Görümcem yüzünden....

asuman_35

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
59
0
16
Giresun
Merhabalar,
bir yıldır evliyim. Eşimin kızkardeşi de bizimle birlikte yaşıyor, çünkü abisinden başka kimsesi yok. Üniversite mezunu 24 yaşında bir kız. Birlikte yaşamayı dert etmiyorum, sonuçta ölümlü dünya. Fakat kızın birtakım davranışları beni rahatsız ediyor. Özellikle dışarı çıktığımız zamanlarda abisinin elini hiç bırakmıyor. Bazı zamanlar oluyor ki eşimin bir elinde poşet diğer elinde kızkardeşi oluyor. Ben onlara bakıyorum. Eşim sürekli elimden tutup beni yanına çekiyor fakat bu sürekli bunu yapmak zorunda kalması da beni geriyor. Bir defasında söyledim kendimi sizin aranıza girmiş gibi hissediyorum, kardeşin yüzünden sana sokulamıyorum dedim. İkisi de bir aradayken söyledim eşim ş gel birtanem dedi, daha dikkat etmeye başladı fakat kardeşinde hiçbir değişiklik yok. Hatta abisinin sağ elini tutmayı seviyormuş, orası onun yeriymiş, o yüzden ben sol elini tutacakmışım. Cevabını verdim fakat, canım da sıkıldı. Kızın tavırlarında hiçbir değişiklik olmuyor, eşim hassasiyetle üzerime titriyor fakat bu durum benim eşimden soğuyup uzaklaşmama sebep oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?

böyle birşey için eşimden soğumazdım. biz kadınlar duygularının yanında mantığını da kullanmalı diye düşünüyorum

Kizin annesi babasi yok abisini boyle sahiplanmesi bana normal geldi
Siz sevgiloyken nisanliyken dw boyle miydi eger oyle degilse suan sizi kiskaniyo paylasamiyo olabilir
Bicok kayinvalide var boyle

o ne saçma sapan bir şey öyle yaa ne akla hizmet sevgili gibi elele tutşup sokakta yürüyecekler ne kadar saçmaa , görümceniz bilerek yapıyor tabiki ne açıklaması var başka bunun amacı seni siini etmek eşinle aranı bozmak ,

24 yaşında bir kız 14 olsa anlarım da ne bu böyle hemde sağ eli onunmuş neden sert bir şekilde tepkinizi koymuyosunuz görümcenize anlamadım normal falan değil bence abartılı

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayattaki tek varlığı abisi şuan, bu yüzden ona bu kadar bağımlı olabilir ama bana çok doğru gelmedi, ki yaşı da 24 müş, hep mi böyleydi acaba? Yoksa sizinle evlenince mi değişti?

Kızın yaşı kaç olursa olsun hayattaki tek bağı abisi olduğu için birtakım olayları görmezden geliyor, evimizin kızı deyip geçiyorum. Çünkü akraba diyebileceği sadece biz varız hayatında. Nişanlılık dönemimizde böyle değildi, evlendikten sonra değişti. Kıskançlığı yüzünden okunuyor. Evde, sokakta (odamız dışında) özel hayatımız bile yok, Hep birlikteyiz. Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemediğim için konuyu burada açtım ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

24 yaşında kocaman kız...
eşine söyle usulünce anlatsın artık ergenlikten çıktığını

fazla iyi niyet göstermişsin bence canım abarttıkça abartıyo o da , elini tutma dışında bir şey yapıyor mu pekii :44:

Allah ım biz kadınlar, bu denge kuramayan adamlar yüzünden daha ne kadar saçmalıklara cevap aramaya çalışacağız.
İnanın ne yazacağımı bilemedim...

Mesela misafirliğe gidiyoruz abisiyle el ele oturmaya çalışıyor, eğer abisi, çay almak için falan elini kaldırmaya çalışırsa elini daha sıkı tutuyor ki diğer aliyle alsın. Ya da ayaklarını götürüp abisinin ayaklarının üzerine koyuyor.

Ne iğrenç bi görümceniz var.
Nebiçim abi kardeş ilişkisi.
Yatak odanozdada aranızda mı yatıyor yoksa...
Tövbe tövbe... Hadsiz...

yok artıkkk canım ne bu saçmalık ben bile burda sinir oldumm o bunları yaparken sende kuzu kuzu izliyor musun neden uslubunca evde uyarmıyorsun ki

cok kotu bir durum abisininde bu durumdan razi kaldigini sanmiyorum
ya kizz inat yapiyordur yada akli haylen cocuk yoksa hangi 24 yasindaki kiz bunu yaparki
bence sen konusma annen ve ya akrabalardan kimse konussun esinle desinlerki kiz yarin evlenicek yasda kim alir boyle durumda onu kardesini biraz buyut desinler bence esin duzeltir olayi

Eşim durumdan rahatsızlığını belli edemiyor ve ben eşimden soğuyorum. Ona dokunmak, konuşmak, gülmek, istemiyorum. İçimden gelmiyor.

Esiniz dengeyi kuramamış, hani misafir gidildiği bir evde el ele mi oturulurmuş? Şahsen eşinizin kardeşine biraz mesafeli durması, bazı davranışlarının normal olmadığını göstermesi gerekir. Ayaklarını üzerine atmak ne demek yaa? Bunu da mı misafirliğe gittiğiniz de yapıyor?

Son düzenleme:
Eşim durumdan rahatsızlığını belli edemiyor ve ben eşimden soğuyorum. Ona dokunmak, konuşmak, gülmek, istemiyorum. İçimden gelmiyor.

nasıl belli edemiyor herşeyin de bir adabı vardır , ya eşin ya sen düzgünce bir konuşun görümcenle , olmadı bir arkadaşın dediği gibi annen falan eşinle konuşsun mesela misafirlikte dikkat çekiyo herkes çok ayıplıyo kızım zor durumda kalıyo desin ne bu böyle nasıl sorun çıkartmıyorsun evde anlamadımm

Eşimle konuşup, bu durumun beni rahatsız ettiğini kendimi kötü hissettiğimi söyleyeceğim. Daha önce de her ikisi yanımdayken söyledim fakat kızda değişiklik olmadı. Mağazada kasa sırası bekliyoruz, abisinin gömleğinin kol kısmından elini sıkmış okşuyor, görünce kan beynime sıçradı, abarttın iyice dedim. Artık onlarla dışarı çıkmak istemediğimi söyleyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…