Görümcek vs ayakkabı......

anlatım tarzınız çok tuhaf geldi. böyle sanki ağzında sakızla konuşan bi kadın var karşımda öyle bi his uyandırdı.
görümceniz yüzsüzmüş, o laftan sonra hala isteyebiliyosa.

Gözlerim yuvalarından çıktı okuyunca. "Ee ben igreniyorum" diye niye demediniz ?

Bir insan baska bir insanin ayakkabisini nasil giyer yaa nasil birseydir bu

Anlamadim hic , ayakkabi , ic camasiri , bikini , corap , havlu bunlar kisiye ozeldir baskasi kullanamaz bu ne tuhaf istir

Ayakkabi özel bir eşyadır.Verilmez.Mantar hastaligi kapabilirsin.Tirnaklarin maffolur.Daha önce veremeyeceğimi söylemiştim deseydin.Hic mi utanmaz bie insan zorla kapiya gelip emrivaki yaparak psikolojik baski uygulamis.Tuhaf.

38 ve tarakli biri olarak takdir ettim 36 ya nasıl sığıyor ayrıca nasıl alır giyer onu da anlamadım

38 ve tarakli biri olarak takdir ettim 36 ya nasıl sığıyor ayrıca nasıl alır giyer onu da anlamadım

En sevmediğim durumdur ya .
Hele güzelim ayakkabıyı kokutup verse cinayet çıkartırdım.

Söz konusu para pul olmaz benim için ama yüzsüzlüge tahammülüm olmaz .

Kutularına ya da ayakkabıların kendi toz tutmaz torbalarına koyup bazanın altına koyun.

Neredeler, yok muydu, senin bu ayakkabın vardı diye söylediğinde kuzenime verdim yigenime verdim şu giydi gitti ya da kaldırdım de . Nereye kaldirdin der oylesi insanlar yükseğe kışlıkların yanına Evereste falan de

Yuh ya o küçük ayakkabıya nasıl sığıyor ayakları ve gün boyu nasıl duruyo o dar ayakkabıyla insanın parmakları felç olur yaa pess :))

Ayakkabı paylasilirmi ya iğrenç bişey ha iç çamaşırı ha ayakkabı hiç bi farkı yok ben olsam vermem kusura bakma başkasının ayakkabısnı giymem kendimnkleri de gydrmem derdim kaldiki ablamla bile ayakkabilarmz ayrıdır

Gözlerim yuvalarından çıktı okuyunca. "Ee ben igreniyorum" diye niye demediniz ?
Haha benim için çok kıymetli birisi ama tabi şok oldum.Al senin olsun ben daha kullanmam dedim .O ne dedi aa çok güzel furcaymiş olur dedi yani diyeceğim ayakkabi konusunda açık ayakkabi neyse hadi ama spor ayakkabıda ben genislemesinden önce hijenik olarak verdiysem bir daha giymem yakınımsa hediye ederim.beni bukonuda bilirler.kapalı terlik bile giniymem ben gittiğim yerlerde biraz takintiliyim galiba

vermıyorum dedıkden sonra sılah zoruyla ayakkabıyı alacak degıl heralde ?

bennce tikinizin oldunu soyleyin kisuura bakma asla ben baskasinin kiyafetlerinide giymem kendiminkinide giydirmem kasinjyorum sonra deuin yada en basta deseydinjz..ay hayatta vermem

Sen kotu olma esine soyle o desin kaynanana. " ne ayakkabisi istiyo bida istemesin " desin. Sana sorarlarsada "aaaa ayakkabi genislems dediydim sizi mi aradi esim tuh " Dersin.

Bana biraz ilginc geldi durum. Ben 35 giyiyorum kaynanam 36 giyiyor gecenlerde dugune giderken bendeki topuklulardan bakti biri bile olmadi. Gorumcenizin hem tarakli hem 2 numara buyuk... Mumkun degil yani.

Ay ne cahilim. Baştaki marka hariç diğerlerini anlamadım bile ne kadaarrr da fakirmişim onu farkettim

Occasion mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…