Gelsin ama ederi kadar muamele görsün hiç muhatap olmayın eşşek değilse anlarMerhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
Onun ne dediğini bilmiyorum. Dedim ya görüşmüyorum. Ama damar gelmiyor. Görümcemle kv ve kp geliyor. Farklı şehirdenEnişte ne diyor?
Ufak tefek bir şey değil. Zaten bana attığı msj da bana ve anneme hakaret etti. O dönem hakaret davası açmayı düşünmüştüm. Annemin de haberi varYani orası eşinizin de evi ve yeğenini görmeye geliyor. Böyle günlerde bir kenara bırakılabilir kırgınlıklar. Bir de hakaret ne onu bilsek daha saglikli yorum yaparız
Benim de beklentim eşimin demesi ama öyle birisi olsaydı zaten o hakaretler yapılmazdıBen olsam ben de istemezdim kendime hadi neyse ama anneme edileni asla affedemem.simdi gelmeye kalkana da ne diyceksin bilemedim ki.keske esin diyebilse kvm de gelcek senin gelmen hos olmaz diye ama sanirim o diyemiyor.siz derseniz de tatsizlik cikar mi ki acaba.eger esinle aranda sorun olmayacaksa gelmeni istemiyorum diyebilirsin direk.sinirlendim gercekten annene de saygisizlik yapmis olmasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?