dayanacak gücüm kalmadı

Bu uyenin kız takintisi var ve hiç normal değil
Ben arkadasın paylasimindan hamile ve kız cocuk istedigi anlamini cıkardigim icin allah gönlünüze göre versin dedim üc erkek evladım var kızım yok ama hic bir zaman neden hepsi erkek demedim Allaha şükür ben yorumumda kötü bisey yazdıgimi düsünmüyorum benim yorumum elestirmeyin lütfen yanlıs birsey yazdıysam herkezden özür dilerim nasil silinir yada düzeltilir bilemiyorum arkadasin paylasim yorumunada giremiyorum ki tam okuyayim ne demek istemis
Bakın zaten ss atmışım abla

tıp alanındaki bilimsel gelişmeler doğacak bebeğin cinsiyetini önceden belirleme imkanı verse keşke.
Tıp alanında zaten bilimsel olan gelişmeler bu imkanı aslında veriyor. Sadece Türkiye'de yasal değil. Amerika'da falan IVF tercih ettiğinizde embriyonun cinsiyetine göre transfer ettirebiliyorsunuz. Kaç erkek, kaç kız var en başından biliniyor.

Ayrıca kız evlat hayat sigortası falan değil. Rahmetli babanemin üç kızı, iki oğlu vardı. 3 halam da dul (yani annen bu eve gelemez diyecek eşi yok) olmalarına rağmen kadına 3 ay bakmamışlardır. Son 10 yıl (hem alzheimer hem kanserdi babanem) babam baktı, buna rağmen o kızlar oralı olmadı. Şimdi maaşını alıyorlar anca.

Son düzenleme:
Hani derler ya ne ekersen onu biçersin diye. Bi bilemediler kızda olsa erkekte olsa erkekten geldiğini cinsiyetin.
Cehalet, cinsiyet seviciliği değiştirmiş sadece. Eski cahiller erkek isterdi şimdiki cahiller kız. Amaç ikisinde de aynı sömürüp, baktırmak. Hani ilki erkek olsa sağlıkla kız olsa güzel olur demeyi normal buluyorum. Daha evlat nedir bilmiyor bir de dünyaya getiriyorlar.

Görümcelerimin kızlarıyla saatlerce oynuyor eşim. Kendinden geçiyor adeta. Toka takıyorsun tipi değişiyor, saçlarını tararsın örersin. Allah'ım bu nasıl şirinlik, minicik elleriyle, minicik hareketler sergiliyor, gülüyor, sakin sakin izliyor.Terör estirmeye başlamıyorlar evde. Görümcemin bir oğlu var o en büyükleri, görümcem diyor ki eve huzur ve medeniyet geldi :) Sayı sayması, sarılması, ana babasını işe gönderip akşam kapıda beklemesi , edası, işvesi, nazı, özellikle de tribi , her gece uyumadan en az 2 kitap okutturması ve kaç kitap okunacağı ile ilgili pazarlık yapması..geberiyorum kıskançlıktan kızı olanları.. kız anneleri çok daha az yıpranıyor, naifler, kız çocuklarının ve kız annelerinin auraları bir başka..tıp alanındaki bilimsel gelişmeler doğacak bebeğin cinsiyetini önceden belirleme imkanı verse keşke.
Bu arada cerrah eşinizi tıp alanındaki gelişmelerden haberdar edin. Cinsiyeti erkek belirler. Cinsiyeti de isterseniz Kıbrıs'a gidip belirlersiniz. Yaşlı halam bile biliyor bunu.

Cehalet, cinsiyet seviciliği değiştirmiş sadece. Eski cahiller erkek isterdi şimdiki cahiller kız. Amaç ikisinde de aynı sömürüp, baktırmak. Hani ilki erkek olsa sağlıkla kız olsa güzel olur demeyi normal buluyorum. Daha evlat nedir bilmiyor bir de dünyaya getiriyorlar.
Hani istemek var istemek var. Ama bu üyenin ki çok çok abartı resmen erkek çocuklara hayvan muamelesi yapmış. Kurban ol sen benim oğluma. Kendisiyde hamileymiş bide o çocuk erkekse vah vah düşünemiyorum o çocuğun bu zihniyetteki aileden çekeceklerine. Büyük konuşuyor inşallah sinanmaz

Hani istemek var istemek var. Ama bu üyenin ki çok çok abartı resmen erkek çocuklara hayvan muamelesi yapmış. Kurban ol sen benim oğluma. Kendisiyde hamileymiş bide o çocuk erkekse vah vah düşünemiyorum o çocuğun bu zihniyetteki aileden çekeceklerine. Büyük konuşuyor inşallah sinanmaz
4.5 aylık diyor hangi ara evlendi de hamile anlamadım. Ki cinsiyet bellidir gerçekten gebeyse. Hayal aleminde yaşıyor bence. Çok ciddiye almıyorum. Benim de dünya yakışıklısı iki oğlum var. Allah evlatlarımızı bağışlasın 🙏

Kim bilir ben eskiden tanimiyorum üyeyi. Hiç normal değil hele hele eşi cerrahsa. Bana kız çocuk ver diye yal-var-mazzz. Maşallah sağlıkla buyusunler küçük beyler. Napalm bizede kız nasip etsin inşallah 🙃
4.5 aylık diyor hangi ara evlendi de hamile anlamadım. Ki cinsiyet bellidir gerçekten gebeyse. Hayal aleminde yaşıyor bence. Çok ciddiye almıyorum. Benim de dünya yakışıklısı iki oğlum var. Allah evlatlarımızı bağışlasın 🙏

“Atıl bir yılkı atı gibi” demişsiniz, tasvirinize içim gitti 😞 keşke biraz ücret karşılığında torun bakabilseniz, çocuklarınız sizi biraz desteksiz bırakmış maalesef. Ben olsam bi şekilde o adama rahatsızlık verir, huzurunu kaçırırdım ve boşanmanızı sağlardım. Maaş konusunda net misiniz bilmiyorum, adam yabancı bir şirkete geçti ise maaş kalır mı ki size?

X