- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Merhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
Küfür konusunda ayıp etmiş belkide hatasını anladıgı için geliyodur gönül almak için.... sonuçta kardeşi. Siz kardeşinizi ilk hatasında silermiydiniz. Konuşup sorunu halletmek daha iyi olmaz mı.?Merhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
Ben sevdirmem bile yolarım:))Aynen valla
Hadi kendimi gectim anneme hakaret edenin suratina bakmam
Gecsin otursun kenara sevsin yegenini gitsin
Eşinle bunun için kavga etmeseydin keşke. Gelsin bi yabancı gibi davran. Koy önüne pasta börek yiyip çıkıp gitsin. Haddini bilsin.Merhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
Ufak tefek bir şey değil. Zaten bana attığı msj da bana ve anneme hakaret etti. O dönem hakaret davası açmayı düşünmüştüm. Annemin de haberi var
Dava açmak için süre bitti ne yazıkki kiKeşke o dönem hakaret davası açsaymışsınız. Yaptığı davranışın bir sonucunu görmemiş. Dava açılsa ve ceza alsa, evinize geldiğinde o kadar da sorun olmazdı, adalet yerini bulmuş olurdu.
Ben olsam “ben artık görüşmeyeceğim diye dava açmamıştım, madem benim olduğum ortama girip çıkacak, davranışının hiçbir sonucunu görmeyecek, o zaman dava açacağım” derdim. Kanuna aykırı iş yapıyorsa, sonuçlarına da katlansın.
Sadece ben olsam katlanırım. zaten kv de karşılaştığımızda öyle oldu. Ama annem var arada. Çocuğuma annem bakıyorum ve doğum gününde en çok da annem olmalıEşinle bunun için kavga etmeseydin keşke. Gelsin bi yabancı gibi davran. Koy önüne pasta börek yiyip çıkıp gitsin. Haddini bilsin.
Ben kardeşimi silmezdim tabi ama o da eşime böyle bişey yapamazdı. Yazsaydı da mutlaka özür diletirdim.Küfür konusunda ayıp etmiş belkide hatasını anladıgı için geliyodur gönül almak için.... sonuçta kardeşi. Siz kardeşinizi ilk hatasında silermiydiniz. Konuşup sorunu halletmek daha iyi olmaz mı.?
Gerçekten yüz yüze bakılmayacak şeyler söyledi. Daha önce kv de karşılaştığımızda. Özür dilemedi.Böyle bir şey söylenir mi? Belki özür dilemeye geliyor. Yani hakaret etti ne dedi. Hiç mi yüzünüze bakamayacak şeyler oldu.
Annesiyle problem yaşadık evet, ama o dönem arayı yapmaya çalışacağına daha da kötü olmasını sağladı. Annesi ile kötü olunca Bayramda evlerine gitmedik. Işte o zaman yazdı bana hakaretleriSiz onun annesiyle nasıl bir problem yaşadınız, annesine falan bağırdınız mı mesela? Neden size hakaret etti? Dava açmayı düşündüğünüzde göre basit bir şey değil galiba
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Aslında kardeşine kv bizde olacak sen sonra gel dese sorun kalmayacak. Ama bu defa sorun çözsün diye onu beklemeyeceğim.Sizin erkek kardesiniz, kocaniza ve annesine hakaret etse ve sonra hic bir sey olmamis gibi size gelmek istese-yuzsuzlugun bu kadari,pes!- kocaniz anlayisla karsilarmiydi?ya da siz ama napayim gelmek istiyor der miydiniz?
Kardesiymis, o ne yapabilirmis. Bu kadar pasif olmayabilirmis, karisina, karisinin annesine hakaret eden kisi kardesi/anasi/babasi dahi olsa guclu bir durus sergileyebilirmis. ki insanlarda anlarlardi kocanizin size kolay kolay laf ettirmeyecegini, ederlersede hayatinizdan men edileceklerini.
Kiz gelmek ister tabi, hakaret ettim bir yaptirimi yok diye dusunuyor cunku. Istemeyin, izin vermeyin.
Onunla da aram iyi değil. Ama ona katlanıyorum artık.Doğrudur. Inanirim ,bizim toplumda bu zihniyet var. Hepimizin bilinçaltında var aslında. Illaki soracaklar kendisine.. belki kendisinin iliskileri de kötüdür kocasinin ailesi ile de.. yani dogrudur. Evine gelcekse Allah misafiri diyip gecmekten baska care yok. Kaynanayla aran nasıl?
Bayılmıyor biliyorum. Gelmesin zaten.görümcende sana bayılıyodur kesin
Nedir bu gelinlerden çektiğimiz
Rumuz: The görümce
Bence de iki tarafınıza. Ama ben ona hiç hakaret etmedim yazdıklarına cevap bile vermedim. O dönem utanır özür diler diye düşünmüştüm ama hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.Hiç bir anlaşmazlık tek taraflı değildir. Muhtemelen siz de bir gelinsiniz, gelin gözüyle bakıyorsunuz mevzuya. Bir de karşı taraftan dinlesek onlar neler diyecek acaba?
Muhakkak ki ruh hastası, problemli insanlar vardır ne yaparsanız yapın değişmeyen, düzelmeyen. Ama bu tip sorunların %95'i iki tarafın da hatasından kaynaklanır.
Sende hâlâ o şahısa benimki mi diyorsun??? Polis çağırırdım anında, evimde bana hakaret eden bir tip var derdim.. Ardından kim defoluyormuş diye eklerdim.. Koca denilecek şahısa da gideceksen kardeşinin peşinden şimdiden peşin peşin don.nuda bırak çünkü mahkemede zaten alacağım derdim.. Terbiyesize bak. Abileri bekar sanıyorlar..benimki beni itip kaktı hakaret küfür tehdit aşağılama. sonra dedi ki burası abimin evi. sen defol..
abisi öylece baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?