abinin ,babanın ,amcanın dayının elini tutmak koluna girmek bunlar yadırganacak şeyler değil
burda yadırganan kocaman bir kızın abisine yapışık yaşaması ve yengesine gösterilen ilgide trip atması
dışardan bakın bakalım
genç bi adam kasada durmuş yanında iki genç bayan
birinin elini tutmuş diğeri düğme boşluğundan kolunu okşuyor..ne saçma bi görüntü
bu kız 14 15 18 yaşında değil 24 yaşında
davranışlarından rahatsız olduğunu belirten bi yengesi var..
biçok kişi sevgiye ilgiye muhtaç büyüyo ama 24 yaşındaykende abisinin ayaklarına tünemiyor
tekrar söylüyorum abisinin konuşması lazım ..konu sahibi ne yapsa onu rakip gibi görüyo anlayacağını sanmam
İnanılmaz yorumlar gördüm bu konuda, kıskançlıkta sınır yok =) kavga çıkarırım, kan çıkarırım falan =))
İnsanı insan yapan içinde taşıdığı merhamettir buna gönülden inanıyorum
Biri o kızın elinden tutmalı ki hayata geri dönebilsin, kırıp dökmek çok kolay yaşarken, biraz sevgi ve destekle çözülmeyecek bir sorun değil bu.
Konu sahibesi, boşanmadan önce bunu bir düşün istersen, eşine de yazık ne yardan geçebilir ne serden. Duygularını bir yokla, onu bir kardeş gibi kollayıp, gözetemez misin, sevemez misin. Ya da bu denemeye değmezmi ki hemen eşini gözden çıkarıyorsun. Şunu da belirteyim ki, boşanmayı bir blöf olarak kullanmaya sakın kalkma, bu kadar bağlı bir kardeşlik varsa eşin de tamam deyip seni gözden çıkarabilir. Sende sevmişsin ki eşini bir yuva kurmuşsun, biraz zaman ver ailenize, boşanma kısmı kolay , o raddeye gelmeden belki mutlu olabilirsiniz.
arkadaş kaç defa belirtmiş evlendikten sonra böyle oldu diye.Boşanma sebebi olarak ne diyecekseniz ' görümcem kocamın elini tutuyor mu ? '
İlk yorumumda da dedim bu kız abisinin elini hiç bırakmıyordu da siz bunu yeni mi fark ettiniz
Sevgili, söz, nişan evresi denen bişey var bu kadar tahammülsüzsen evlenmezdin değil mi ?
Yok eğer görümcemin bizle yaşamasını istemiyorum da ama başkada kimsesi yok diye çözüm bulunmuyo bende el tutma bahanesi ile boşanırım diye blöf mü yapayım diyorsunuz ?
arkadaş kaç defa belirtmiş evlendikten sonra böyle oldu diye.
konuya gelince asla boşanma sebebi değil ama çok sinir bozucu bir durum. bazı arkadaşlar ben de abimin elini tutarım koluna girerim falan demiş. bunlar gayet normal de düğme boşluğundan kol okşamak nedir ya? ayağını abisinin ayağına koymak, misafirlikte çay içmesine bile müsaade etmeyecek şekilde elini tutmak ne? adam karısıyla ilgilenince sinirlenip kapı çarpmak falan. bunları normal karşılamak mümkün mü? şöyle bir gözünüzün önüne getirsenize ne kadar itici.kesinlikle psikiyatriste gözükmesi gerekiyor.
canım o senin degil benim kocam de cıngar cıkar git kendine elini tutacak baska koca bul de saka yapmıyorum ciddiyimMerhabalar,
bir yıldır evliyim. Eşimin kızkardeşi de bizimle birlikte yaşıyor, çünkü abisinden başka kimsesi yok. Üniversite mezunu 24 yaşında bir kız. Birlikte yaşamayı dert etmiyorum, sonuçta ölümlü dünya. Fakat kızın birtakım davranışları beni rahatsız ediyor. Özellikle dışarı çıktığımız zamanlarda abisinin elini hiç bırakmıyor. Bazı zamanlar oluyor ki eşimin bir elinde poşet diğer elinde kızkardeşi oluyor. Ben onlara bakıyorum. Eşim sürekli elimden tutup beni yanına çekiyor fakat bu sürekli bunu yapmak zorunda kalması da beni geriyor. Bir defasında söyledim kendimi sizin aranıza girmiş gibi hissediyorum, kardeşin yüzünden sana sokulamıyorum dedim. İkisi de bir aradayken söyledim eşim ş gel birtanem dedi, daha dikkat etmeye başladı fakat kardeşinde hiçbir değişiklik yok. Hatta abisinin sağ elini tutmayı seviyormuş, orası onun yeriymiş, o yüzden ben sol elini tutacakmışım. Cevabını verdim fakat, canım da sıkıldı. Kızın tavırlarında hiçbir değişiklik olmuyor, eşim hassasiyetle üzerime titriyor fakat bu durum benim eşimden soğuyup uzaklaşmama sebep oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Hic bizden baska kimsesi yok falan diye kendinize haksizlik yapmayin. Yarin bir gün sevgilisi olacak, asik olup evlenmek isteyecek. Sevgilisi varken de abisinin elini tutacak miymis? Abisi aklina bile gelmez asikken, olan size olur sinirleriniz harap olur. Evliligimin ilk yillari ziyan olmus dersiniz sonra. Rahatsiz olmakta son derece haklisiniz. Birak elele gezmeyi her gittiginiz yere bile gelemez sizinle. Tamam anne baba yok abiye emanet ama bunu kötüye kullanmasin. Canim yasi hic kücük degil cok cirkin bir görüntü. Bilmeyenin aklina bin türlü sey gelir. Buna bir son vermezlerse evliliginizi pek saglam görmüyorum ben. Kizla siz konussaniz, kulagima cok cirkin seyler geliyor abinle senin hakkinda cok ahlaksiz yakistirmalar yapiliyor, sen istermisin abinin hakkinda sapikmis gibi konusulmasini falan deyin. Isin o yönünü düsünmemislerdir belki.
canım benm ya ne güzel yorum yapmışsın bende şöyle görümcemi evire çevire bi dövmek istiyorumya benimki de tam tersi soğuk revani içeri girer slm zor verir sonra oturur kös kös ha duvar ha o anası var baabsı var sırf yaşadığı ilçe küçük diye kaç ay bende kaldı ben yeni evliyim ya onun duvarlığını mı çekicem hem çalışıp hemde ona hizmetçilikmi edicem Allahtan (ki dilimi ısırıyorum) şimdi eşim kızdı biraz evi otel gibi kulanıyo diyede gelmiyo bi aydır ama arsız bizimkisi gelir yine düşündükçe çıldırıyorum yaaa::84::84::84:
Mesela misafirliğe gidiyoruz abisiyle el ele oturmaya çalışıyor, eğer abisi, çay almak için falan elini kaldırmaya çalışırsa elini daha sıkı tutuyor ki diğer aliyle alsın. Ya da ayaklarını götürüp abisinin ayaklarının üzerine koyuyor.
Merhabalar,
bir yıldır evliyim. Eşimin kızkardeşi de bizimle birlikte yaşıyor, çünkü abisinden başka kimsesi yok. Üniversite mezunu 24 yaşında bir kız. Birlikte yaşamayı dert etmiyorum, sonuçta ölümlü dünya. Fakat kızın birtakım davranışları beni rahatsız ediyor. Özellikle dışarı çıktığımız zamanlarda abisinin elini hiç bırakmıyor. Bazı zamanlar oluyor ki eşimin bir elinde poşet diğer elinde kızkardeşi oluyor. Ben onlara bakıyorum. Eşim sürekli elimden tutup beni yanına çekiyor fakat bu sürekli bunu yapmak zorunda kalması da beni geriyor. Bir defasında söyledim kendimi sizin aranıza girmiş gibi hissediyorum, kardeşin yüzünden sana sokulamıyorum dedim. İkisi de bir aradayken söyledim eşim ş gel birtanem dedi, daha dikkat etmeye başladı fakat kardeşinde hiçbir değişiklik yok. Hatta abisinin sağ elini tutmayı seviyormuş, orası onun yeriymiş, o yüzden ben sol elini tutacakmışım. Cevabını verdim fakat, canım da sıkıldı. Kızın tavırlarında hiçbir değişiklik olmuyor, eşim hassasiyetle üzerime titriyor fakat bu durum benim eşimden soğuyup uzaklaşmama sebep oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Mesela misafirliğe gidiyoruz abisiyle el ele oturmaya çalışıyor, eğer abisi, çay almak için falan elini kaldırmaya çalışırsa elini daha sıkı tutuyor ki diğer aliyle alsın. Ya da ayaklarını götürüp abisinin ayaklarının üzerine koyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?