• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Son gelismeleri okumadim ama kesinlikle ya gorumceye ya da kv arardim bir guzel agzima ne geliyorsa soylerdim.. ben olayim olmayayim fark etmez evde benim esim varken eve baska bir karsi cins giremez ailesi olmadikca yanlis buluyorum esiniz de aramasin sormasin ben ailem icin yaptim diyin bizim aile saadetimiz daha onemli diyin burasi bekar evi de degil bunu da o kafana sok derdim ! Simdi benimle istedigin kadar konusmayabilirsin de... tipis tipis ozur dileyecek ama kararli dur ve bu ise bir son ver yoksa boyle gider

Anladığım kadarıyla o evde birlikte ikisi yaşarlarken. Kız kardeş sizin yüzünüzden gitmek zorunda kalmış.
O anlayış gösterip evi size bırakmış.
Siz onu barındırmamışsınız bile. Belki evdeyken yabancı birini istemeyebilirsiniz, bu normal, ama siz yokken gelen birine bile anlayışınız yok. Kız kardeşe içten içe sinirlendiğiniz için de her şeyi batıyor.

Anladığım kadarıyla o evde birlikte ikisi yaşarlarken. Kız kardeş sizin yüzünüzden gitmek zorunda kalmış.
O anlayış gösterip evi size bırakmış.
Siz onu barındırmamışsınız bile. Belki evdeyken yabancı birini istemeyebilirsiniz, bu normal, ama siz yokken gelen birine bile anlayışınız yok. Kız kardeşe içten içe sinirlendiğiniz için de her şeyi batıyor.
Anlayış göstermek mi? Bekarken birlikte yaşıyor olabilirler de abisi evlendikten sonra da birlikte yaşayacak değillerdi heralde. Zaten gitmek zorundaydı mecburdu kendi anlayışına kendi insifiyatine kalan bi şey değil bu.
Ayrıca evi ona bırakmamış konu sahibiyle eşi yepyeni bi eve taşınıp yepyeni bi düzen kurmuşlar, yani aynı evin içine kardeş gidip de konu sahibi gelip yerleşmemiş.
Ikincisi de asıl ev sahibi evde yokken yabancı birinin eve girmesi yanlış. Orası konu sahibinin evi, mahremi. O evde yokken ne münasebet elin kızı evine giriyor?

Saka yapiyor olmalisiniz?? Hepimiz ailelerimizle yasadigimiz evlerden ayrilip evleniyoruz ailelerimiz anlayis gosterip birakmis mi oluyor? Anlayis gostermeseydi nolacaklardi maaile birlikte mi yasayacaktik? Evlenince herkes yeni bir duzen hayat kuruyor. Daha once kardesiyle ev arkadasiyla kimle yasadigi onemli degil. Evlendikten sonra onceden kimle yasadigin onemli degil. Daha onceden onla yasiyordu diye bekar evi gibi evimi mi kullansinlar?? Madem oyle yasayacaklar niye evlendi ozaman olene kadar birlitke yasasinlar ben onlarin yeni ev arkadaslari miyim?? Ayrica 5 ayin yarisindan fazlasinda benle kalmasina goz yumdum simdi bir de misafirlerine mi yumayim? Hem de biz yeni eve tasindik onlarin kaldigi evleri degil hatta bu soylenmez ama esyalarin cogu benim cunku tek basina yasarken aldigim esyalari ben getirdim. Eger birinin evi bu sekilde degerlendirilecekse onlardan cok benim yani!

Saka yapiyor olmalisiniz?? Hepimiz ailelerimizle yasadigimiz evlerden ayrilip evleniyoruz ailelerimiz anlayis gosterip birakmis mi oluyor? Anlayis gostermeseydi nolacaklardi maaile birlikte mi yasayacaktik? Evlenince herkes yeni bir duzen hayat kuruyor. Daha once kardesiyle ev arkadasiyla kimle yasadigi onemli degil. Evlendikten sonra onceden kimle yasadigin onemli degil. Daha onceden onla yasiyordu diye bekar evi gibi evimi mi kullansinlar?? Madem oyle yasayacaklar niye evlendi ozaman olene kadar birlitke yasasinlar ben onlarin yeni ev arkadaslari miyim?? Ayrica 5 ayin yarisindan fazlasinda benle kalmasina goz yumdum simdi bir de misafirlerine mi yumayim? Hem de biz yeni eve tasindik onlarin kaldigi evleri degil hatta bu soylenmez ama esyalarin cogu benim cunku tek basina yasarken aldigim esyalari ben getirdim. Eger birinin evi bu sekilde degerlendirilecekse onlardan cok benim yani!
Haklisiniz eşiniz aramadimi hala?

Aramadi hala resmen o da inat ediyor hakliymis gibi! Ben suan gorumcemden daha cok esime sinirliyim. Gorumce brisekilde konusulur halledilir tepki koyulur da benim esim bana boyle yapiyorsa beni anlamiyorsa asil bu beni uzuyor:( yarin donuyorum buarada

Haklisiniz en azindan cocuk vs olmadan ve yolun basinda gordum bundan sonra nasil davranacagini da gorerek ne mal oldugunu anlayacagim

Ben yeni evliyken eşim cuma akşamı için arkadaşının yemeğe gelme teklifini benden habersiz kabul etti diye kıyameti kopardım.

Bunu salı veya çarşamba öğrenmiştim misafiri iptal etmemiştik ama o güne kadar burnundan getirdim. Kv de paylamıştı "senin karın çalışıyor neden sormadan hareket ediyorsun?" diye.
Bu ona iyi bir ders olmuştu..

Eğer ben buna o zaman tepki göstermemiş olsaydım defalarca tekrarlanacaktı. Ve ben bir gün patlasaydım eşim ne oldu her zaman oluyor diyecekti. Bilmem anlatabildim mi?
Biraz tecrübesizlik olmuş seninki. 5 ay boyunca görümceye tahammül etmeden önce önünü alman gerekiyordu.
Ama şimdi gerekli tepkiyi gösterirsen belki ipleri eline alabilirsin..

Aramadi hala resmen o da inat ediyor hakliymis gibi! Ben suan gorumcemden daha cok esime sinirliyim. Gorumce brisekilde konusulur halledilir tepki koyulur da benim esim bana boyle yapiyorsa beni anlamiyorsa asil bu beni uzuyor:KK43: yarin donuyorum buarada

kocaya bak seni terbiye ettigini saniyordur ...sonra gelip kocam beni dinlemiyor dersin ben olsam bende dinlemem ..bundan sonra olacaklara bak sne

Ay yarın gidiyorsan bugün arayıp temizlik yapmalarını söylesene. Neticede pis ev görmek istemezsin yarın, madem misafir davet ettiler, sen gelmeden evi bal dök yala yapsınlar

Gorumcem donmus sanirim zaten ben gelmeden donecekti kesinlikle en basta tepki gostermemek benim hatam oldu ama gosterdikten sonra da noldu yine olmadi demekki duzgun bir dille soylemek care degil illa kiyamet mi kopartmak lazim aslinda arkadas cagirirken vs bana esim sormadigi olmustu ben de kizmistim isim geregi evde de calismak durumundayim ve bana sormadan neden cagiriyorsun cok dedim ve bana haklisin diyip ozur dilemisti ben esime bile bunun icin kiziyorken kardesine kizmayacagimi nasil dusunduler bilmiyorum nasil olsa evde yokum die galiba?!!!!

Gorumcem donmus sanirim zaten ben gelmeden donecekti kesinlikle en basta tepki gostermemek benim hatam oldu ama gosterdikten sonra da noldu yine olmadi demekki duzgun bir dille soylemek care degil illa kiyamet mi kopartmak lazim aslinda arkadas cagirirken vs bana esim sormadigi olmustu ben de kizmistim isim geregi evde de calismak durumundayim ve bana sormadan neden cagiriyorsun cok dedim ve bana haklisin diyip ozur dilemisti ben esime bile bunun icin kiziyorken kardesine kizmayacagimi nasil dusunduler bilmiyorum nasil olsa evde yokum die galiba?!!!!
Kıbar dille konusun gorumcenizle cunku bir kez susarsaniz hem susmak zorunda kalirsiniz bir kez tepki gorunce her konuda rahat davranamazlar hadlerini bilirler yoksa nereye kadar böyle iyilik yaptikca ustumuze cikiyor insanlar düzen böýle

İlla birsey soylemek gerekiyor demek bu insanlara bazi insanlar dogustan rahat yani gerci kendilerine yapilsa hoslrina gitmeyecegine eminim
ben zaten anlayamıyorum bu insanların kalma merakını. herkes evinde kalsın yahu kardeş diye haftalarca tebelleş olmasının ne lüzumu varsa.

Sonuna kadar haklsiniz.. Beş aylik evlsiiniz bu kadar size gelp gitmesi hata birde misafir getiriyor:oha: yok artik..

Kiz arkadaslarinin sizin evinizde ne isi var siz evlisniz esiniz evde yabanci kizlari tabiki istemezsiniz bu da bambaska bir olay. Hemen ya gorumce ile konusun yada kv yi arayin bir bir anlatin esinizden size hayir yok belli ki

Mutlaka kayinvalideme de anlatacagim kizlarinin evliligime zarar verdigini gorsunler de kizlarini zaptetmeyi ogrensinler!

Demek ki bu kadar zaman boşuna idare etmişsin ilk hayır dediğinde yine kötü oldun,eşinle sağlam bi konuşma yapman lazım,ben eşimin böyle konuşmaya yanaşmadığı günlerde ekstra bakımlı olurum ki bana yaklaşmak zorunda kalsın diye sizde işe yarar mi bilmiyorum

Demek ki bu kadar zaman boşuna idare etmişsin ilk hayır dediğinde yine kötü oldun,eşinle sağlam bi konuşma yapman lazım,ben eşimin böyle konuşmaya yanaşmadığı günlerde ekstra bakımlı olurum ki bana yaklaşmak zorunda kalsın diye sizde işe yarar mi bilmiyorum
İnanirmisiniz en cok da buna uzuldum yani o kadar idare etmemin de kiymeti olmadi. Benim de aklimdan ayni sey gecti daha bakimli olmak demek kadin akli hep ayni calisiyor:)

Back