Görümcek vs ayakkabı......

Sevgiler selamlar
Tabii ki sorun görümce.. kizlar ben artik insanlarin bu denli yüzsüz olmalarına anlam veremiyorum.
Mesele ayakkabı.
Benim ayak numaram 36 görümceninki de 38 masallah bide tarakli. Sorsaniz 36 giyiyo ama.
Neyse gecen sene yine böyle bi mevzu oldu benden ayakkabilarimi aliyo ve ayakkabilarim genisliyo. Zorla ayagina sokuyo. Ayy sinirden ellerim titriyo hala. Yine birgün istedi bana terlikle gelmiş niye benim ayakkabimj giyip gidicek terbiyesiz. Artik dellendim. VEREMEM SEN GIYDIKTEN SONRA BEN GIYEMIYORUM AYAKKABILAR GENISLIYO KUSURA BAKMA BEN BI DUNYA PARA DÖKÜYORUM ONLARA.
Neyse o gün kızdı gitti bana tavir aldi bi süre konusmadi ohhh dedim iyi oldu evimede gelmedi gelmesim canima minnet..
Taa ki dün akşama kadar. Kına gecesine gittik masaya yanima geldi. Iste gülayse ben senden ayakkabi isticektim beyaz spor ayakkabin var mi dedi. Bende yok dedim halbuki var var da sana olmaz kardaş yani zorlama.o sirada kaynana ee Fatma senin varya ayakkabin onlari giy. Ne dese begenirsiniz ayyy anne onlar cakma milletin icine onlarla mi giricem benimde bi seklim var yani. Neyse kalktim eve geldim sabah oldu kapi caliyo anaa bi baktim bu eski ayakkabilarini giymis benden ayakkabi alicak. Gelirken aramiyo da cakal biliyo acmicam catkapi geldi. yanlis anlasilmasin benim ayakkabilarim hep marka zaten topuklu felan giymem hep spor takilirim. Evlenmeden önce aldiklarim olsun evlendiktem sonra aldiklarim olsun var yani baya. Malımda kıymetlidir. Neyse kizlar bu benim new b... ayakkabilarimi giydi tamam bunlar oldu dedi. Ayakkabilar ayaginda patlicak ama aglicaktim sinirden onun yüzsüzlügünden ben utaniyorum artik. Pantolonla geldi cantasindan taytını cikardi benim ayakkbilarimi giydi gitti........ ben bu gece uyku uyuyamam artik aklim ayakkabilarimda haşatı cıkmıstır ben artık bunu napıyımm ya Allah a havale ettim de laftan da anlamiyo.
(DIPNOT:Kendisi uni. Ingilizce ogrt. Okuyo ve şuan özel sektörde calisiyo bir dunya ayakkabisi kiyafeti var hep avangart takilir hep markadir kiyafetleri. Burnu yere düşse almaz öyle kibirli öyle kendini begenmiste ne mal oldugunu biz biliyoruz iste. Ortama cakma ayakkabiyla girmeye utaniyo ama benim malımla girip egosunu tatmin etmeye utanmiyo)

anlatım tarzınız çok tuhaf geldi. böyle sanki ağzında sakızla konuşan bi kadın var karşımda öyle bi his uyandırdı.
görümceniz yüzsüzmüş, o laftan sonra hala isteyebiliyosa.

Bu bana bir animi hatırlattı cook pahalı bir dış fırçası almistim.Yakınım biri bana geldi lavaboya girdi dislerini fircaladigini gördüm bende çantasında getirdiğini düşündüm.Sonra bir baktım benim fırçayı yerine koyuyor.Ne yaptın Senn dedim hiç dişlerimi fircaladim dedi dedim o benim fircam başkasının fırçasıyla nasıl fircaladin.Dediki ben igrenmemki
Gözlerim yuvalarından çıktı okuyunca. "Ee ben igreniyorum" diye niye demediniz ?

Bir insan baska bir insanin ayakkabisini nasil giyer yaa nasil birseydir bu

Anlamadim hic , ayakkabi , ic camasiri , bikini , corap , havlu bunlar kisiye ozeldir baskasi kullanamaz bu ne tuhaf istir

Ayakkabi özel bir eşyadır.Verilmez.Mantar hastaligi kapabilirsin.Tirnaklarin maffolur.Daha önce veremeyeceğimi söylemiştim deseydin.Hic mi utanmaz bie insan zorla kapiya gelip emrivaki yaparak psikolojik baski uygulamis.Tuhaf.

38 ve tarakli biri olarak takdir ettim 36 ya nasıl sığıyor ayrıca nasıl alır giyer onu da anlamadım

38 ve tarakli biri olarak takdir ettim 36 ya nasıl sığıyor ayrıca nasıl alır giyer onu da anlamadım

En sevmediğim durumdur ya .
Hele güzelim ayakkabıyı kokutup verse cinayet çıkartırdım.

Söz konusu para pul olmaz benim için ama yüzsüzlüge tahammülüm olmaz .

Kutularına ya da ayakkabıların kendi toz tutmaz torbalarına koyup bazanın altına koyun.

Neredeler, yok muydu, senin bu ayakkabın vardı diye söylediğinde kuzenime verdim yigenime verdim şu giydi gitti ya da kaldırdım de . Nereye kaldirdin der oylesi insanlar yükseğe kışlıkların yanına Evereste falan de :halay:

Yuh ya o küçük ayakkabıya nasıl sığıyor ayakları ve gün boyu nasıl duruyo o dar ayakkabıyla insanın parmakları felç olur yaa pess :))

Ayakkabı paylasilirmi ya iğrenç bişey ha iç çamaşırı ha ayakkabı hiç bi farkı yok ben olsam vermem kusura bakma başkasının ayakkabısnı giymem kendimnkleri de gydrmem derdim kaldiki ablamla bile ayakkabilarmz ayrıdır

Gözlerim yuvalarından çıktı okuyunca. "Ee ben igreniyorum" diye niye demediniz ?
Haha benim için çok kıymetli birisi ama tabi şok oldum.Al senin olsun ben daha kullanmam dedim .O ne dedi aa çok güzel furcaymiş olur dedi yani diyeceğim ayakkabi konusunda açık ayakkabi neyse hadi ama spor ayakkabıda ben genislemesinden önce hijenik olarak verdiysem bir daha giymem yakınımsa hediye ederim.beni bukonuda bilirler.kapalı terlik bile giniymem ben gittiğim yerlerde biraz takintiliyim galiba

vermıyorum dedıkden sonra sılah zoruyla ayakkabıyı alacak degıl heralde ?

bennce tikinizin oldunu soyleyin kisuura bakma asla ben baskasinin kiyafetlerinide giymem kendiminkinide giydirmem kasinjyorum sonra deuin yada en basta deseydinjz..ay hayatta vermem

Sen kotu olma esine soyle o desin kaynanana. " ne ayakkabisi istiyo bida istemesin " desin. Sana sorarlarsada "aaaa ayakkabi genislems dediydim sizi mi aradi esim tuh " Dersin.:süslü:

Bana biraz ilginc geldi durum. Ben 35 giyiyorum kaynanam 36 giyiyor gecenlerde dugune giderken bendeki topuklulardan bakti biri bile olmadi. Gorumcenizin hem tarakli hem 2 numara buyuk... Mumkun degil yani.

Yanlış birşey mi söyledim yoksa?? Ünlü bir holdingin marka indirimi.. Yılda iki kez alışveriş yapıyorum ben. Kendime, eşime ve çocuklara.. Şöyle söyleyeyim 1000 tl'lik alışveriş yapıyorum, yaklaşık 1000 tl kazancim oluyor. Ortalama %50 indirim oluyor. Laco..., Sketc...., N.. Bal... vs
Ay ne cahilim. Baştaki marka hariç diğerlerini anlamadım bile :KK70: ne kadaarrr da fakirmişim onu farkettim :KK70:

Yanlış birşey mi söyledim yoksa?? Ünlü bir holdingin marka indirimi.. Yılda iki kez alışveriş yapıyorum ben. Kendime, eşime ve çocuklara.. Şöyle söyleyeyim 1000 tl'lik alışveriş yapıyorum, yaklaşık 1000 tl kazancim oluyor. Ortalama %50 indirim oluyor. Laco..., Sketc...., N.. Bal... vs
Occasion mu?

X