Görümcem yüzünden....

Boşanma sebebi olarak ne diyecekseniz ' görümcem kocamın elini tutuyor mu ? '
İlk yorumumda da dedim bu kız abisinin elini hiç bırakmıyordu da siz bunu yeni mi fark ettiniz
Sevgili, söz, nişan evresi denen bişey var bu kadar tahammülsüzsen evlenmezdin değil mi ?

Yok eğer görümcemin bizle yaşamasını istemiyorum da ama başkada kimsesi yok diye çözüm bulunmuyo bende el tutma bahanesi ile boşanırım diye blöf mü yapayım diyorsunuz ?

aynen....birileide beni yanlış anlamış ben abinin eli tutul maz demedimki..
ben tutup yürüyemem yaşca üyük abimi kst ettim
haa yaşı bana daha yakın ebimle şakalarşıız koluna girerimmmm ayrı..yani..

Kızın abisine olan düşkünlüğünü ensest sananlar var ya. bunların eline düşse o kız yollu der atarlar evden. yazık günah cidden.

bu hareketi yapan kız 13 olsa nolur 24 olsa nolur. Kızın abisinden başka kimseye güveni yok. Konu sahibimiz de sağolsun kıza karşı nefretini belli etmiş.

Kızı evden yollicak boşanma bahanesiyle çok yazık olucak..

Şimdi bana da sorulsa 26 yaşındayım ne abimin elini tutucam derim
Ama aynı durum da değiliz işte
Onun abisinden başka kimsesi yokmuş
Eşit durumda olmadığımızdan kıyas yersiz bence

Konu sahibi çözüm soruyorsan
Doktora götürülebilirsiniz
İlerde evlenince bu durumu aşabilir belki ama şu an abisinden başka kimsesi yok

Yok görümcemi istemiyorum diyorsan
Bu yüzden boşanma ile blöf düşünüyorsan
Elinde patlayabilir

Çünkü eşin hem anne, hem baba olmuş artık kardeşine
Bırakacak kimsesi de yok, bırakmasın da zaten
Sen bile onları ayıramazsın bence

O yüzden boşanma kelimesini kullanmadan önce iyi düşünmekte fayda var

arkadaş kaç defa belirtmiş evlendikten sonra böyle oldu diye.
konuya gelince asla boşanma sebebi değil ama çok sinir bozucu bir durum. bazı arkadaşlar ben de abimin elini tutarım koluna girerim falan demiş. bunlar gayet normal de düğme boşluğundan kol okşamak nedir ya? ayağını abisinin ayağına koymak, misafirlikte çay içmesine bile müsaade etmeyecek şekilde elini tutmak ne? adam karısıyla ilgilenince sinirlenip kapı çarpmak falan. bunları normal karşılamak mümkün mü? şöyle bir gözünüzün önüne getirsenize ne kadar itici. kesinlikle psikiyatriste gözükmesi gerekiyor.

Kendimde görümceyim ne etliye ne sütlüye karışırım saygıda kusur etmem abimi doldurmam
mutlu olsunlar derim anne birşey dese anne se yanlış anlamışınıdır diye konuya girerim..

Ama vallahi bu görümcelerin canı cehenneme !

siz bu kızı şöyle temiz bir yerde işe koysanız
hem arkadaş çevresi olur hem de bütün gün evde oturup abisine yapışık bir hayat yaşamaz

Niye ? Evlenmeden önce başka kimsesi var mıymış bu kız kardeşin ?
Düğmeyi de bilmiyorum konuyu okudum ben, konu yazılsaydı bunlar da keşke
Ancak ben normal demedim zaten yaşadıklarından dolayı öyledir, doktora götürülebilir ilerde evlenince aşılabilir dedim zaten

bazı arkadaslrın kucuk ve aılesı olamyan bır kız cocugundan bahseder gıbı sızı yargılamalarına,iğne cuvaldız mevzusuna getırmelerıne,24 yasında karı kocalık ılıskısı ve aıle ılıskısı arasındakı ayrımları gayet anlayan bılen bırıne muhatac ve kımsesız gıbı baklamalarını anlayamaıyorum.aılesınnden baska kımsesının olmaması elbettekı zor ve abısı onun herseyı olabılır,konu sahıbınınde bu konuyla ılgılı bır sıkıntısı yokkı zaten.sorun 24 yasında aklı salım bır bayanın ınatla abısıne yaklasımlarında esıne benzer davranıslar sergılemesı.hangınız kasada yanındakı erkegın kolunu oksayan bayanı kardesı olarak nıtelersınız genelde hepımız esı yada sevgılısı dıye dusunuruz.farzedınkı konu sahıbının mahalle komsusu abı kardesı el ele ya kola gırılıp oksanır halde gordu,konu sahıbının dusecegı durum hos olurmu.hangısı kız kardesı hangısı karısı bellı olmuyorkı bu durumda.bennımde abım var,yerı gelır sarılırız,yerı gelır yan yana otururuz ama elıne yapışma geregı hıc hıssetmedım,yada bacaklarımı kucagına uzatmayı.konu sahıbı arkadas zaten bırlıkte yasamayı sıkıntı etmıyorkı kendıyle yarısmasını sıkıntı edıyorkı bencede normal bır durum degıl.hangınız evde yasadıgınız dıger kısıye abın odada tekse eger odaya küt diye girme müsait olmayabılırz dedıgımızde abımın oldugu her yere gırerım cevabını makul karsılarkı.yapmayın arkadaslar bırlıkte yasamak demek bazı sorumlulukarı beraberınde getırır ve karı kocalık ılskısıne kayınvalıdeler,görumceler v s herkesın gizliliği ve özelliği konusunda saygılı olması mecburıdır.
konu sahıbı arkadsım konuyu esınle konusmadan ıyıce tum yolları dusunup ekarte etmeden bosanmayı dusunmeyın bence.sızın sıkıntı ettıgınız kadar gorumce hanaımda bır zahmet bıraz dusuncelı olup rahatsızlık duyacak.kımse ondan abısını calmıyor,evden atmıyor.ondan sadece saygı beklenıyor kı o da bu yapmak zorundadır.

Hic bizden baska kimsesi yok falan diye kendinize haksizlik yapmayin. Yarin bir gün sevgilisi olacak, asik olup evlenmek isteyecek. Sevgilisi varken de abisinin elini tutacak miymis? Abisi aklina bile gelmez asikken, olan size olur sinirleriniz harap olur. Evliligimin ilk yillari ziyan olmus dersiniz sonra. Rahatsiz olmakta son derece haklisiniz. Birak elele gezmeyi her gittiginiz yere bile gelemez sizinle. Tamam anne baba yok abiye emanet ama bunu kötüye kullanmasin. Canim yasi hic kücük degil cok cirkin bir görüntü. Bilmeyenin aklina bin türlü sey gelir. Buna bir son vermezlerse evliliginizi pek saglam görmüyorum ben. Kizla siz konussaniz, kulagima cok cirkin seyler geliyor abinle senin hakkinda cok ahlaksiz yakistirmalar yapiliyor, sen istermisin abinin hakkinda sapikmis gibi konusulmasini falan deyin. Isin o yönünü düsünmemislerdir belki.

24 yaşında koskoca kız neredeyse benımle yaşıt hayatımda böyle bişi görmedım daha, hadi koluna girse neyse
el tutmak nedir? bana kardeş veya abının elini tutmak normal gelmiyor, bunlar çocuk değil sonuçta

canım o senin degil benim kocam de cıngar cıkar git kendine elini tutacak baska koca bul de saka yapmıyorum ciddiyim

Bakalım o kızcağız bu psikolojiyle sağlıklı bir ilişki yürütücek mi sevgilisi olucak mı? Kızın sorunları var bence konu sahibi hiç kızla böyle şeyleri konuşmasın. Sadece onu sevdiğini düşman olmadıgını hissettirsin. Ve acil psikiyatrist şart..

Hemcinslerimize karşı nasıl böyle yorumlar yapabiliyoruz ben anlamiyorum kız boşluk içerisinde anne baba yok ev desen onun evi değil kendini o evin içerisinde yabancı gibi hissettiği için birşeyleri kanıtlamak istediği için bana güven anlamında abisinin elini tutmak istiyor dışarda yapmasıda dışardaki yaşamdan korktuğu için böyle bir davranışda bulunuyor konu sahibi arkadaşım hem anne hemde baba yok yengelik değil ablalik yap o yuva kolay kurulmadiki kolay bozulsun

sırf adımız gelin oldu diye ellerinden geleni yapıyorlar önceleri inanmazdım yok gelinler abartıyor derdim yok anam yok durum aynen öyle görümcemle kayınvalidem az önce düğüne gitti ben yanlarındayım seslenmediler bile ama ben aynısını yapsam suratlar düşer tripler atılır. bendeki yüzsüz de yaşına başına bakmaz benle aşık atıyor. 10 aydır duruyorum bakalım dalıcam ya hadi hayırlısı sırf biraz uzak kalayım diye iş başı yapıcam. umarım canım benim senin yüzsüz de kocaya gider kurtulursun bi an önce geldi gittisinden

bu duruma normal diyene şaşarım ben dışarıda el tuttuğu yetmıyor, insanların önünde de aynı tavırları sergiliyor
insan oturduğu yerde bile abisinin elini bırakmıyorsa
bende hiç normal değil.

bu abi kardeş ilişkisi değil

( eğer anlattığın gibi ise, bu durum asla normal değil )

Annesi babası hayatta olmayan bir insanın abisine bu kadar düşkün olması çok doğal.
Abi'sinin koluna girmesi veya elini tutmasındada anormallik yok bana göre.
Abi'sinin odasına kapıyı çalmadan girmemesi gerektiğini sizin değil, eşinizin söylemesi gerekirdi , o zaman ters bir tepki vermezdi emin olun.
Birtek misafirlikte otururken bile Abi'sinin elini bırakmaması anormal geldi bana,sanırım bir yardım alması iyi olur.
Ama eğer eşinize " ya kardeşin, ya ben" gibi bir soru sorarsanız cevabın " kardeşi" olacağından emin olabilirsiniz.
Hiç kimsesi olmayan kızkardeşini bırakmaz, kaybeden siz olursunuz.

yok artık. ağabeyim var ama yolda hiç elini tutmadım. küçükken korumak amaçlı o tuttu tabi. ama büyünce ne alaka.
birde bu el benim falan.
haklısınız valla. garip geldi bana.

ehh abartmış yani..hem abartı hem şımarıklık, hem de ilgi çekme çabası..

tamam hayatta bir tek abisi kalmış bile olsa koca kız, el ele oturmak da nesi?13 yaşında değil ki_?

ama yapacak da fazla birşey yok..
birşey deseniz alınganlık ya yapabilir..

eşin de kardeşi kıyamıyor , gerçi evlendikten sonra böyle oldu demişsin..

bana kalırsa asla normal değil..

eşin biraz çeksin kendini yani kardeş olsa da herşeyin bir normali ve anormali var..

en azından misafirlikte otururken falan:44: ..canım başkasının evinde de elele oturmaya gerek yok, sen de rahat otur ben de:)falan gibi kırmadan söyleyebilir.

ya da sokakta elele yürürken:44: arada bıraksın kardeşinin elini ne bileyim..eşine iş düşüyor..

komikkk bence

en kötüsü de, dışarıda gezerken onları karı koca sanmaları olur, konu sahibinide görümce veya arkadaş olarak görürler.
sonuçta aralarında ne kadar yaş farkı vardır ki...
insan misafirlikte utanır yahu, herkese ayrı bir açıklama yap sonra.
etrafında soranlar olmadı mı hiç?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…