Görümcek vs ayakkabı......

Ayakkabi kisisel esyadir numara ayni olsa bile gorumceyle ayakkabi ortaklasmak nedir yani?

Iyy tiksinirim öz ablaminkini bile giymem.

Sevgiler selamlar
Tabii ki sorun görümce.. kizlar ben artik insanlarin bu denli yüzsüz olmalarına anlam veremiyorum.
Mesele ayakkabı.
Benim ayak numaram 36 görümceninki de 38 masallah bide tarakli. Sorsaniz 36 giyiyo ama.
Neyse gecen sene yine böyle bi mevzu oldu benden ayakkabilarimi aliyo ve ayakkabilarim genisliyo. Zorla ayagina sokuyo. Ayy sinirden ellerim titriyo hala. Yine birgün istedi bana terlikle gelmiş niye benim ayakkabimj giyip gidicek terbiyesiz. Artik dellendim. VEREMEM SEN GIYDIKTEN SONRA BEN GIYEMIYORUM AYAKKABILAR GENISLIYO KUSURA BAKMA BEN BI DUNYA PARA DÖKÜYORUM ONLARA.
Neyse o gün kızdı gitti bana tavir aldi bi süre konusmadi ohhh dedim iyi oldu evimede gelmedi gelmesim canima minnet..
Taa ki dün akşama kadar. Kına gecesine gittik masaya yanima geldi. Iste gülayse ben senden ayakkabi isticektim beyaz spor ayakkabin var mi dedi. Bende yok dedim halbuki var var da sana olmaz kardaş yani zorlama.o sirada kaynana ee Fatma senin varya ayakkabin onlari giy. Ne dese begenirsiniz ayyy anne onlar cakma milletin icine onlarla mi giricem benimde bi seklim var yani. Neyse kalktim eve geldim sabah oldu kapi caliyo anaa bi baktim bu eski ayakkabilarini giymis benden ayakkabi alicak. Gelirken aramiyo da cakal biliyo acmicam catkapi geldi. yanlis anlasilmasin benim ayakkabilarim hep marka zaten topuklu felan giymem hep spor takilirim. Evlenmeden önce aldiklarim olsun evlendiktem sonra aldiklarim olsun var yani baya. Malımda kıymetlidir. Neyse kizlar bu benim new b... ayakkabilarimi giydi tamam bunlar oldu dedi. Ayakkabilar ayaginda patlicak ama aglicaktim sinirden onun yüzsüzlügünden ben utaniyorum artik. Pantolonla geldi cantasindan taytını cikardi benim ayakkbilarimi giydi gitti........ ben bu gece uyku uyuyamam artik aklim ayakkabilarimda haşatı cıkmıstır ben artık bunu napıyımm ya Allah a havale ettim de laftan da anlamiyo.
(DIPNOT:Kendisi uni. Ingilizce ogrt. Okuyo ve şuan özel sektörde calisiyo bir dunya ayakkabisi kiyafeti var hep avangart takilir hep markadir kiyafetleri. Burnu yere düşse almaz öyle kibirli öyle kendini begenmiste ne mal oldugunu biz biliyoruz iste. Ortama cakma ayakkabiyla girmeye utaniyo ama benim malımla girip egosunu tatmin etmeye utanmiyo)

Benim aklıma bi fikir geldi sen ona deki;
Ayak mantarı çıktı bende. Senin dışında kimseye ayakkabılarımı da vermiyorum biliyosun. Doktor ayakkabılarını başkasına kullandırtma yoksa asla geçmez dedi de. Hem sanada bulaşmaması açısından uyarayım dedim seni bidaha ayakkabılarımı veremicem sakin yanlış anlama bastan sanada söylemek istedim dersin. Bnce sorun hallolacaktır :))

Benim ayagim bazi ayakkabilarda 37 bazisinda 38 olmasina ragmen ablamin 36sina sigmaz. 36 dedigin sey cocuk ayakkabisina yakin...

Ben 38 numara giyiyorum. 36 değil 37 bile giyemem asla. Kız baya entesanmış. Arkadaşımda indirimde diye hep tek kalan ayakkabıları alırdı. Ayakları hep yara olurdu. (36 37 38 39 ne varsa)

36 numara giyiyorum, bazen 37 numara ayakkabiya model ve kalıp farkından dolayi ayağımi dahi sokamiyorum, o nasıl ayak yahu 38 numara iken hem de taraklı 36 numara ayakkabıya giriyor.
Yuh dedim okurken, ayakları acimıyor mu acaba, hissiz mi nedir :)

E vermeseydiniz.
Elinizden zorla almadı ya... İlginç. Bir de şu var, 2 numara küçük ayakkabıya ayak sığmaz. Demek ki sizin ayaklabıların kalıbı büyük, ya da kadının ayakları 38 ve taraklı değil ki giyebilmiş. Orası da ayrı mesele.

Vermiyorum deyin,zorla mı alıyor? Kutuladım kaldırdım diyorsunuz,kaldırdığınız yere gidip nasıl alıyor? Siz o alırken ne yapıyorsunuz?
36 numara olayı hikaye,olmaz yani hemde taraklı ayağa o ayakkabı,kendimden biliyorum 1 numara küçüğe bile olmuyor,kaldı ki spor ayakkabı asla olmaz.
Ya net bir şekilde kapıdan gönderin,vermiyorum ayakkabımı alamazsın deyin ve vermeyin,silah dayamıyor ya beyninize. Yada yakınmayın. İstediği kadar yüzsüz olsun,sizi itip tartaklayıp alacak hali yok. Net duramıyorsunuz demekki.

Benim ayakkabı numaram 39 38 numara bile olmaz ,eminim çoğu kişinin ayağı da bir numara küçük ayakkabıya olmaz .Nasıl oldu şaşırdım doğrusu 2 numara ,üstelik taraklı:confused:
Hafta sonu nikah vardı akrabanın.Benim kardeşimin eşi de kıyafetine güzel uyuyor diye kendisi teklif etti ayakkabı.
Giydim ama insan sanki anlayacaklarmış emanet olduğunu gibisinden çekiniyor ,görümce bayağı rahatmış.

eee demediniz mi ben sana geçen hayır demiştim nedir bu diye

herşeyin markalı ayakkabılarını da öyle al diyiverin

tam yüzsüzmüş hee!!

malın kıymetli olmasından ziyade ben kıyafet ve özellikle ayakkabının başkası tarafından giyilmesine karşıyım. ayak bu sonuçta mantar vardır kokuyodur bişeydir. kimsenin ayakkabısını giymem kimsenin de benim ayakkabımı denemek için dahi olsa giymesini istemem

38_36 vay be nasıl başarıyor giymeyi eşiniz ne diyor peki doğum gününde sizde ona markalı bi ayakkabı alsanız al en sevdiğinden deseniz

38 lik ayağı 36 lık ayakkabıya sırf kibri için sokan kadından kork önünde saygı duruşuna geç :KK53:

ben ayakkabı konusunda hassasım de, mesala ben giymem başkasının ayakkabısını kimseyede vermem ki ayakkı dediğin şey artık eskisi gibi pahalıda değil herkes kendine alsın, iççamaşırımızı paylaşmıyosak ayakkıyıda paylaşmamalıyız :)

X