Görümcemi eve almak istemiyorum

Farklı yerlerde görüşüyorlar zaten

Hayır annemden bi kötülük göremedi. Bizim eşimle annesi ile problemlerimiz vardı. O da işgüzarlık yapıp konuya dahil oldu ve mesajla bana ve anneme hakaret etti.

Eşiniz en güzelini yapmış. Ne mutlu size

Annem asla gelmez. Gelmemekte de haklı

Kızımız daha 3 yaşında. Henüz anlayabilecek durumda değil zaten

O gün orda çocuk icin toplanılıyor başkaları icin değil. Benim eşim bir kere sürpriz doğum günü organize etti (aslinda kutlamiyoruz). Bizimkiler evde kavga etmiş. Gelmediler. Ben geldim, benim ailemden kimse yok. Sonra bir kaç kişi geldiler. Bazi günlerde insan kendi egosunu kenara bırakıp o doğum günü çocuğa saygi duymali. Ha ben aileme benim icin gelmediler diye kirilmadim, ama eşime acayip ayıp ettiler. Adam hususi bir yer tutmuştu. Bence gelsin yeğenini görüp gitsin. Siz fazla yüz vermeyin. Esinize de sadece cocugunuzun hatırına sustugunuzu söylersiniz. O da kardeşine haddini bildirebilirdi çünkü

gelince kapıyı ben açmazdım eşim açarsa açsın, asla ve asla yüzüne bakmam, görmezden gelirim yokmuş gibi davranırım ne tabak veririm ne su veririm.kalksın alsın ya da eşim çok istiyorsa kalksın muhatap olsun.terbiyesize tahammülüm yok.

Bence hiç bulaşma tepkide verme o evine geldimi o yokmuş gibi davran emin ol onum daha zoruna gider

ben de bunu anlayamıyorum hakikaten. e bu kadın da o evladın ve kardeşin karısıydı saygı gösterselerdi gelip gitmek istiyorlarsa

Ben neler neler gördüm. Beeen cok sey gördüm,tasvip ettiğimden değil annesine küsen senelerce konusmayan erkekler. Babasina küsen.. kaynanasini eve sokmayan gelinler.. yani bazen bazi insanlar gercekten hakettiğini yaşıyor,boyle iyi niyetliler de suistimal ediliyor. Yani sana ne dicegimi bilemiyorum ama görümcen baya kalın deriliymis ne yüzle gelcek ya saka gibi yüzünün astarini eline almış

benimki beni itip kaktı hakaret küfür tehdit aşağılama. sonra dedi ki burası abimin evi. sen defol..
abisi öylece baktı

Aslında ben neden geldiğini şöyle yorumluyorum. Yiyeninin derdine değil. Kendisi evlendi ele karıştı. Evine gitmedim, gitmeyeceğimi de biliyor. Kendisi de hamile şimdi. Yarın çocuk olunca, ele güne ne diyeceğinin derdine düştü bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…