- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 30
-
- Konu Sahibi gulayse6378
AhahaAyakkabinza sahip cikin.
Vallahi billahi ya nefret ettim artik dedigim halde iste hala bunu yapiyo napiyim artik mahalleye döküp hepsini yakicam en son oda rahatlasin bende38 numara ayağı 36'ya sokmayı başaran insana saygı duy, sesini çıkarma
Valla hayır dediğin halde hala istiyorsa yüzsüzlükte level atlamış. Allah yardımcın olsun.
Ne bileyim, baya degisik bir durum. Dogrudan ayakkabilarimi giymeni istemiyorum diye sert bir sekilde soyleyin. Bu da olmuyorsa mantar var benim ayaklarda deyin , belki igrenip giymez o zaman.Ahahacıkıyorum da artik lanet ettim
Hayir dedigim zamanlarda ayakkabi dolabindan alip giyiyo bi bakiyorum mahvolmus ayakkabilar bagciklarini actirmis sonuna kadar hayir o görüntüden rahatsiz da olmuyo yeminle illallah ettim ettim yaka silkiyorumHijyen olarak uygun değil aynı ayakkabıyı kullanmak...
En başta bunu söyleyin.
Bundan da anlama diyorsanız direkt olarak ayağınızda çok bulaşıcı bir mantar türü çıktığını, kaşıntıdan öldüğünüzü, hatta yayılma ihtimalinden korktuğunuzu falan anlatın bol bol...
Yada vermeyin. Hayır diyin. Olmaz diyin.
Anlamıyorsa da diyin zorla alıp gidecek değil ya...
Yanlış birşey mi söyledim yoksa?? Ünlü bir holdingin marka indirimi.. Yılda iki kez alışveriş yapıyorum ben. Kendime, eşime ve çocuklara.. Şöyle söyleyeyim 1000 tl'lik alışveriş yapıyorum, yaklaşık 1000 tl kazancim oluyor. Ortalama %50 indirim oluyor. Laco..., Sketc...., N.. Bal... vsO ne yaa??
Gunluk olarak giydiginiz normal bir ayakkabi disinda tum ayakkabilarinizi baska bir odaya koyun. Yine gelirse "Sadece bu var caaaagniim" diye cevap verin. Yuzsuz gibi iceriye girip ayakkabilari arayacak hali yok herhalde. Ahahaha valla kolay gelsin degisik bir durum. Yalniz kararli ve emin bir sekilde hayir diyemiyorsunuz geldi bana.KIZLAR VEREMEM DEDIM SANA OLMUYO DEDIM SEN GIYDIKTEN SONRA BANA OLMUYO DA DEDIM BASKA CARE LAZIM BANA O MANTAR OLMAYA DA RAZI OLUR YINE GIYER.
Eşiniz ne diyorKIZLAR VEREMEM DEDIM SANA OLMUYO DEDIM SEN GIYDIKTEN SONRA BANA OLMUYO DA DEDIM BASKA CARE LAZIM BANA O MANTAR OLMAYA DA RAZI OLUR YINE GIYER.