Görümcemi eve almak istemiyorum

Siz onun annesiyle nasıl bir problem yaşadınız, annesine falan bağırdınız mı mesela? Neden size hakaret etti? Dava açmayı düşündüğünüzde göre basit bir şey değil galiba

Eğer kendisini kötü hissetmesini istiyorsanız herkesle ilgilenirken görümce kişisiyle ilgilenmeyin. kendimden biliyorum, ben görümcem beni insta.ram hikayelerinden engelleyip kıskanacağımı düşündüğü gönderilerde engeli kaldırdığı için silmiştim, iftara kv çağırdı görümcem herkese tek tek ne yiyeceğini sorup bana sormamıştı o masa da ağlamamak için tırnaklarımı elime geçirmiştim bırakın gelsin ama gerçekten haksız yere size küfür ettiyse kendini böyle kötü hissetmesini sağlayabilirsiniz..

Böyle bir şey söylenir mi? Belki özür dilemeye geliyor. Yani hakaret etti ne dedi. Hiç mi yüzünüze bakamayacak şeyler oldu.

Küfür konusunda ayıp etmiş belkide hatasını anladıgı için geliyodur gönül almak için.... sonuçta kardeşi. Siz kardeşinizi ilk hatasında silermiydiniz. Konuşup sorunu halletmek daha iyi olmaz mı.?

Bana hakaret eden birini değil eve almak görmek dahi istemezdim. Davet edilmeden gelmeye kalkıyorsa kardeşine gelme diyemez ne yazıkki . Önerim surat asmayın sadece hoşgeldin deyin dahada muhatap olmayın konuşmayın, konuştuğu zaman dinlemeyin silik davranın, emin olun bu gelme demekten daha ağır olur

Eşinle bunun için kavga etmeseydin keşke. Gelsin bi yabancı gibi davran. Koy önüne pasta börek yiyip çıkıp gitsin. Haddini bilsin.

Ufak tefek bir şey değil. Zaten bana attığı msj da bana ve anneme hakaret etti. O dönem hakaret davası açmayı düşünmüştüm. Annemin de haberi var

Keşke o dönem hakaret davası açsaymışsınız. Yaptığı davranışın bir sonucunu görmemiş. Dava açılsa ve ceza alsa, evinize geldiğinde o kadar da sorun olmazdı, adalet yerini bulmuş olurdu.

Ben olsam “ben artık görüşmeyeceğim diye dava açmamıştım, madem benim olduğum ortama girip çıkacak, davranışının hiçbir sonucunu görmeyecek, o zaman dava açacağım” derdim. Kanuna aykırı iş yapıyorsa, sonuçlarına da katlansın.

Dava açmak için süre bitti ne yazıkki ki

Eşinle bunun için kavga etmeseydin keşke. Gelsin bi yabancı gibi davran. Koy önüne pasta börek yiyip çıkıp gitsin. Haddini bilsin.
Sadece ben olsam katlanırım. zaten kv de karşılaştığımızda öyle oldu. Ama annem var arada. Çocuğuma annem bakıyorum ve doğum gününde en çok da annem olmalı

Küfür konusunda ayıp etmiş belkide hatasını anladıgı için geliyodur gönül almak için.... sonuçta kardeşi. Siz kardeşinizi ilk hatasında silermiydiniz. Konuşup sorunu halletmek daha iyi olmaz mı.?
Ben kardeşimi silmezdim tabi ama o da eşime böyle bişey yapamazdı. Yazsaydı da mutlaka özür diletirdim.

Siz onun annesiyle nasıl bir problem yaşadınız, annesine falan bağırdınız mı mesela? Neden size hakaret etti? Dava açmayı düşündüğünüzde göre basit bir şey değil galiba
Annesiyle problem yaşadık evet, ama o dönem arayı yapmaya çalışacağına daha da kötü olmasını sağladı. Annesi ile kötü olunca Bayramda evlerine gitmedik. Işte o zaman yazdı bana hakaretleri

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Aslında kardeşine kv bizde olacak sen sonra gel dese sorun kalmayacak. Ama bu defa sorun çözsün diye onu beklemeyeceğim.

Onunla da aram iyi değil. Ama ona katlanıyorum artık.

Bence de iki tarafınıza. Ama ben ona hiç hakaret etmedim yazdıklarına cevap bile vermedim. O dönem utanır özür diler diye düşünmüştüm ama hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.

Yav herkes hayata böyle bakıyorsa bu sorunlar kimlerden çıkıyor????
Valla bana edilen küfürü de kabul edemem anama edileni de.. Neden ben çocuğumun halası penceresinden bakayım? O kadın yeğenimin anası deyip tutsa idi çenesini ki kimseye küfür edemezsiniz.. Neden ben alttan alayım? Gelmesin kardeşim.. Orası kardeşinin de evi ise kardeşi doğum günü düzenler, istediğini davet eder.. Hepimiz biliyoruz erkeklerin iş yapmadığını, istisnalar hariç.. Yuvayı dişi kuş yapıyor.. Erkek ailesi çörekleniyor . Saygı duymayı bilecekler bir şekilde.. Ben olsam o küfürlü mesajını alıntılar, "abinden geleceğini duydum ancak ben davet etmedim.. Zaten bu küfürleri ettiğin annem de gelecek, yüzüne bakabileceğini sanmıyorum" derdim..

benimki beni itip kaktı hakaret küfür tehdit aşağılama. sonra dedi ki burası abimin evi. sen defol..
abisi öylece baktı
Sende hâlâ o şahısa benimki mi diyorsun??? Polis çağırırdım anında, evimde bana hakaret eden bir tip var derdim.. Ardından kim defoluyormuş diye eklerdim.. Koca denilecek şahısa da gideceksen kardeşinin peşinden şimdiden peşin peşin don.nuda bırak çünkü mahkemede zaten alacağım derdim.. Terbiyesize bak. Abileri bekar sanıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…