- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.530
-
- Konu Sahibi -Bortubocek-
Eşiniz sorsun o zaman. Onun sorusu yanlış anlaşılmaz. “Abla vallahi helal olsun nasıl geçiniyorsunuz çocuklarla? Maşallah bi eksiğinizde yok. Nasıl yetiştiriyorsunuz?” desin. Bazı insanlar ev ekonomisini çok iyi idare ediyor. Bilgi almaktan zarar gelmez.aslında sormak istedim ama aramız o kadar iyi değil merhabadan öteye gitmeyiz pek..
haklısınız sormakta ayıp değil eşim bir sorsn o zaman dediğniz gibi ablana sor deyim =)Eşiniz sorsun o zaman. Onun sorusu yanlış anlaşılmaz. “Abla vallahi helal olsun nasıl geçiniyorsunuz çocuklarla? Maşallah bi eksiğinizde yok. Nasıl yetiştiriyorsunuz?” desin. Bazı insanlar ev ekonomisini çok iyi idare ediyor. Bilgi almaktan zarar gelmez.
bende onu diyorum muhakkak bşka bir gelirleri vardır banada mümkün gelmiyor ya.extra bir gelirleri vardir
belki gorumceniz evde yapilan islerden birini yapiyordur haberiniz yoktur
yoksa mumkun degil bu soylediklerinizi yapabilmesi , iki tane de okuyan cocugu var diyorsunuz
bende eşime bunu diyorum ve kendimede yahu diyorum 2800 tl bana ancak yetiyor cogu ay para kalmıyorİstanbul'da 2750tl ile hiç bir şeyden eksik kalmayıp hem de üstüne birikim yapmak im-kan-sız..
Siz kredi kartı kullanmıyorlar diyorsunuz ama ben çeşit çeşit çanta, kıyafet, ayakkabı için kesinlikle kredi kartıdır diyorum. Ya da sizin bilmediğiniz bir geliri var görümcenizin..
Pazar da artık marketlerden aşağı kalır yanı yok ayrıca onu da belirteyim. Pazar ucuz diye bir şey de yok artık. Zaten marketten de 50-60tl'den aşağı çıkılmıyor..
kıskanmak değilde imrendim.. bende onun gibi olmak evimi idare edebilmek çeşit çeşit giyinmek üstüne birikim yapabilmek tatilime rahat gitmek isterdim acıkcası.Valla masallah gorumcenın esinin yol masrafına kadar bılıyorsun. Tatlım herkesın ev butcesı farklı belkı başka bı yerden kısıyordur bılemezsın. Tatıl herkes erken rezervasyon yaptırıyor böylece cok ucuza da yapabılırsın. Kıyafete gelınce 5 tl ye de kazak var 250 tl ye de. Sosyete pazarları da var. Sen böyle düşünürsen hayatı kendıne dar edersin. Çünkü bence sen esınle kabahat buluyorsun o yüzüme vuruyor dıye ama asıl mesele sen bıraz kıskanmışsın.
Kredi kartı yok ise cebindeki paraya gore harcama yapiyordur canim cebinde yok ise de harcamiyordur . Kiyafet olayi da burada kıyafet evet pahalı ama sezonu geçince yada modası çok çok daha uyguna satılıyor . Yani cebine uygun ister 1000 tl lik alirsin ister 100 tl her cebe uygun şeyler var . Yani bide maaşı alınca ilk önce kenara 500 tl gibi bi miktar bırakın ve sanki o para borca gitmiş gibi unutun parayı öyle öyle yatırımda yaparsinizkredi kartının nasıl büyük bir etkisi olabilir peki biraz daha acıklayabilirmisiniz
Değil mi =)Ula hatcikkk diyesim geldi
Siz kendi isinize bakin bence. Herkesin hayati geliri kendine.