Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Yangına körükle gidicem.
Arayıp görümcenize yaptıklarından memnun olup olmadığını sorun. Abisinin evliliğini getirdiği noktaya bak ya. Siz de başta hata etmişsiniz. Baktınız eşiniz konuşmuyo neden en başta konuşmuyosunuz ki. Daha yeni evliyken haftalarca sizde kalması da ne demek. Bi de siz yokken sizin evinize sizden habersiz misafir ! Kıyameti koparırdım valla.

hala durmak neden peki en azından suyu bulandır sen huzursuzsan onlarda huzursuz olmalı emin ol pazar gittignce zaten kavga ediceksin kocanda aaa karıcım hosgeldin ben seni aramadım ama bilerek aramadım bilmemne mi diceni zannediysun adamlar kendini haklı görüyp once görümceyi arar

sen ne yapmaya calısıyosun abinle bizi kavga ettirdin insallah mutlusundur der o evden hemen gitmesini söylerdim esimede evli oldugunun farkına var kardesinle olmayı seciyosan senin tercihin der diye bi msj atardım bakalım ne yapıcak yoluna bak falan derse sükür et ki erken gördün yıllların gitmedi

Eve dön mutlaka akşam otururken ne yaptın ne ettin konusu geçtiğinde sende evime doldurmuşsun arkadaşlarını bundan sonra bana sor mutlaka evimde yabancı kişi istemiyorum abinle de konuştuk de bitir. Ama kocanız mutlaka olsun ev sizin eviniz tabiki misafir çağıracaksınız görümcenize sert dille değilde direk yumuşak ama rahatsızlığınızı belirtecek şekilde söyleyin eşiniz de yanınızda olsun ağlayıp zırladığında olayı çarpıtamaz

boşuna parmak ağrıtmayın konu sahibi denilenleri yapmıyor zaten

Denilenleri yapmadigimi ya da yapmayacagimi nerden biliyorsunuz? Ayrica burda her yazilan seyi yapmak zorundamiyim ben fikir danisiyorum ve bu aldigim fikirlere gore bir tutum belirleyecegim sonucta yazilan seylerin hepsini yapmam mumkun degil boyle bir mecburiyetim de yok. Siz birine fikir danistiginizda karsinizdakinin soyledigini sorgusuz sualsiz yaparmisiniz? Herkesin kendine gore bir karakteri tavri var esinin de keza benim burada yazilanlari birebir yapma gibi bir mecburiyetim yok yazan kisilerin eline saglik ama bunlari yapmamakla da kimseyi suclayamazsiniz

suçlamıyorum zaten yanlış anlamayın ama herkesin ısrarla görümce ne mesaj at demesine rağmen hala mesaj bile atmadınız

Gorumcem bana ozur msji atti ve ben ona kotu msj attigimda zaten hali hazirda arkamda durmayan esim iyice olmayacak ve ben bu sekilde evliligimi devam ettirdigimde otoritem iyice azalacak. Bu kaygimdan dolayi cevap atmadigimdan bahsettim. Gorumcemin ozr mesajina cevap atmamam elbette onun icin olumsuz birseyelr ifade ediyordur bazen sessizlik daha fazla gerer insani. Bir de o gerilsin istedim elbetteki esimle bu durumu konustugumuzda kendisine de soylecek birden fazla sozum olacak

esin hala aramadı ama dimi kac gndur konusmuyosunuz bide görümcen nasıl ms attı sana özür msj

Cok ozur dilerim dusunemedim haklisin birdaha asla olmayacak yazmis. Esim hala aramadi bu da hala beni haksiz gordugunu gosteriyor. Bu durumda gorumceme kotu bir msj atmam esimin zaten olmayan destegine bir darbe daha olacak bir de ben suclu olurum keisn bak o sana ozur msji atmis daha ne istiyorsun diye

Birincisi gorumce iki hafta sizde ne yapiyor.ailede akli olan biri demiyo mu yeni evlilerde ne isin var.ikincisi bu ne rahatlik eve misafir cagiriyor hemde yatili.valla bosanacagimi bilsem ben evde yokken haber vermeden benim evime birini cagirsin rezil ederdim onu.siz olay cikartmazsaniz bu işin sonu gelmez

Aslinda kp ve kv gondermek istemiyor geldigidne de hergun arayip cagiriyorlar ama bu onlarin agzindan burnundna getiriyor. Gelirken bize de sormuyor zaten ben gelecem diyip geliyor. Ama kendilerine yapilsin asla istemezler. Biri onlara yapsa oooo. Hele gorumcem eminim ki esim oyle birsey yapsa ve kocasiyla arasi bozulsa senin dusuncesizligineen evliligim bozuldu derdi

Görümcen kendi keyfi için geliyor ya bence kv kp duyur bu durumu.
Ve de ki mesela görümcene
beni yanlış anlama x. Seni seviyorum ama takdir edersin ki yemi evliyiz ve Yen'i evli birinin tanına gelip haftalarca durmak abesle iştigal. Meseleyseniz arkadaşını getirmen değil. O son noktaydı.
Biraz empati yap ve kendini benim yerime koy. Sen yemi evli olsam bırak görümcenşn gelip arkadaşını Benin özelime davet etmesini, görümcenin gelip haftalarca kalmasını ister misin?
Tatlı tatlı konuş.
Bence bu işi eşine bırakma. Yüzüne gözüne bulaştırır. Onu bırak yarısını bile söyleyemez. Yüz yüze cekinirsen mesaj atabilirsin.
Eşine de ben hallettim dersin. De ki " sanki ben başkası için uğraşıyorum. Evliliğim için uğraşıyorum. Senin kardeşinin gönlü olsun diye beni kırmaya değer mi? Ailen benim. Yaslanacak kadar yanında olacak olan benim. Neden yıpratıyorsun evliliğimizi. Sen bana bir cevap verme. Makulce düşün. Götümcem bile baba hak verirken şu yaptıkların oldu mu? De.

Gercekten cok guzel bir yol onermissiniz. Ancak esime o kdar kirginim ki hala beni arayip sormuyor tamam krdesiyle konusmus kardesi de ozur msji atmis eee neden aramizdaki kirginligi bitirmiyor da benden adim bekliyor belki beklemiyor bile belki icin icin bana kizgindir bana kendini affetirmeden onunla bukadar olumlu konusmayi dusunmuyorum cunku ikisi de pek haketmiyor

Ben olsam anahtari degistirir hayirdir derse de evime girwn cikan belli degil yol gecen hani degil burasi benim mahremim derdim

Aslında görümce çok haksız değil çünkü 5aydir bu şekilde davranmış ve kimse bir şey dememiş ilk misafir getirdiğinde tepki verecektiniz.
Veya ilk uzun kaldığında konusup halledecektiniz bu mevzuyu.
Hatta abisi biraz daha kal bile demiş e kız size rahatsızlık verdiğini düşünmemiş demek ki.
O nedenle gorumceye karşı açık olun.Uzun süreli misafir istemiyorum evimde diye acik açık konusun çünkü şu an olay eve misafir getirmesi yani o böyle düşünüyor.
Eve misafir getirmeyecek ama kendi haftalarca kalacak ee yine sorun tamamen çözülmeyecek ki !
Hatta kv ile de açık açık konuşun yeni evli insanların evinde bu kadar kalınmaz ben rahatsizim uyarin lutfen diyin.
Kimse kırılacak diye düşünmeyin sonra böyle oluyor işte sonuç ortada daha mi iyi ?

eeee sen neden demiyosun özür dilerim yazması bisey ifade etmiyo ama esinle aran bozuldu sen böyle susarsan esinin gözünde hep pasif nasılsa sustu korku bosanmaktan dicek

hala aramadı bak neyin kini yani bu kardesi elalamin kızını getirmis ona kızıp hadi kardesim git evien dicene seni evden kocdu gibi bisey bana göre

bence esine okkalı bi msj at

Yanı gorumceye cevap vermeyerek sessiz kalarak sorunu çözemezsin.Sessiz kaldı olumsuz bir şey demedi diye yine gelip haftalarca evinde kalabilir bunun önünü kesinlikle kesmelisin.
Bak goha adlı üyenin önerisi çok iyi mesela.
Ayrıca engeli de kaldır esin ergen gibi davranmış sen öyle yapma bence ara adım at demiyorum elbette ama engelleme olayı çok ergence eşinin 85 li olduğuna inanamadim.

Gorumceyi arar kendine ev tut arkadaslarini oraya topla hatta bende yatiya gelirim derdim.

Simdilik sessiz kaliyorum esimle gorustukten sonra tabiki birsey diyecegim hem de uluorta diyecegim onlarin tarafindan herkes de ogrenecek misafir disinda onun da yatiya gelmesini istemedigimi yeni evlinin yaninda bukadar kalinmayacagi hatta bu kadar gelinmeyecegi hepsini elbette diyecegim. ancak suan demek atesin altina odun atmaktan baska ise yaramayacak. esim zaten suan hakli oldugum halde beni haksiz goruyor emin olun suan sessiz kalmak en zoru bunu kendimu zorlayarak yapiyorum ama stratejik davranmaya calisiyorum. Hem engeli kaldirsam bile ben onda hala engellioldugumu gorebiliyorum ben kaldirsam da birsey farketmeyecek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…