Görümcem resmen beni sevmiyor inanılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelıkle anlatım tarzına bayıldım.Sen sana yetebılıyorsan sadece neden evını supuresınkı.Hem bu içten gelmeli.Birde gorumce neden supurmuyır?

Sen süpür de. Eğer sen yoruluyorsan ben daha çok yoruluyorum de. Bu ne saçmalık anlamadım. Kendisi kendi bulunduğu evi temizlemiyor ama senin zaten sorumlu olduğun zor başa çıktığın bir hanen varken bi de gel benim yattığım evi mi süpür diyo. Hakikaten bende olsam haklı olarak bi yerden sonra çıngar çıkarırdım. Ama mesaj yerinde olmuş. Allah hayırlı kapılar açsın.

Asla yapma tavizde verme hastalık başka birşey kullanılıp aptal yerine köle olarak görülmek başka birşey bence gerek yok benimkilerde böyle hamallık beklledilerde avcunu yaladılar

Derdinizi anlatabilme beceriniz bu platformda zirveye oynarken görümcenizin anlamamış olmanız beni üzdü.

Aslında her gün konu açsanız üzülmem. Roman gibi okurum yani derdinizin olmasını istemem ama sizi okumak da istiyorum güzel sarıyor.

. O sebeple görümce embesiline kızmadım,aksina biraz sonra ondan taraf olabilirim

Hıı tek kendi çalışıyo sanki.. Evli olup çalışanlarda insan değil belli ki robocop.
Sen aynen devam bence. Kendi süpürsün haspam. Terbiyesize bak ya. İnsan utanır anamın evini süpür demeye. Hem otur, yat, kalk evde sen, hem gelinden arkanı toplamasını iste.

Nazik davranmaya mecbur değilsin hatta bence davranmamalisin.
Öyle davranirsan hala hediyeler alıp laf sokmaya devam edecek.
Attığın mesajda havaya karışacak ise yarasın istiyorsan o eli belinde geldiğinde sende eli belinde ol.
Yüksek sesten 1 kez rahatsiz olursun ama görüldüğü üzere bu davranıştan defalarca rahatsizsin.
Konulara bu kadar dolu ve kızgın olup geldiğinde ses yukselmesin diye konuyu kapatmak 2 yüzlülük olur kendin için. Üslubunu bozmadan cevap ver o bozarsa bozsun. Sen sakin ol ama geri kalma.

Msjı copy paste yapıp azcık üzerinde oynayarak(benim konum baska)kvdeye atmayı düsündüm
Cok güzel cvp vermissiniz.
Annesi kölelik yaparak hediyenin karsılıgını ödeyecek diye düsünüyorsa,almasın hediye falan.

Betimlemelerin efsane ayrıca ismini okumaktan ona gülmekten kafamı pek veremedim konuya ama kimse seni hiçbirşeye zorlayamaz zaten çok da güzel başa çıkıyorsun kayınanne ve görümcecikle bize ihtiyacın yok doğru bildiğin yolda ilerlemeye devam

Taviz tavizi dogurur , bugun supurmeni beklerler supursen.yarin bi de siliverseydin derler ... bende yakin yahut ayni apartmanda degilim ama bana cok dogru gelmiyor bu tarz seyler dediginiz gibi herkesin isi gucu kendine yetiyor ayrica bakima muhtac bi duurmda degilmis , kizi da 5 te geliyorsa gayettabii yapabilir bi 10 15 dk supurmeyi ve daha fazlasini bile haftada 2 supurseler yeter zaten evde coluk cocuk yok kirlenmez etmez ... boyle kac defa agza alip konu yapmya deger mi insanlar degisik....

O masrafı yeğenine yapma artik git evine bir gündelikçi çağır ne işiniz varsa yapsın sizde rahat edin bende diyin bence cenesi kapansın

Peki hic bugun temizlik yapacagiz sen de bize yardim eder mjsin birlikte yapalim sonra bi cay koyar birlikte de icer dinleniriz diye insnca cagirdilarmi yoksa hep boyle laf sokma kendi kendilerine kusme barisma seklijde mi devam etti olaylar

Ironik tarziniza bayildim. Bu tur konulari bile okuyanlar icin eglenceli hale getirebiliyorsunuz takdir ettim sizi. Sizin yerinizde ben olsam supurecegim varsada sirf boyle bir tutum yuzunden supurmem. Gorumce hanim calisiyorsa kendine calisiyor evde kendi evi o calisiyor diye size gundelikçi muamelesi yapmaya hakki yok. Ayrica yegeni icin aldigi hediyeyi sizin basiniza kakmasida ayrica sacmalik yerinizde olsam bundan sonra aldigi hediyeleri aynen iade ederim. Hadsiz.

Hediye alacağı parayla yardımcı alsın o zaman. Ama yok amaç o değil amaç gelin huzursuz olsun gelsin gitsin hizmet etsin. Ayrıca ev süpürmek kaç saatini alacak isten gelip dinlensin öyle süpürsün, haftasonu süpürsün. Herkes kendi evine ancak yetebiliyor

Gorumcenizi gebertesim geldi. Tabi siz gebertmeyin. Bu sakinliginize devam edin nasil beceriyosaniz.
Koca totolu kalk az kaldir o popoyu ananin evini sen supur ise yaramaz diye paralardim herhalde.. sakin dediklerimi yapmayin.
Cok sinirlenirdimm ben ya...
Ama ben gorumcemi sustururdum ve yapip yapmicagimi kaynanamin davranislarina gore karar verirdim. Kaynanizda gorumceniz gibi patavatsiz mi ? Evet ise asla supurmezdim. Ama size iyi davraniyorsa yapardim sonucta yasli insanlar ne kadar saglikli olsada yorgun oluyorlar sahsen kaynanam iyi biriyse onun icin yapardim fakat o patavatsizada senin ici yapmiyorum sakin seni nimetten saydim sanma derdim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…