Kocanin kardesi o, mecbur gelecek, saygi duymak zorundasin diyenleri gercekten anlayamiyorum.E bende onun kardesinin karisiyim o neden saygi duymadi ? Yegeninin o evde oldugunu eninde sonunda gitmek zorunda oldugunu bilmiyormuydu. Bende gorumceyim gercekten inanilmaz patavatsiz bir yengem var. Sirf yuz goz olmayayim,yegenlerim var, bu eve gelmek zorundayim diye cogu lafi yutuyorum, evlerine az gidiyorum, mumkun oldugunca bas basa kalmiyorum ki kavga falan etmeyelim diye. Ha ne o bana ne ben ona hakaret edemem. Ben abimin yegenlerimin hatrina mecburum bazi seylere susmaya, oda kocasinin hatrina. O beni atamaz ben de onu cunku. Elbette insanin sinirlari vardir o ayri ama onun disinda eninde sonunda kapisina gitmek zorunda olacagin yere aklina estigi gibi hakaret vs. Edemezsin. Ama size tavsiyem gelmesin demeyin hic yorum dahi yapmayin. Esinize kardesindir madem gelecek ama kesinlikle konusmam ilgilenmem kendin ilgilen diyin. O gorumcenize de ortamda yokmus gibi davranin daha guzeli olamaz ona. Ayrica o yuzsuzluk edip hakaret edebildigi yere gelme cesareti gosteriyor madem annenizin utanacak bir seyi yok mutlaka gelsin.