Merhabalar,
bir yıldır evliyim. Eşimin kızkardeşi de bizimle birlikte yaşıyor, çünkü abisinden başka kimsesi yok. Üniversite mezunu 24 yaşında bir kız. Birlikte yaşamayı dert etmiyorum, sonuçta ölümlü dünya. Fakat kızın birtakım davranışları beni rahatsız ediyor. Özellikle dışarı çıktığımız zamanlarda abisinin elini hiç bırakmıyor. Bazı zamanlar oluyor ki eşimin bir elinde poşet diğer elinde kızkardeşi oluyor. Ben onlara bakıyorum. Eşim sürekli elimden tutup beni yanına çekiyor fakat bu sürekli bunu yapmak zorunda kalması da beni geriyor. Bir defasında söyledim kendimi sizin aranıza girmiş gibi hissediyorum, kardeşin yüzünden sana sokulamıyorum dedim. İkisi de bir aradayken söyledim eşim ş gel birtanem dedi, daha dikkat etmeye başladı fakat kardeşinde hiçbir değişiklik yok. Hatta abisinin sağ elini tutmayı seviyormuş, orası onun yeriymiş, o yüzden ben sol elini tutacakmışım. Cevabını verdim fakat, canım da sıkıldı. Kızın tavırlarında hiçbir değişiklik olmuyor, eşim hassasiyetle üzerime titriyor fakat bu durum benim eşimden soğuyup uzaklaşmama sebep oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Kızın yaşı kaç olursa olsun hayattaki tek bağı abisi olduğu için birtakım olayları görmezden geliyor, evimizin kızı deyip geçiyorum. Çünkü akraba diyebileceği sadece biz varız hayatında. Nişanlılık dönemimizde böyle değildi, evlendikten sonra değişti. Kıskançlığı yüzünden okunuyor. Evde, sokakta (odamız dışında) özel hayatımız bile yok, Hep birlikteyiz. Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemediğim için konuyu burada açtım ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
Mesela misafirliğe gidiyoruz abisiyle el ele oturmaya çalışıyor, eğer abisi, çay almak için falan elini kaldırmaya çalışırsa elini daha sıkı tutuyor ki diğer aliyle alsın. Ya da ayaklarını götürüp abisinin ayaklarının üzerine koyuyor.
Mesela misafirliğe gidiyoruz abisiyle el ele oturmaya çalışıyor, eğer abisi, çay almak için falan elini kaldırmaya çalışırsa elini daha sıkı tutuyor ki diğer aliyle alsın. Ya da ayaklarını götürüp abisinin ayaklarının üzerine koyuyor.
cok kotu bir durum abisininde bu durumdan razi kaldigini sanmiyorumMesela misafirliğe gidiyoruz abisiyle el ele oturmaya çalışıyor, eğer abisi, çay almak için falan elini kaldırmaya çalışırsa elini daha sıkı tutuyor ki diğer aliyle alsın. Ya da ayaklarını götürüp abisinin ayaklarının üzerine koyuyor.
Eşim durumdan rahatsızlığını belli edemiyor ve ben eşimden soğuyorum. Ona dokunmak, konuşmak, gülmek, istemiyorum. İçimden gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?