Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Ev sizle eşinize mi ait yoksa bekarken aldığınız ev mi? Üzücü olmuş bu aşamaya gelmesi. Belki görümcen cahillikten öyle yapmıştır diye düşünüyorum. Art niyetli olsa sonradan özür dilemez abimin evi filan derdi. Onun gelme sebebi aile yanında baskılandığını düşünüyordur sizin evde daha rahat tabii karışan görüşen yok hele bekarsa çalışmııyorsa vakit geçirmek için arkadaşlarını çağırıyordur. Tabii ki izin alması gerek ama işte önceden beri abisiyle yaşadığı için düşünememiştir oranın size ait özel mahrem yer olduğunu. Bence sakin olun derim. Küfür yok hakaret yok ha eşinize ders verin ona bişey demem. Saçmalamış kolayca halledebilecekken.

Hayir biz evlenince yeni eve tasindik ayni ev degil evet hem bekar hem calismiyor ve zaten yasadigimiz yerden ailesinin yanina tasinirken cok uzulmustu yani gonlu zaten yasadigimiz yerde

Hayir biz evlenince yeni eve tasindik ayni ev degil evet hem bekar hem calismiyor ve zaten yasadigimiz yerden ailesinin yanina tasinirken cok uzulmustu yani gonlu zaten yasadigimiz yerde
Tahmin ettiğim gibi bekar ev kızı biraz da aile baskıcıysa çocukluktan itibaren önceden abisinin evini, şimdi ise sizin evinizi özgürlük yeri olarak görüyor. Mesela ailesinin yanında arkadaş çağırsa anne evde baba evde rahat olmayacak. İstediği kıyafeti giyemez ne zaman hangi saatte evden çıktı geldi takip edilir filan. Bence bu şekilde düşün derim. Anlıyorum kızgınsın olmakta da haklısın ama yine de art niyetli gibi gelmedi bana.

Gorumce art niyetli olmasa da esimin tutumu ne ben rahatsiz oldugum seyi soyleyemeyecek miyim ben en cok da esime kiziyorum
Bence eşini evden kovup büyütme. Ama hicbisey olmamis gibi de davranma sakın. Konusma yüz verme net ol o adım atana kadar. Adım attığında da konuşurken söyle, "empati yap benim erkek kardesim gelip gelip haftalarca kalıyor yeni evli olduğumuz halde ve üstüne bi de biz evde yokken erkek arkadaşlarını eve çağırıyor hatta elin oğlanı evimizde yatılı kalıyor hoşuna gider mi nereye kadar sabredersin, böyle seyler olunca ben kendimi bu eve ait hissedemiyorum zaten daha yeniyiz alışma sürecim de böyle şeyler yaşatılması ne kadar doğru?" de. Icindeki her seyi sakin sakin dök.

Görümcene de sakın tamam önemli değil tarzi bi sey yazma. Soğuk ve net bi şekilde "bidaha kesinlikle evimde böyle bi sey istemiyorum yarın bir gün sen de evleneceksin emin ol bu durumu yaşasan senin de hoşuna gitmez, biz artik abinle 2 kişilik bi aileyiz orası da abinle benim mahremim, canının istediği gibi davranamazsin kusura bakma" de. Bi daha da yüz verme soğuk ol mesafe koy gelmelerini zamanla azaltır böylece.

O ev sadece esinizin degil sizinde eviniz yerinizde olsam coktan arar acikca soylerdim gorumceye evde olmadigim zamanlarda evimde misafir istemiyorum diye..esinizde istiyorsa kardesiyle gitsin yani nasılsa dönüp geleceği yer ev.. İşler dahada karışırsa esinizin ailesinede haber verin kızınızı basimizdan alin diye olsun bitsin.

Bence görümceni ara.. geldiğimde ne sen ne de o arkadaşların evimde olmayın sizi görmek istemiyorum de..

Yapılan yorumlar arasında en olgunca verilmiş yanıt...

eşiniz de size kırildi çünkü. Gidin evimden demişsiniz. Haklı bile olsanız bu söze kırılır kim olsa..Öfkeliyken ağzımizdan çıkanlar acı ve sert olabiliyor..

sonuna kadar haklısınız görümcenizin hiç aklı yok siz evde yoksunuz annenize gitmişsiniz o eve başka bir arkadaşını çağırıyor üstelik eşiniz de evde bu ne rahatlık ben normalde bile bana misafir geldiğinde kendi misafirim yanında başka birini getiriyorsa bi daha o insanı evime çağırmıyorum hem suçlular hem güçlü

Keşke sakın kalsaydınız. Dönünce eşinize hiç yansıtmadan kızla güzelce konuşsaydiniz.Böyle birşey istemwdiğinizi kırmadan belirtseydinix belki o da size hak verirdi.

Ben yatiya misafir cagirdiginda esime soyledim konusacagim dedi gitmeden soyledim konusamadim konusacagim dedi gittikten sonra sosyal medyada evimde forograf paylasilinca konusmadin mi diyince konusmadim nasil soyleyeyeim oldu simdi de. Nasil sakin kalablirdim?

Yoo basta haklisin demisti zaten hak verdigini soyledi ama beni oyaladi soyleyecegim diye belki o bana cok haklisin cok haklisin ben soyleyecegim demese ben de soylerdim ama beni oyalayup snra nasil soyleyeyime dondu olay

kocan kardesine soyleyemiyor ama sana posta koymayi biliyor...tipik ailem ne isterse yapar zihniyeti ..eşine gelince otorite goster ailene gelince sevgini... ben bir sure kararli olmanizdan yanayim...her firsatta alttan alirsaniz hakli oldugunuzda kimse sizi dinlemez nasil olsa geri gelir ..alttan al git konuş demiyorum cunku eş iliskisi degil normal iliskide bile yapsaniz karsidakine guven verirsiniz

Aynen oyle kardesine birsey diyemiyor ama bana diyor benle bu noktaya gelmeyi goze alabiliyor ben de kararli olmazsam daha 5 ayda yasadiklarimi omur boyu yasarim diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…