• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Hayir hala aramadi hicbir sekilde
Siz aramayi dusunuyormusunuz yoksa onumu bekleyeceksiniz.kardesi yuzunden aranizin bozulmasi cok uzucu cunku kişisel bir sorun degil bu ilk adimi atmak isterseniz atin cunku sorun kardes eşiniz degil .tabiki haklisiniz sonuna kadar ama bu bekleyis sizi strese sokar daha cok üzer

Yerinde olsam bir saniye düşünmez resmi görür görmez evime giderdim, ne münasebet bu.
Gece kalmamış olsa bile aklımdan şüpheler hiç çıkmaz , ben bekarken benden büyük görümcem aynı şeyi yapmıştı. ama gece şuanki eşim olan kişi de evdeydi ve evde anne babaları yoktu. Çok asabım bozulmuştu. Küçük olan görümcem de biz evliyken arkadaşlarının abisi hakkında söylediği sözleri yanımda dile getirir, evlimi diye soruyorlar falan der abin çok yakışıklı falan diyorlar diye anlatır.
Gerçekten çok üzüldüm adına böyle insanlar yüzünden evlilikte yaşanan sorunlar çok yıpratıyor , her iki tarafı da.
Ama yukarı da diğer arkadaşlarında dediği gibi yorgan yakma ama eve döndüğünde eşinle de muhattap olma.

Hayir hala aramadi hicbir sekilde

Haksız olan sen değilsin eşini sakın arama. Şimdi alttan alırsan bundan sonra hep senden beklenecek.
Haklı olduğun konuda sırf aranız düzelsin diye sineye çekilmez. Yapamayacağı şeyin sözünü vermeseydi.

Hatta ben olsam yola çıktığın güne kadar aramazsa eve girip bir kaç parça kıyafet alıp çıkar başka yerde kalırdım. Belli ki kafa dinliyor beyzade. Biraz daha dinlesin..

eşin iskele babası galiba
hiç mi rahatsız olmuyor ? yani eşinin tutumunu biraz daha açıklarsan ona göre yaklaşım yapalım.
ben kıyameti koparırdım yaa hem sığıntı hem de misafir getiriyor sormadan etmeden
eşin önce o evin sadece ikinizin olduğunu evde kimin kalıp kalmayacağı hakkında ikinizinde onayı olması gerektiğini öğrensin.
ne yüzsüz görümce Allaaam iyi ki yok günah yazma ama :)

canım devamını okumamışım afedersin oha... ailecek yüzsüzler heralde yaa offf ne gamsız bu erkekler ne pısırık ailesine karşı .

gitme o eve gitme bi sürtsün burnu

Bu adama tavrinizi belli edin ancak bunu cok da uzatmadan, daha dogrusu karsi tarafin olayin seyrini degistirmesine sebep olmayacak seviyede tutun.. Boyle tipler isi sacma sapan tersinden ele alir mantiksiz koz olarak kullanir...

Ancak sakin ola bosanmayi su asamada dusunmeyin, bi bekleyin.. Ornegin 6ay 1sene.. Bu asamada ortak islere girmeyin, bu maddi manevi olabilir.. mesala ev, araba alma gibi, yada çocuk yapmak gibi... baktiniz akillanma yok, ayni seyler devam ediyor o zaman kendi yolunuza gidersiniz, giderkende zarar gormemis olursunuz..

Adim atmak istemiyorum atarsam ciddiyetim anlasilmayacak aynen misafir misafir getiriyor ben bunu soyluyorum tamam diyip oyalaniyorum ama hem tatilim zehir oluyor hem esimle aram bozuluyor belki abartip bosanmaya kadar bile gidebilirdim sinirle bunun bedelini kim odeyecekti gerci ben bu bedeli er gec odetecegim onlara da zamanini beklemek lazim

Adim atmak istemiyorum atarsam ciddiyetim anlasilmayacak aynen misafir misafir getiriyor ben bunu soyluyorum tamam diyip oyalaniyorum ama hem tatilim zehir oluyor hem esimle aram bozuluyor belki abartip bosanmaya kadar bile gidebilirdim sinirle bunun bedelini kim odeyecekti gerci ben bu bedeli er gec odetecegim onlara da zamanini beklemek lazim
Asla adım atmayın yoksa eşiniz alışır bir daha başedemezsiniz. Bırakın ararsa arasın aramazsa aramasın. Eve gittiğinizde de hiç suratına bakmayın, sorarsa önce özür dilemesini öğren sonra konuşuruz deyin.

Haklisiniz beklemekten baska care yok o zaman

Yazmistim ama gormemissiniz sanirim zaten Cogu sorulan soruya cevap yazdim. eve zaten en gec Pazar donmem lazim Pazartesi isbasi yapacagim icin ama erken donersem ailem anlar diye donmek istemedim bir de suan o da aramiyor dondugumde nasil birsey ile karsilasacagim bilmedigimden ve esimin de biraz burnu surtsun istedigimden erken donmek icin aileme bir bahane bulmaya da calismadim

Bir an önce gidin bence esinizle isleri yoluna koyar ise rahat gidersiniz bahane bulmak zorunda degilsinizki ptesi ise baslayacakmissiniz eviniz illa kirlenmistir camasir birikmistir ben olsam misafir üstüne misafir gelmişken evi pırıl pırıl etmeden o kocayida didik didik etmeden haftaya baslayamazdim

Yazmistim ama gormemissiniz sanirim zaten Cogu sorulan soruya cevap yazdim. eve zaten en gec Pazar donmem lazim Pazartesi isbasi yapacagim icin ama erken donersem ailem anlar diye donmek istemedim bir de suan o da aramiyor dondugumde nasil birsey ile karsilasacagim bilmedigimden ve esimin de biraz burnu surtsun istedigimden erken donmek icin aileme bir bahane bulmaya da calismadim
senin kocadanda benimki gibi bi cacık olmaz adam hala seni aramıyo bence yolun basındasın lle ayrıl demem ama böyle büyük biseyde buyuk bi olay cıkarman lazım ki bi daha esinde cesarete edemesin seninle restlenmeye

düsün kardesi icin seni harcayan birisi bence onun bu huyunu erken gçrdügün icin cok sanslısın

neden yuzlesmekten korkmuyosun ki zaten suan huzurlu degilsin ben olsam erken döner ne olucagına bakarım defol git dersende anlarsın ne mal oldugunu

Haklisiniz en azindan cocuk vs olmadan ve yolun basinda gordum bundan sonra nasil davranacagini da gorerek ne mal oldugunu anlayacagim
böyle hayat geçmez. madem kocan bir şey demiyor görümceni sen uyar. haddini bilsin zırt pırt gelip bir de sizin evinizi kendi evi zannetmesin

geri dönüşü olmaz filan fasa fiso laflar hep

boşanmak isterse de hiç değilse sen evliliğin için uğraşmış olursun

Back