Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Bugün mecburen dönmek zorundasın ya eşin ona güveniyor. "Ben mesaj atsam da atmasam da nasıl olsa gelecek. Bari yazmıyıp kuyruğu dik tutayım." diye düşünüyor bence.

Ay bi de su birbirini "her yerden engellemek" cikti.. O kadar fiyasko bi durum ki..

Ayrica esin dönüşü olmaz derken senle gorumcenin iliskisinin kotu bi hal alacagini mi kastediyor, yoksa bosanmakla mi tehdit ediyor?

Eşin uyanık. Nasıl olsa pazar dönecek niye arayıp sorayımki. Kendi tıpış tıpış geri gelecek düşüncesinde. O yüzden aramıyor. Görümcenede hiç bir şey yazma. Evde kavga büyürse eger sorunlusu siz oldunuz der suçuda onlara atarsın. Zaten de öyle..

Bence eve gideceğine eşin arayıp özür dileyene kadar bir arkadasinda veya otelde kal

Yoldayim henuz varmadim. ben de eve gitmek yerine oyle bir cozum dusundum aslinda baskasinda kalayim gibi ama sonra ne diye kendi evimden rahatimdan olayim diye dusundum. yoksa bana da cok cazip geldi nasil olsa gelecegim diye rahat cunku!

Sanirim kotu bir hal alir gibisinden yazdi ama donusu olmaz tehditvari bir mesajdi bence hani sanki esimle de aram bozulur gibi?
Sizin yok mu kardeşiniz? Ya da annenizi çağırın.. Gün boyu görümce onla otursun.. Anneniz ya da kardeşiniz de misafir çağırır aynı şekilde.. Erkekler biraz şey.. Kendi başlarına gelmedikçe kıyas yapamıyorlar.. Eşim ne yaparsa aynısını yapıyorum valla.. Anlatmakla anlamıyorlar, yorulmayın bence..

Ya birde siz o sosyal medyada gptpı görünce, orası benim evim değil mi, tanımadığım insanların, birde ben davet etmeden evimde ne işi var? Yazsaydınız keşke..
Misafirliğe gelenlerde sorunlu.. Ben kalkıp arkadaşımın evli abisinin evine yatıya gideceğim.. Ne alaka???

son durum nedirr

Kizlar dun dondum otobusten inecegim bir de ne goreyim esim gelmis. Otobus saatimi bilmiyordu ortak bir arkadasimiz biliyordu sanirim bizi baristirmak icin o soyledi. Neyse beni aldi ama bes karis surat konusmuyor eve geldik birbirimize resmen yokmusuz gibi davrandik. Almaya gelince pisman oldu sandim ama hala konusmayarak burnu dik davraniyor ben de gece gittim baska odada yattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…