Görümcek ve sinsi eş ailesi

Yav he hee gisganiyiler demiş tamda yazdigin gibi işine bak yardim etmiceksen birine gölgede etme
Ayda yılda bir gördüğü eş ailesi konusunda pek yardıma ihtiyacı yok konu sahibinin. Eşinin işyerindeki hatun mevzusunu halledebilmiş mi ondan haber versin. Adam canı gide gide zor bıraktı da muhabbeti. Bıraktı mı o da meçhul gerçi.

Seni kıskanıyorlar evine bile alma dememizi bekliyordu yardım olarak

Allah sabır versin demeye geldim.Fesat insanla gecinilmiyor gercekten çünkü kendisiyle mutsuz derdi hep etraf.Onların taktigini yapın esinizin yanında cok iyi yalnızken sokun

Kesilmiş ki bu sefer de görümceye sarmış
Oralara kadar gidip acik aramak pessssss aaaaaaaaa inanmiyorum bak burdan bagiriyosunuz catladik kiskandik diyeee konu disina cikmadik demissin birak konuyu kadinin sayfasinda yatmissinizzz ben daha fazla bu tarz fesat insanlarla polemige giremicem allah kalbinize göre versin sizlere tek duam bu sevgiyle kalin

Hatırlıyorum, hafıza meselesi, yapacak bişey yok. Eş ailesine kurulana kadar kendi kocasına baksın, tonla sorunu var kocayla alakalı. Kocasının yanında kaynanası bizde evsiz adama kız verilmez demiş, oğlu da evsiz bu arada dhdhdh. Bi daha düşünün kıskanıyorlar mı yoksa saf yerine mi koyuyolar dalga mı geçiyorlar? Biraz da siz yatın konu sahibinin profilinde, bari bu korumalarınız bi işe yarasın, anlarsınız kocasının onunla neden evlendiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…