Evet ya ben de bunu söylemek istiyordum, konu sahibi de yorum yazanlar da biraz insafsız davranmıyo musunuz bu kızcağıza. Yazık günah. Kim bilir nasıl bir ruh hali içinde. Misafirlikte yapması zaten bu davranışları etrafa bir şeyler kanıtlama çabasına giriştiğini gösterir.
Eşinle konuş ama kızı suçlayarak değil. kızın durumuna üzüldüğünü eşini kaybetmekten korktugu için böyle devamlı ten temasında olma ihtiyacı hissetiğini falan anlat. Eşin kızkardeşine sarılarak öperek değil de konuşarak güven vermeli biraz. Hayatı boyunca ikinizin de o kızın arkasında duracağınız bilmeli. Senin abisini onun elinden çalacağını değil de, ona bir abla olarak orada oldugunu hissetmeli. Kız eşinin bir elinden tutunca sen de kızın diğer yanında durmalısın. Eşinin boş kalan tarafında değil. Kızın boş kalan tarafında. Onun korkularının üstesinden gelmesi için size ihtiyacı var. Gelecekte sağlıklı bir yuva kurabilmesi için de buna ihtyiacı var.
Ama bunlarla başedemeyecekseniz boşanırsınız. O daha kolay.
İnanılmaz yorumlar gördüm bu konuda, kıskançlıkta sınır yok =) kavga çıkarırım, kan çıkarırım falan =))
İnsanı insan yapan içinde taşıdığı merhamettir buna gönülden inanıyorum
Biri o kızın elinden tutmalı ki hayata geri dönebilsin, kırıp dökmek çok kolay yaşarken, biraz sevgi ve destekle çözülmeyecek bir sorun değil bu.
Konu sahibesi, boşanmadan önce bunu bir düşün istersen, eşine de yazık ne yardan geçebilir ne serden. Duygularını bir yokla, onu bir kardeş gibi kollayıp, gözetemez misin, sevemez misin. Ya da bu denemeye değmezmi ki hemen eşini gözden çıkarıyorsun. Şunu da belirteyim ki, boşanmayı bir blöf olarak kullanmaya sakın kalkma, bu kadar bağlı bir kardeşlik varsa eşin de tamam deyip seni gözden çıkarabilir. Sende sevmişsin ki eşini bir yuva kurmuşsun, biraz zaman ver ailenize, boşanma kısmı kolay , o raddeye gelmeden belki mutlu olabilirsiniz.
Kendimi bu konu yüzünden o kadar bezgin ve mutsuz hissediyorum ki, eşimden uzaklaşmış olmam da ekstrası. Konuyu eşimle konuşup, boşanmak istediğimi söyleyeceğim.
Evde eşim sürekli peşimde dolanır, beş dakika başka odaya gitsem hemen seslenir. Bu durumlarda kardeşi odasına gidip hızla kapıyı kapatır. Aile ortamı görmediği için bazı durumları anlayıp sorgulamıyor diyorum fakat, anlayabilmesi için beklersem de bir evliliğim kalmayacak.
Eşim durumdan rahatsızlığını belli edemiyor ve ben eşimden soğuyorum. Ona dokunmak, konuşmak, gülmek, istemiyorum. İçimden gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?