Görümcek vs ayakkabı......

Vallahi billahi onu da yaptim kapida tek bi ayakkabi biraktim geri kalanlari kutuladim odaya kaldirdim bugün odaya girdi baktı

Esinize soyleyin.

Yok ben ilk kez duydum, o yuzden sasirdim ve sordum ne zamanlar oluyor? Mevsim geçişlerinde mi?

Eşiniz ne diyor
Eşim kardesine cok zıt suan konusmuyorlar en son kavga ettiler. Bunun barda cekilmis bi fotografini köyden birisi göstermis esime buda dellendi tabii kardeside sen bana karismazsin ayaklari yapmis. Kizlar ailesi kapali insanlar bi bu degisik bise. Tabii ki bundan banane beni ilgilendirmez ama kizdigim sey evden cikamadi kiyafetleri cantasina koyup sonradan degistirmesi. Bugünde benim evimi kullandi bunun icin.

Nerde bu indirim yapan yer :)

Bende görümceyim ne bileyim ayak numaramız aynı olmasına rağmen yengemden isteyemem yahu. Gerçi kimseden isteyemem utanırım. Hem giyilirmi öyle ayakkabının tek bir sahibi vardır

Ciddi ciddi koysanız tavrınızı, kıyafetini birdaha bizde değiştirirsen abine söylemek zorunda kalacağım falan desen. Bana ben olsam önünü keserim gibi geliyor

Ayakkabıdan çok bu daha büyük sorun
Bence yardım ve yataklık gibi görünür dışardan
Ya başına bişey gelirse
Eşinizle papaz olursunuz
Önce onu çözün derim

Kiz ben bunun önune artik çin settimi cekeyim napayim. Vallahi demedigim sey kalmadi ama anlamiyooooo

Benim 37 olan ayağım 36 olmuyor o nasıl beceriyor. Siz bir daha ki sefere vermeyin açık açık konuşun ben hijyen açısından uygun bulmuyorum veremem deyin. Ben abiye elbise konusunu bu şekilde çözdüm şimdi kimse benden elbise istemez.

Ayakkabıdan çok bu daha büyük sorun
Bence yardım ve yataklık gibi görünür dışardan
Ya başına bişey gelirse
Eşinizle papaz olursunuz
Önce onu çözün derim
Kiz daha gecen sene patladi bu olayi baya olaylar oldu. O gün bugündür evime gelmiyodu. Yine başladı.

Allahım bi HAYIR demek bu kadar mı zor? Alma ben kıyafet paylaşamıyorum insanlarla canım kusura bakma ne başkasınınkini giyebiliyorum ne verebiliyorum bugüne kadar seni kırmamaya çalıştım ama artık ayakkabım kalmicak de geç. neye bu kadar olay anlamadım

Ya ben baskasinin giydigi ayakkabiyi giyemem tiksinirim. Kokutur mokutur ne munasebet ya. Vermeyin kesin dille ne demek hayir diyememek zorla alip kaciracak hali yok. Vermiyorum bitti.

erenci senii

Giyinisine bir sey diyemeyiz, burada sorun sizin evinizi ve ayakkabinizi kullanmasi. Eger ileride tekrar hos karsilanmayacak fotograflar esinizin eline duserse demeyecek mi bu kizin ne ara boyle giyinme sansi buldu diye? E sonra apacik ortaya cikar sizde giyindigini bu sefer de onu destekliyormus gibi gozukeceksiniz. Musait oldugunuzda telefonla arayin ve taviz vermeden emin bir sekilde tum bu meseleyi onaylamadiginizi soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…