Sevgilimin eski sevgilisini rehbere kaydetmesi.

bitmesi hayrına olmuş hiç kendini sorgulama bence. muhatap olmak hoşuna gitmeyen muhatap olmaz zaten.. sevgilinin de hoşuna gidiyor demek ki toksiklikten zevk alıyor. üzgünüm senin için geçmiş olsun :/
Teşekkür ederim :/ ona inanmam için neler neler söylüyor ama bende bitti artık. Eskiden de bir çok saçmalığı olmuştu affetmiştim ama bu baya koydu.

E görüşüyor işte kızla. Bunda anlamayacak ne var?
Erkeklerin bir numaralı savunma yalanıdır deli, takıntılı vs. Bir adam bir kadın için takıntılı, deli vs. diyorsa yüzde doksan yalandır. Çoğunda da deli, takıntılı dedikleri kadınlarla ilişkileri oluyor. Hayatlarındaki kadınlara da o kadını değersizleştirerek ben ona bakmam mesajını vermek istedikleri için öyle diyorlar.

Ayy çok klasik soru sahibi, Kız hastaymış, intihar meyilliymiş bunu diyen erkek %99 problemin kaynağıdır. İyi yapmışsın ayrılmakla.
Şimdi bana şey diyor ben ona bakacak olsam senin yanında neden olayım, seni çok seviyorum :d o kızın aramaları engel listesine düşüyordu ben de bir daha arama demek için aradım onu falan filan bir sürü yalan

Teşekkür ederim :/ ona inanmam için neler neler söylüyor ama bende bitti artık. Eskiden de bir çok saçmalığı olmuştu affetmiştim ama bu baya koydu.
senin son yorumlarına istinaden ben de diyorum ki adamın toksik oyunlar oynamak hoşuna gidiyor kızla tekrar olmayacak bile olsa kızı arayıp arama beni diyerek olayı devam ettirmek hoşuna gidiyor artık ne gibi psikolojik sorunu var bilmiyorum ama kendini yetiştirmemiş prensipli değil ve sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum lütfen geri dönme sen sağlıklı olmaya bak

senin son yorumlarına istinaden ben de diyorum ki adamın toksik oyunlar oynamak hoşuna gidiyor kızla tekrar olmayacak bile olsa kızı arayıp arama beni diyerek olayı devam ettirmek hoşuna gidiyor artık ne gibi psikolojik sorunu var bilmiyorum ama kendini yetiştirmemiş prensipli değil ve sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum lütfen geri dönme sen sağlıklı olmaya bak
İnsan bazen içinde olduğu durumu fark edemiyor bu yüzden onu daha önce affetmişliğim var hiç yapmamam gerekiyormuş aslında ama insan sevince gözü kör oluyor. Sanırım affedilmeye de alışık olduğu için bana şey diyor böyle kolay mı bitireceksin ilişkimizi :d abartıyorum yani ben hep ona göre. Git bir kafanı topla diyor bana :)
Ben de dayanamadım ayrıldım ve soğudum açıkçası bazen tek bir hareket yetiyor soğumaya.

Merhaba kız kardeşlerim sizden bir konuda yardım almak istiyorum. 2.5 senelik bir ilişkim var. Maalesef sevgilimin eski kız arkadaşı senelerdir peşini bırakmıyor. Sevgilim onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile. Bu durumu yaklaşık 2 kere görmezden geldim kendimi düşürmemek için muhattap olup, engellese dahi farklı numaralardan arıyor. Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim. Taa ki geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar. Sorduğumda onu sevmediğini,onun problemli olduğunu ve arama beni demek için kaydettiğini söyledi :d Beni çok sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü,bensiz yapamayacağını söyledi ama ben dayanamayıp ayrıldım. İşin kötüsü bu olay yaşanana kadar sevgilime güveniyordum kızlar en çok koyan bu oldu. Şimdi sürekli yazıyor arıyor yanlış anladığımı söylüyor ama umrumda değil. Siz olsanız ne yapardınız?
Ayrılmakta iyi yapmışsınız. Lakin o eski kız arkadaşından hiçte ayrılmış gibi gelmedi. İstemem yan cebime koy hesabı. Erkek arkadaşınız güvenilmez.

İnsan bazen içinde olduğu durumu fark edemiyor bu yüzden onu daha önce affetmişliğim var hiç yapmamam gerekiyormuş aslında ama insan sevince gözü kör oluyor. Sanırım affedilmeye de alışık olduğu için bana şey diyor böyle kolay mı bitireceksin ilişkimizi :d abartıyorum yani ben hep ona göre. Git bir kafanı topla diyor bana :)
Ben de dayanamadım ayrıldım ve soğudum açıkçası bazen tek bir hareket yetiyor soğumaya.
kendine prensipler yani kurallar belirle onlara göre davran onlara göre adam seç onlara göre ilişki yaşa asla duygulara kapılıp da hata yapmazsın çünkü prensipler yıkılmaz kırılmaz değişmez. ben aptal aptal şeyler yaptıktan sonra uyandım ve eskisi gibi duygular falan zaten hissetmiyorum tükendi bende kendime odaklanıp içimdeki meseleyi anlayınca. seviyorum ama sevginin midende kalbinde aklında vs hissedilen bir şey olduğunu düşünmüyorum. sevgi bir his değil onlar arzu tutku takıntı ilgi açlığı vs vs.. sevgi bir deneyim, eylemlerle yaşanıyor ve gösteriliyor ve asla zarar vermiyor her şey kişinin kendiyle ilgili, o adamın da karakteri buymuş.. sen sana ne öğrettiğine bak soğuman harika bir şey :)

Şimdi bana şey diyor ben ona bakacak olsam senin yanında neden olayım, seni çok seviyorum :d o kızın aramaları engel listesine düşüyordu ben de bir daha arama demek için aradım onu falan filan bir sürü yalan
İlgi açlığı var demek ki kız ona yazdıkca bi tarafları kalkıyor herhalde :D bu çocuk çok toksik soru sahibi belli iyi kurtulmuş aklına karıstırmasına izin verme

Merhaba kız kardeşlerim sizden bir konuda yardım almak istiyorum. 2.5 senelik bir ilişkim var. Maalesef sevgilimin eski kız arkadaşı senelerdir peşini bırakmıyor. Sevgilim onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile. Bu durumu yaklaşık 2 kere görmezden geldim kendimi düşürmemek için muhattap olup, engellese dahi farklı numaralardan arıyor. Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim. Taa ki geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar. Sorduğumda onu sevmediğini,onun problemli olduğunu ve arama beni demek için kaydettiğini söyledi :d Beni çok sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü,bensiz yapamayacağını söyledi ama ben dayanamayıp ayrıldım. İşin kötüsü bu olay yaşanana kadar sevgilime güveniyordum kızlar en çok koyan bu oldu. Şimdi sürekli yazıyor arıyor yanlış anladığımı söylüyor ama umrumda değil. Siz olsanız ne yapardınız?
Engellemek yerine niye kaydetmiş anlamadım. Arama beni demek= engellemek.
Kaydetmek değil.
Bence karşı taraf aradıkça gururu,egosu okşanıyor. Kaldı ki 2,5 yıllık sevgiliymişsiniz. 2,5 yıl sonra aramaya başladığını sanmıyorum. Bence 2,5 yıldır bir fiil peşinde. Bu çok uzun bir zaman. 2,5 ay değil ki görmezden gelesin.
Takıntı haline dönmüş. Bence kurtar kendini bu kızdan. Daha çok başın ağrırdı.

Engellemek yerine niye kaydetmiş anlamadım. Arama beni demek= engellemek.
Kaydetmek değil.
Bence karşı taraf aradıkça gururu,egosu okşanıyor. Kaldı ki 2,5 yıllık sevgiliymişsiniz. 2,5 yıl sonra aramaya başladığını sanmıyorum. Bence 2,5 yıldır bir fiil peşinde. Bu çok uzun bir zaman. 2,5 ay değil ki görmezden gelesin.
Takıntı haline dönmüş. Bence kurtar kendini bu kızdan. Daha çok başın ağrırdı.
Evet 2.5 yıldır ismini duyuyorum zaten maalesef. Çok kez uyardım duymak istemiyorum bir şekilde engelle bu kızı diye. 2 defa rehberde ismini gördüm sildirdim engellettim unuttuğunu söyledi görmezden geldim seviyorum diye. Ama en son o yanımdan kalktı kızın aradığını gördüm Allah benim karşıma çıkardı :) Şimdi bana bu kadar kolay mı ilişki bitirmek sana kendimi inandıracağım diyor ama ben onu bir daha görmek istemiyorum

Evet 2.5 yıldır ismini duyuyorum zaten maalesef. Çok kez uyardım duymak istemiyorum bir şekilde engelle bu kızı diye. 2 defa rehberde ismini gördüm sildirdim engellettim unuttuğunu söyledi görmezden geldim seviyorum diye. Ama en son o yanımdan kalktı kızın aradığını gördüm Allah benim karşıma çıkardı :) Şimdi bana bu kadar kolay mı ilişki bitirmek sana kendimi inandıracağım diyor ama ben onu bir daha görmek istemiyorum
İyi yapıyorsun valla sinir hastası olursun boşver dönme sen ona

Yaptığı normal değil doğru karar vermişsiniz önünüze bakın artık

Konuşmayı kestiğim bir flörtüm beni özlediğini görüşmek istediğini söyleyip ulaşmıştı, eski sevgilim takıntılı peşimi bırakmıyor diyordu.Meğersem o kişi şu anki sevgilisiymiş ahahah sevgilisi varken beni istiyor hala utanmaz her yerden engellemiştim.

Belkide eski dediği kişi şu anki sevgilisi olabilir dikkat edin yani.

Evet sizi çok seviyor aynen devam. Yalan söylüyor yalan.

Sevgilin seni yara bandı yapmış. O kadını kıskandırır, onun ilgisini çekmek için seni kullanmış malesef . Bak kıçına tekmeyi ve sakin ağlayıp, üzülme cnm .Ona istediğini verip sevildiğini sakın hissettirme ona. Onu poşette koyup çöpe at serdar ortamın şarkısında dediği gibi hatta çöpe atacagin poşete de yazık olur .Onu posrtlemeden at gitsin

Onu öyle bir engelleki ; o kızı engellemiş olsaydı bunları yaşıyor olamayacağınızı anlasın, sana hiç bir yerden ulaşamazsın.

Back
X