- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.040
- 173
Evlenmeden önce elbette ki eşimin durumunu, kardeşini biliyordum. Fakat kardeşinin davranışları biz evlendikten sonra değişti. Değilse aynı olayları yaşamış olsam neden evleneyim ki?
Evlenmeden önce elbette ki eşimin durumunu, kardeşini biliyordum. Fakat kardeşinin davranışları biz evlendikten sonra değişti. Değilse aynı olayları yaşamış olsam neden evleneyim ki?
Türk milleti abartmayı ne kadar da seviyor. Hayretlere düşüren yorumlar var. Ne demek ablasıyla resim çekindiğinde kıskanıyorum, kan çıkartırım?Her şeyin azı karar çoğu zarar demişler arkadaşlar. Orta yolu bulmaya çalışsanız ölür müsünüz
Bir uzmandan yardım alsanız belki buraya konu açmaya bile gerek kalmayacaktı. Kendinizi anneniz babanız kimseniz yokken düşünün. Tek varlığınız kardeşiniz olsa sizde aynı şeyi yapardınız belki sarılamazdınız elini tutamazdınız ama kimseyle de paylaşmak istemezdiniz.Bu geçici bir süreç zaman vermek, destek olmak gerek. Oturup güzelce konuşmayı deneseydiniz keşke kıskanıp laf çarpıtmak yerine.
Bak yengecim düşüncelerini biliyorum ama ben seni de en az abin kadar seviyorum, önemsiyorum biz hep yanındayız vs vs
Taş atıp kolunuz yorulmaz ya.
He kız belki ciddi klinik vakadır onunda çözümü küçümsemek değil ki..
Görümcenizin davranışları siz evlendikten sonra değiştiyse,
bu defa sebep siz olmayasınız?
Belki siz de inadına onu kıskandırmak için bir takım davranışlara girdiniz?
Belki de kızın da size yaptıkları birer misillemedir?
O zaman iğneyi kendinize çuvaldızı da görümceye batırın.
Bakalım sonuç ne olacak?
Emin olun aynı şeyleri yaşamadığınız için bu kadar rahat konuşuyorsunuz..
Dışarıda eşinle kardeşinin elele dolaşıp senin dış kapının mandalı gibi yanlarında dolaşman kendini nasıl da değersiz hissettiriyor..
Tamam öksüz, yetim.. Konu sahibi zaten sahip çıkıyor ama 24 yaşındaki bir genç kızın bunu yapması inattan başka birşey değil.. ki abisi konuşmazsa da anlayacağını sanmıyorum..Aksine iyice terslenip inada bindirebilir..
tamamda bunu normal bir insan yapar mı sizce? alıp elinden doktora götürmek varken dışlamak niye? sanki çözülmeyecek bir şey sonucu yokmuş gibi yaşamayan bilmez demeyin aynı şekilde sizde emin olun o insanların yerinde olmak istemezdiniz
tamamda bunu normal bir insan yapar mı sizce? alıp elinden doktora götürmek varken dışlamak niye? sanki çözülmeyecek bir şey sonucu yokmuş gibi yaşamayan bilmez demeyin aynı şekilde sizde emin olun o insanların yerinde olmak istemezdiniz
Allahım ne kadar da tanıdık konular böyle bende çıldırıyorum ara ara aynısı değil ama benzer durumlar görümcenin abıcığine bitmek tükenmek bilmeyen ilgisi çakı çakı vericeksin bi gün çok pis dalıcam yeminle elimde kalacak ama sabrediyorum susuyorum çok dolayım ki birden çıkışırsam suçlu ben olmayayım. ıyyyyyyyy iğreti öldüm iyice
bu arada kardeş hiç sallama sana inat yapıyor görmemezlikten gel lafını da çak aaaaa hadi abinin elini tut bakayım de nasıl bıraktın elini hayret falan diye nükte de bulun ben yapamıyorum ama sen yap.. zaten dua edelimde evlensin defolsun gitsin bi an önce :)
Elbette ki istemezdim.. Ancak Allah korusun böyle bir durumda olsaydım da, sırf kendim mutlu olmak için bir başkasını mutsuz etmezdim.. Ne demek "abim nerede olsam girerim"? Oldu olası banyoda sırtını da keselesin abisinin!
Burada hem görümce suçlu hem de abi.. Psikolojik sorunları varsa da(ki ben olduğunu sanmıyorum) bunu konu sahibinin değil, abisinin düşünmesi gerek..
Bir arkadaş abimin elini çekinerek öpüyorum demiş .
Bunlar bana çok normal gelmedi .
Sana bu konu da çok katılıyorum yazdımda zaten bazı yorumdaşlar uçmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?