- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
Doğrudur. Inanirim ,bizim toplumda bu zihniyet var. Hepimizin bilinçaltında var aslında. Illaki soracaklar kendisine.. belki kendisinin iliskileri de kötüdür kocasinin ailesi ile de.. yani dogrudur. Evine gelcekse Allah misafiri diyip gecmekten baska care yok. Kaynanayla aran nasıl?Aslında ben neden geldiğini şöyle yorumluyorum. Yiyeninin derdine değil. Kendisi evlendi ele karıştı. Evine gitmedim, gitmeyeceğimi de biliyor. Kendisi de hamile şimdi. Yarın çocuk olunca, ele güne ne diyeceğinin derdine düştü bence.
Aynen vallaGeçsin otursun yüzsüz ,hoşgeldin bile deme bence.
Ya kalpleriniz nekadar kararmış ya onlar kötü ben daha kötü olayımmı diyorsunuz .Yeğeninin doğum günü kardeşinin evi sizin için gelmiyordur emin olun .Tabiki gelsin ve bi köşede oturur sizde hiçbirşeye sesinizi çıkartmayın doğum gününün tadını çıkartın.Merhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
ben de bunu anlayamıyorum hakikaten. e bu kadın da o evladın ve kardeşin karısıydı saygı gösterselerdi gelip gitmek istiyorlarsa
görğmcen gelecek sen de ses etmeyeceksinMerhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
Yüzsüzlükte level atlamış desenizeÖyle bi ortam olamaz zaten yatılı geliyorlar
Gelsin bence abisinin evinde misafit muamelesi yapta görsün hakaret etmek nasıl oluyormuş.Merhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
ah ah bende aynı şeyi düşünüyorum ama karşı taraf kötü olunca çocuğunda ergen olunca bu sefer onun ağzı ile sana annesine diş biliyor. canlı şahitim.Tamam elbette haklısınız görüşmek istememekle ancak o kızınızın halası. Onu halasına düşman etmemelisiniz, bu doğru değil. Siz görüşmezsiniz, yüzüne bakmazsınız tamam ama kızınız ileride akil baliğ olduğu zaman kendisi görüşmek istemezse görüşmesin. Siz şimdiden onun adına karar vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?