Görümcek vs ayakkabı......

Aa zaten sürekli alisveris yapar en pahali markalardan arkadas ortaminda ceketi cikarttigi zaman ters asar marka etiketi gözüksün diye. Bugünde benim malımla tatmin etti iste egosunu.

Aa zaten sürekli alisveris yapar en pahali markalardan arkadas ortaminda ceketi cikarttigi zaman ters asar marka etiketi gözüksün diye. Bugünde benim malımla tatmin etti iste egosunu.

Baya yüzsüz ve sonradan görme model. Sen bence yıpratma kendini ayakkabıyı bırakmaya gelince dersin cnm artık ilk maaşınla bana bundan 1 çift alırsın nasıl olsa senden sonra ben giyemiyorum bunlar sende kalsın de.

Muhtemelen ergen bir gorumceniz var..Istedigi kadar tavir yapsin vermeyin..Nasil icine siniyorsa onunda.. Hadi zor durumda kalir ayakkabisinin basina is gelir topugu kirilir yirtilir vs. evi uzak olur sizden ister de luzumsuz yere de istenir mi yahuu??

Yok iste ayakkabimi getirse gam yemiyorum ben oraya gittigim zaman kapinin önünden aliyorum. Vallahi kendine alsin ben istemem

21 yasinda kendileri ayakkabilarin son halini atarim buraya

Yok iste ayakkabimi getirse gam yemiyorum ben oraya gittigim zaman kapinin önünden aliyorum. Vallahi kendine alsin ben istemem

Oyyhh baya yüzsüzlük tavan yok artık. Yok kovun bidaha evden kesinlikle izin vermeyin. Eşinizide uyarın uyarsın kardeşini tam dayaklık valla.

Daha dusuk mu oluyor fiyatlari?
Çok farkediyor.. En son sanal çadır'da 2000 küsürlük alışverişe 1.200 tl ödedim. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Evet tutar az görünmüyor ama yılda 3 kez bu tutarı vererek ayakkabı, t-shirt, gömlek ihtiyacımı karşılıyorum hatta stok yapıyorum. Keza çocuklar ve eşim için de çok seçenek oluyor. Tavsiye ederim..

Oyyhh baya yüzsüzlük tavan yok artık. Yok kovun bidaha evden kesinlikle izin vermeyin. Eşinizide uyarın uyarsın kardeşini tam dayaklık valla.
Heh iste canim benim esim cok ters vallahi patlatir agzina bi tane. Anlatmaya kalksam cok sey anlatirim ama. Bir taraftan gönlum el vermiyo koca kiz olmus hayat onun hayati istedigi gibi giyinirde gezer de ama eşime söyledikten sonra hiç iyi şeyler olmucagini da biliyorum. Ayy zaten annesi beynimizi yer sonra.

Him sadece ayakkabi yok yani...
Obur ayi bekliyeyim bakalim:)

Ayağımda mantar çıktı, doktor başkalarıyla aynı ayakkabı hatta terliği bile giymeyin bulaşır dedi deyin.

Merhaba ben genişlemesinden ziyade ayakkabı konusunda çok hassasim birde kapalı ayakkabı ya genislemese bile hiç hijenik değil ben çok eliacik biriyimdir.Giyisilerimi kuzenlerimle paylasirim çok begenirlerse hediye ederim ama konu ayakkabiysa farklı gittiğim misafirlikte kapalı terlik bile giymem asla

Bu bana bir animi hatırlattı cook pahalı bir dış fırçası almistim.Yakınım biri bana geldi lavaboya girdi dislerini fircaladigini gördüm bende çantasında getirdiğini düşündüm.Sonra bir baktım benim fırçayı yerine koyuyor.Ne yaptın Senn dedim hiç dişlerimi fircaladim dedi dedim o benim fircam başkasının fırçasıyla nasıl fircaladin.Dediki ben igrenmemki

Bana dediği ben rahatsız olmam bende gulmustum al o zaman senin olsun sen kullan artık aldı ve gitti

Sizinki yine iyi gece gece günaha giricem ama eski görümcem yeğenin pantolonunu beğendiğinden saklayıp eve götürüyomuş sonra kız bulup almış sizinki istiyor yine ya araklayaydı töbe yarabbim :)

Ya nasil giyiyolar anlamiyorum ben buz patenine gidince ust uste 2 corap giyiyordum milletin ayagi degiyo diye hayatta ayakkabilarimi kimseye denetmem bile hatta alirken bile denenmis ayakkabi son numara bile olsa almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…