Görümcek vs ayakkabı......

Ya ben baskasinin giydigi ayakkabiyi giyemem tiksinirim. Kokutur mokutur ne munasebet ya. Vermeyin kesin dille ne demek hayir diyememek zorla alip kaciracak hali yok. Vermiyorum bitti.
Bana da garip geldi. Gerekirse kavga cikaririm, baskasinin ayakkabsini HAYIR demesine ragmen giymek de nedir? Konu sahibesi biraz yumusak kalpli gibi duruyor. Yoksa sert bir hayir'a kimse israr etmez.

İnternet sitesi üzerinden.. %100 orijinal emin olabilirsiniz. 3 yıldır tüm ailenin spor ayakkabılarını buradan alıyorum. En son 180 TL'ye 2 tane Lac.. ayakkabı aldım. Yıkanmış olmalarına rağmen hala pırıl prıllar :KK49:
Teşekkür ederim. Güle güle kullanın siteye az önce baktım 17 haftası varmış.

Bana da garip geldi. Gerekirse kavga cikaririm, baskasinin ayakkabsini HAYIR demesine ragmen giymek de nedir? Konu sahibesi biraz yumusak kalpli gibi duruyor. Yoksa sert bir hayir'a kimse israr etmez.
Kac kere tavir koydum olmaz dedim. Artik al Allah cezani vermesin yani al ben utaniyorum. Diyorum ki ben yarin bunu gambazliyim esime bi veryansin ortalik yine 1 sene kafa rahat :KK70:

Yine veremem diyecektiniz. Yapacak birşey yok artık ayakkabılar mefta.. 3-4 aya 500.000 ayakkabı indirimi başlar. Bayagi indirimli oluyor. Ben stok yapiyorum. Görümcene de haber verirsen belki alışveriş yapar da kurtulursun sen de..
Hangi magaza o? :'))

Bir insan evladi kendine bu zulmu neden yapar benim kendi ayakkabilarimda bile agriyor canim yanıyorda ağlayasım geliyor...nasil giriyor ayakkabi ayağına 2 numara küçük hemde

Bir insan evladi kendine bu zulmu neden yapar benim kendi ayakkabilarimda bile agriyor canim yanıyorda ağlayasım geliyor...nasil giriyor ayakkabi ayağına 2 numara küçük hemde
Iste insan evladi yapmaz zaten. Ben artik nasil bas edecegimi sasirdim. Heralde en son bıkıp al senin olsun be dememi bekliyo

Kiz ben bunun önune artik çin settimi cekeyim napayim. Vallahi demedigim sey kalmadi ama anlamiyooooo
Ahaha çok güldüm buna:KK48:

Benim yengem de ayakkabımı alıyordu sonuç hüsran genişliyordu:sinirli: Hatta bir keresinde bir kere giydiğim ayakkabıyı giymiş aynen iade ettim bunlar senin olsun bana yenisini al demistim:KK51: sonrasına istemedi ama sizinki baya yüzsüz arsız bişey bilemedim yani.

sanal çadıra bakın önce o açılıyor. sonra mağazası en son 500 bin :KK66:
Ben de eylül diye umuyordum ama değil malesef.. Dediğiniz gibi sanal çadırda da ayakkabı satışı oluyor. VIP şifresi varsa 3 gün önce açılıyor. İstediğiniz modelleri numara sıkıntısı olmadan bulabilirsiniz böylece..

Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Ne kıyafet veririm ne ayakkabı. İsteyen oluncada kusura bakma ben sonra giyemiyorum tiksiniyorum diyorum bidaha da kimse istemiyor. Sizde daha kesin ve kati olun vermiyorum cnm kusura bakma hadi git sen al kendine de yolla. Yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış arkadaş.

Ahaha çok güldüm buna:KK48:

Benim yengem de ayakkabımı alıyordu sonuç hüsran genişliyordu:sinirli: Hatta bir keresinde bir kere giydiğim ayakkabıyı giymiş aynen iade ettim bunlar senin olsun bana yenisini al demistim:KK51: sonrasına istemedi ama sizinki baya yüzsüz arsız bişey bilemedim yani.
Aha iste benim gibi birisi yalniz degilim .Diyorum ya heralde bekliyo oda artik bıkıo al senin olsun be dememi

X