Görümcek vs ayakkabı......

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
30
Sevgiler selamlar
Tabii ki sorun görümce.. kizlar ben artik insanlarin bu denli yüzsüz olmalarına anlam veremiyorum.
Mesele ayakkabı.
Benim ayak numaram 36 görümceninki de 38 masallah bide tarakli. Sorsaniz 36 giyiyo ama.
Neyse gecen sene yine böyle bi mevzu oldu benden ayakkabilarimi aliyo ve ayakkabilarim genisliyo. Zorla ayagina sokuyo. Ayy sinirden ellerim titriyo hala. Yine birgün istedi bana terlikle gelmiş niye benim ayakkabimj giyip gidicek terbiyesiz. Artik dellendim. VEREMEM SEN GIYDIKTEN SONRA BEN GIYEMIYORUM AYAKKABILAR GENISLIYO KUSURA BAKMA BEN BI DUNYA PARA DÖKÜYORUM ONLARA.
Neyse o gün kızdı gitti bana tavir aldi bi süre konusmadi ohhh dedim iyi oldu evimede gelmedi gelmesim canima minnet..
Taa ki dün akşama kadar. Kına gecesine gittik masaya yanima geldi. Iste gülayse ben senden ayakkabi isticektim beyaz spor ayakkabin var mi dedi. Bende yok dedim halbuki var var da sana olmaz kardaş yani zorlama.o sirada kaynana ee Fatma senin varya ayakkabin onlari giy. Ne dese begenirsiniz ayyy anne onlar cakma milletin icine onlarla mi giricem benimde bi seklim var yani. Neyse kalktim eve geldim sabah oldu kapi caliyo anaa bi baktim bu eski ayakkabilarini giymis benden ayakkabi alicak. Gelirken aramiyo da cakal biliyo acmicam catkapi geldi. yanlis anlasilmasin benim ayakkabilarim hep marka zaten topuklu felan giymem hep spor takilirim. Evlenmeden önce aldiklarim olsun evlendiktem sonra aldiklarim olsun var yani baya. Malımda kıymetlidir. Neyse kizlar bu benim new b... ayakkabilarimi giydi tamam bunlar oldu dedi. Ayakkabilar ayaginda patlicak ama aglicaktim sinirden onun yüzsüzlügünden ben utaniyorum artik. Pantolonla geldi cantasindan taytını cikardi benim ayakkbilarimi giydi gitti........ ben bu gece uyku uyuyamam artik aklim ayakkabilarimda haşatı cıkmıstır ben artık bunu napıyımm ya Allah a havale ettim de laftan da anlamiyo.
(DIPNOT:Kendisi uni. Ingilizce ogrt. Okuyo ve şuan özel sektörde calisiyo bir dunya ayakkabisi kiyafeti var hep avangart takilir hep markadir kiyafetleri. Burnu yere düşse almaz öyle kibirli öyle kendini begenmiste ne mal oldugunu biz biliyoruz iste. Ortama cakma ayakkabiyla girmeye utaniyo ama benim malımla girip egosunu tatmin etmeye utanmiyo)

Benim malım hiç kıymetli değildir Ama göre göre de zarar verdirmeye gerek yok.

Kafa basmıyorsa her istediğinde anlatın.

Hijyen olarak uygun değil aynı ayakkabıyı kullanmak...
En başta bunu söyleyin.
Bundan da anlama diyorsanız direkt olarak ayağınızda çok bulaşıcı bir mantar türü çıktığını, kaşıntıdan öldüğünüzü, hatta yayılma ihtimalinden korktuğunuzu falan anlatın bol bol...

Yada vermeyin. Hayır diyin. Olmaz diyin.
Anlamıyorsa da diyin zorla alıp gidecek değil ya...

38 numara ayağı 36'ya sokmayı başaran insana saygı duy, sesini çıkarma

Valla hayır dediğin halde hala istiyorsa yüzsüzlükte level atlamış. Allah yardımcın olsun.
Vallahi billahi ya nefret ettim artik dedigim halde iste hala bunu yapiyo napiyim artik mahalleye döküp hepsini yakicam en son oda rahatlasin bende

Yine veremem diyecektiniz. Yapacak birşey yok artık ayakkabılar mefta.. 3-4 aya 500.000 ayakkabı indirimi başlar. Bayagi indirimli oluyor. Ben stok yapiyorum. Görümcene de haber verirsen belki alışveriş yapar da kurtulursun sen de..

Hayir dedigim zamanlarda ayakkabi dolabindan alip giyiyo bi bakiyorum mahvolmus ayakkabilar bagciklarini actirmis sonuna kadar hayir o görüntüden rahatsiz da olmuyo yeminle illallah ettim ettim yaka silkiyorum

38 ve taraklılardan biri de benim
Tarak dediğiniz şey dar ayakkabıda müthiş ağrı yapar
Bende saygıyla eğiliyorum
Ayağımda mantar çıktı derdim ben olsam
Ayakkabı don diş fırçası dokunulmazdır bence

Yanlış birşey mi söyledim yoksa?? Ünlü bir holdingin marka indirimi.. Yılda iki kez alışveriş yapıyorum ben. Kendime, eşime ve çocuklara.. Şöyle söyleyeyim 1000 tl'lik alışveriş yapıyorum, yaklaşık 1000 tl kazancim oluyor. Ortalama %50 indirim oluyor. Laco..., Sketc...., N.. Bal... vs

KIZLAR VEREMEM DEDIM SANA OLMUYO DEDIM SEN GIYDIKTEN SONRA BANA OLMUYO DA DEDIM BASKA CARE LAZIM BANA O MANTAR OLMAYA DA RAZI OLUR YINE GIYER.
Gunluk olarak giydiginiz normal bir ayakkabi disinda tum ayakkabilarinizi baska bir odaya koyun. Yine gelirse "Sadece bu var caaaagniim" diye cevap verin. Yuzsuz gibi iceriye girip ayakkabilari arayacak hali yok herhalde. Ahahaha valla kolay gelsin degisik bir durum. Yalniz kararli ve emin bir sekilde hayir diyemiyorsunuz geldi bana.

HAA BIRDE ŞU ÜST DEGISTIRME KONUSU. KIZLAR EVDEN BASKA KIYAFETLE CIKIP BENIM EVIMDE BASKA SEYLER GIYIP GITMESI OLAYI VAR. ANNESI DISINDA BABASI ABILERI BOYLE GIYIM KUSAM KONUSUNDA BIRAZ OTORITERDIR.
GECEN SENE BOYLE BI MEVZU PATLAK VERDI ESIM BANA COK KIZDI SEN BOYLE BIRSEYE NASIL IZIN VERIRSIN DE BANA SOYLEMEZSIN DIYE BIZE DIYE GELIP BASKA YERLERE GIDERDI. AL ISTE BUGUN DE AYNISINI YAPTI PANTOLONLA GELDI TAYTLA CIKTI GITTI PANTOLONUNU BIDE AYAKKABISINI BURDA BIRAKTIIIIII

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…