• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Canım bazen kötü olmak gerekir :) yani en son görümcemi elimden zor aldilar görüşmüyorum hiçbiriyle ohh mis.. eşinin tavrı çok yanlış bu olayı bir tek o düzeltebilir. Ama sana da gerçekten bravo çok sabırlı bir insansın.

Kesinlikle eşimin tavrı en yanlış olan. Görüce ile aradaki sorun bir şekilde hallolabilirdi ama eşimin haklı olduğumu söylemesine ve benim hiçbir şey yapmamama karşı bu atvrı beni okdr incitti ve okdr gücüme gidiyor ki normalde hiç sabırlı biri olmamama rağmen şuan Allah bana o sabrı nasıl verdi şaşkınım inşallah bir yerde patlamam yoksa dönüşü molmayacak şeyler yaşanabilir:(

Uzunn hikaye kisaca..Nişanlısıyla ayrildi kendi tiripleri yüzünden. Beni suçladı. Ama normal bir şekilde suçlasa üzerine düşmez deli der geçerdim namusuma laf etti bende zıvanadan çıktım tabi

kardeşin yerine koyup akıl vermek de hata oluyor demek bazen yakın görür gerçekten iyiliğinden söylersin ama sen suçlu olursun sizi çok iyi anlıyorum:( eşinizin tavrı ne olmuştu bu durumda

Esiniz malesef aile olmayı başaramamış.Ablasi ailesi ama siz ev arkadaşı gibisiniz.Dis kapının dış mandali misali.Ev arkadaşının bile evde söz hakkı olur.Abla kardeş sizi dışlamış.Esiniz size saygı duymuyor.Saygi olmayan yerde sevgi güven hicbirsey olmaz.Bunlar dışardan bir gozun rahatça görebileceği kadar açık.Farkinda değilseniz küçücük uyarmak istedim

Son düzenleme:
kardeşin yerine koyup akıl vermek de hata oluyor demek bazen yakın görür gerçekten iyiliğinden söylersin ama sen suçlu olursun sizi çok iyi anlıyorum:KK43: eşinizin tavrı ne olmuştu bu durumda

Biz 2012 yılından beri tanışıyoruz o yüzden beni çok iyi tanıyor tabiki arkamda durdu. ailesiyle görüşmüyor. Bu durum beni üzüyor sonuçta ailesi. Ama ailesi sürekli görümcem tarafında ve bu onu artık bunalttı.

son durum nedir neden sabrediyosun ki adam hala kaf dagında sende aksam kostura kostura eve gidiysun biraz yayıl aksamları sinemaya git evde ac güzel bi film kahlaha at evde ölü cıkmıs gibi durma biraz inat et görsün sen,

Sizin durumunuz benimkine cok benziyor kira gecim dahil umarim hatasindan doner yoksa ayni sona gidecegiz gibi

Evet ne kadar da çok benziyor. Insallah esin kendine çekidüzen verir de benimkisi gibi sonuçlanmaz...gerçekten de esine bagli bu iskenceyi bitirmek, onun elinde. Ben çekemedim ne kendisini ne ailesini. Kirkc yil düsünsem bosanacagim aklima gelmezdi ama hayat iste...güzel gelismelerinizi bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar,
Beklenen konuşma dün akşam gerçekleşti. Yine evde birbirimize yok muamelesi yaparken dayanamadı geldi ve konuşmak istediğini söyledi. Önce kavga ettik. Kardeşinin kalmasını dert ettiğimi düşüenrek senin asıl derdin belli oldu dedi. Muhtmelen benim konuya yanlış girişimin de bundqa etkisi var. Sakinleşince saatlerce hoşlanmadığım olayın ne olduğunu bana ne hissettrrdiğini olmaqması yaşanmaması gerektiğini kardeşinin gelip kalmasını da katarak anlattım. Haklı bulduğunu söyledi ve özür diledi. Şimdili durumlar böyle...

Merhaba arkadaşlar,
Beklenen konuşma dün akşam gerçekleşti. Yine evde birbirimize yok muamelesi yaparken dayanamadı geldi ve konuşmak istediğini söyledi. Önce kavga ettik. Kardeşinin kalmasını dert ettiğimi düşüenrek senin asıl derdin belli oldu dedi. Muhtmelen benim konuya yanlış girişimin de bundqa etkisi var. Sakinleşince saatlerce hoşlanmadığım olayın ne olduğunu bana ne hissettrrdiğini olmaqması yaşanmaması gerektiğini kardeşinin gelip kalmasını da katarak anlattım. Haklı bulduğunu söyledi ve özür diledi. Şimdili durumlar böyle...
özür dilemesi bile büyük erdemlik bence oda sinirle söyledi muhtemelen de hakkınızda hayırlısı olur inşallah tadsızlığın kırgınlığın olduğu evde yaşamak çok zor hele kesinlikle özür dilemiyorsa yapıp yapıp ağzınla söylediğin halde özür beklediğini seni haksız çıkartıp bide onun özür beklemesi gibi :deli: mutluluk peşinizi bırakmasın inşallah arkanda duran bir eş çok zor çünkü

özür dilemesi bile büyük erdemlik bence oda sinirle söyledi muhtemelen de hakkınızda hayırlısı olur inşallah tadsızlığın kırgınlığın olduğu evde yaşamak çok zor hele kesinlikle özür dilemiyorsa yapıp yapıp ağzınla söylediğin halde özür beklediğini seni haksız çıkartıp bide onun özür beklemesi gibi :deli: mutluluk peşinizi bırakmasın inşallah arkanda duran bir eş çok zor çünkü

Amin teşekkür ederim. Şuan tabiki özür dilemesi vs güzel birşey ama dilerim haklısın dediği şeylerin arkasında durmayı becerebilir sonuçta daha önceden de haklısın dedği halde kardeşini uyaramamıştı.

Amin teşekkür ederim. Şuan tabiki özür dilemesi vs güzel birşey ama dilerim haklısın dediği şeylerin arkasında durmayı becerebilir sonuçta daha önceden de haklısın dedği halde kardeşini uyaramamıştı.

Güzel düşünün güzel olsun inşallah , kapınızı kapattığınızda tüm sorunlar dışarda kalsın . hanenizi sirkeli suyla silmeyi unutmayın

canım kurtulabildin mi durumlardan

Görümcem işe girdiği için zaten gelip uzun kalamaz oldu. Ama ben eşime bu konudaki sıkıntımı iyi anlattığıma inanıyorum. yalnız şuan kv geldiğinde komşu çağırma huyu var onu atlatamadık ama eşim kv hayatta söylemez biliyırum hatta ona göre normal çünkü annesi evde sıkılıyor ama hergün dışarı da çıkıyor şimdilik problem bu kaldı. Allahtan kv şehir dışında da çok gelmiyor.

Back