- 22 Eylül 2017
- 102
- 77
- 48
- Konu Sahibi mutsuztazegelin
Hayir hala aramadi hicbir sekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz aramayi dusunuyormusunuz yoksa onumu bekleyeceksiniz.kardesi yuzunden aranizin bozulmasi cok uzucu cunku kişisel bir sorun degil bu ilk adimi atmak isterseniz atin cunku sorun kardes eşiniz degil .tabiki haklisiniz sonuna kadar ama bu bekleyis sizi strese sokar daha cok üzerHayir hala aramadi hicbir sekilde
Hayir hala aramadi hicbir sekilde
Asla adım atmayın yoksa eşiniz alışır bir daha başedemezsiniz. Bırakın ararsa arasın aramazsa aramasın. Eve gittiğinizde de hiç suratına bakmayın, sorarsa önce özür dilemesini öğren sonra konuşuruz deyin.Adim atmak istemiyorum atarsam ciddiyetim anlasilmayacak aynen misafir misafir getiriyor ben bunu soyluyorum tamam diyip oyalaniyorum ama hem tatilim zehir oluyor hem esimle aram bozuluyor belki abartip bosanmaya kadar bile gidebilirdim sinirle bunun bedelini kim odeyecekti gerci ben bu bedeli er gec odetecegim onlara da zamanini beklemek lazim
Haklisiniz beklemekten baska care yok o zamanAdim atmak istemiyorum atarsam ciddiyetim anlasilmayacak aynen misafir misafir getiriyor ben bunu soyluyorum tamam diyip oyalaniyorum ama hem tatilim zehir oluyor hem esimle aram bozuluyor belki abartip bosanmaya kadar bile gidebilirdim sinirle bunun bedelini kim odeyecekti gerci ben bu bedeli er gec odetecegim onlara da zamanini beklemek lazim
katılıyorumEve ne zaman gideceksiniz? Cogu yoruma cevap yazmıyorsunuz biz bosuna konuşuyoruz sanirim
senin kocadanda benimki gibi bi cacık olmaz adam hala seni aramıyo bence yolun basındasın lle ayrıl demem ama böyle büyük biseyde buyuk bi olay cıkarman lazım ki bi daha esinde cesarete edemesin seninle restlenmeyeYazmistim ama gormemissiniz sanirim zaten Cogu sorulan soruya cevap yazdim. eve zaten en gec Pazar donmem lazim Pazartesi isbasi yapacagim icin ama erken donersem ailem anlar diye donmek istemedim bir de suan o da aramiyor dondugumde nasil birsey ile karsilasacagim bilmedigimden ve esimin de biraz burnu surtsun istedigimden erken donmek icin aileme bir bahane bulmaya da calismadim
+1bir birinizi engellediniz? bu zamaninin evlilik modu bu mu????
herseyi gectim sen yoksun eve yabanci kadin geliyor esinde o evde kaliyor? kocan hala kem küm edio? yok mu erkek kardesin doldursun yabanci adamlari kocan evde yokken takilin biraz
böyle hayat geçmez. madem kocan bir şey demiyor görümceni sen uyar. haddini bilsin zırt pırt gelip bir de sizin evinizi kendi evi zannetmesinHaklisiniz en azindan cocuk vs olmadan ve yolun basinda gordum bundan sonra nasil davranacagini da gorerek ne mal oldugunu anlayacagim