- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
- Konu Sahibi mutsuztazegelin
Şu olayın sonu nereye varacak merak ediyorum bi evine gitseydin artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayış göstermek mi? Bekarken birlikte yaşıyor olabilirler de abisi evlendikten sonra da birlikte yaşayacak değillerdi heralde. Zaten gitmek zorundaydı mecburdu kendi anlayışına kendi insifiyatine kalan bi şey değil bu.Anladığım kadarıyla o evde birlikte ikisi yaşarlarken. Kız kardeş sizin yüzünüzden gitmek zorunda kalmış.
O anlayış gösterip evi size bırakmış.
Siz onu barındırmamışsınız bile. Belki evdeyken yabancı birini istemeyebilirsiniz, bu normal, ama siz yokken gelen birine bile anlayışınız yok. Kız kardeşe içten içe sinirlendiğiniz için de her şeyi batıyor.
Haklisiniz eşiniz aramadimi hala?Saka yapiyor olmalisiniz?? Hepimiz ailelerimizle yasadigimiz evlerden ayrilip evleniyoruz ailelerimiz anlayis gosterip birakmis mi oluyor? Anlayis gostermeseydi nolacaklardi maaile birlikte mi yasayacaktik? Evlenince herkes yeni bir duzen hayat kuruyor. Daha once kardesiyle ev arkadasiyla kimle yasadigi onemli degil. Evlendikten sonra onceden kimle yasadigin onemli degil. Daha onceden onla yasiyordu diye bekar evi gibi evimi mi kullansinlar?? Madem oyle yasayacaklar niye evlendi ozaman olene kadar birlitke yasasinlar ben onlarin yeni ev arkadaslari miyim?? Ayrica 5 ayin yarisindan fazlasinda benle kalmasina goz yumdum simdi bir de misafirlerine mi yumayim? Hem de biz yeni eve tasindik onlarin kaldigi evleri degil hatta bu soylenmez ama esyalarin cogu benim cunku tek basina yasarken aldigim esyalari ben getirdim. Eger birinin evi bu sekilde degerlendirilecekse onlardan cok benim yani!
Haklisiniz en azindan cocuk vs olmadan ve yolun basinda gordum bundan sonra nasil davranacagini da gorerek ne mal oldugunu anlayacagim
Aramadi hala resmen o da inat ediyor hakliymis gibi! Ben suan gorumcemden daha cok esime sinirliyim. Gorumce brisekilde konusulur halledilir tepki koyulur da benim esim bana boyle yapiyorsa beni anlamiyorsa asil bu beni uzuyor yarin donuyorum buarada
Kıbar dille konusun gorumcenizle cunku bir kez susarsaniz hem susmak zorunda kalirsiniz bir kez tepki gorunce her konuda rahat davranamazlar hadlerini bilirler yoksa nereye kadar böyle iyilik yaptikca ustumuze cikiyor insanlar düzen böýleGorumcem donmus sanirim zaten ben gelmeden donecekti kesinlikle en basta tepki gostermemek benim hatam oldu ama gosterdikten sonra da noldu yine olmadi demekki duzgun bir dille soylemek care degil illa kiyamet mi kopartmak lazim aslinda arkadas cagirirken vs bana esim sormadigi olmustu ben de kizmistim isim geregi evde de calismak durumundayim ve bana sormadan neden cagiriyorsun cok dedim ve bana haklisin diyip ozur dilemisti ben esime bile bunun icin kiziyorken kardesine kizmayacagimi nasil dusunduler bilmiyorum nasil olsa evde yokum die galiba?!!!!
ben zaten anlayamıyorum bu insanların kalma merakını. herkes evinde kalsın yahu kardeş diye haftalarca tebelleş olmasının ne lüzumu varsa.İlla birsey soylemek gerekiyor demek bu insanlara bazi insanlar dogustan rahat yani gerci kendilerine yapilsa hoslrina gitmeyecegine eminim
Mutlaka kayinvalideme de anlatacagim kizlarinin evliligime zarar verdigini gorsunler de kizlarini zaptetmeyi ogrensinler!
İnanirmisiniz en cok da buna uzuldum yani o kadar idare etmemin de kiymeti olmadi. Benim de aklimdan ayni sey gecti daha bakimli olmak demek kadin akli hep ayni calisiyor:)Demek ki bu kadar zaman boşuna idare etmişsin ilk hayır dediğinde yine kötü oldun,eşinle sağlam bi konuşma yapman lazım,ben eşimin böyle konuşmaya yanaşmadığı günlerde ekstra bakımlı olurum ki bana yaklaşmak zorunda kalsın diye sizde işe yarar mi bilmiyorum