Görümce kayınvalide tartışma

Eve hediye gelen iki kilo meyvede gözü olan insanla muhabbet kurmayın şaka yapmayın.
Temel hatanız böyle garip insanla diyalog kurmanız. Eşiniz ile gelip gidin yeter. Ne kadar az muhabbet, o kadar çok mutluluk.
Bugüne kadar o mesafeyi korumayamadim ama okadar haklısınız ki bu saatten snra olabildiğince en az minimumda görüşeceğim bu sefer eşim bile anladı sadece küsme diyebildi annesi ayılip bayilmasin diye

Gözü buzdolabınızda olan görümcenizi gayet iyi hatırladım. Aslında bariz laf sokmuşlar siz gereken cevabı vermişsiniz, onlar da "ayyy yanlış anladın" ayağına yatmışlar. Yalnız Buraya varacağını düşünmemiş olsanız da çanak tutan maalesef siz olmuşsunuz. Yerinizde olsam olanları unutmaya bakar kaldığım yerden devam ederim. Herkes lafına dikkat etmesi gerektiğini öğrenmiştir bu sayede

Evet patladigim yer yanlış oldu malesef ama dediğiniz gibi herkes mesafesini bilir ben dahil kim nerde ne konuşacağını iyi bilmiş olur enazindan lazımdı böyle bişey

Bugüne kadar o mesafeyi korumayamadim ama okadar haklısınız ki bu saatten snra olabildiğince en az minimumda görüşeceğim bu sefer eşim bile anladı sadece küsme diyebildi annesi ayılip bayilmasin diye

Aile ilişkilerinde denge önemli. Bazı insanlar ile ne kadar az sohbet, o kadar çok mutluluk. Benim çevremde var öyle insanlar. Azıcık yüz bulsa laf sokma, üstünlük çabası. Nasılsın, iyi misin yeter

Aile ilişkilerinde denge önemli. Bazı insanlar ile ne kadar az sohbet, o kadar çok mutluluk. Benim çevremde var öyle insanlar. Azıcık yüz bulsa laf sokma, üstünlük çabası. Nasılsın, iyi misin yeter
Aynen öyle bundan sonraki geçebilecek en heyecanlı konu bu olur benim için nasılsın iyimisinden öteye gitmemeli bazı kişilerle mesafeler

Gereksiz bir tartışma olmuş dolduğunuzdan kaynaklı da büyümüş. Benim görümcem de böyle yapardı. Yeni evliyim 1 aylık görümcem kaynanam akrabalarıyla oturuyoruz. Konu açıldı görümcem abim gezdirmiyor ki seni dedi güldü. O anki hissimi anlarsınız :) içime içime şuraya gittik dedim. Orayada kendi istedi diye gitmiştir dedi bidaha güldü. Sustum.
Şuan yakın zamanlarda 2 senelik evliyim eşim çeyrek bileklik almış. Onda da “ gram alcakmış abim normalde ha ha ha” dedi. Psikolojim daha iyi tabi tartışmaya girmeden “ çeyreğe layık görmüştür canım benim sen boşver” dedim.
Şuan dalga geçtiği ben bir izinde 4 şehir gezdim eşimle. Kendisi de eşiyle sadece senede 1 yemeğe gidiyor. Bunu neden anlattım bazen insanlar yapar. Kötülerdir içlerinde sizinle hesaplaşamadıkları vardır. Tartışmayın ve seviyelerine düşmeyin. Ben öyle yaptım :)

O hissi anlamazmiyim birebir yaşıyorum yani ben onun gibi ağzımı kocaman açıp heryerde kocam bana bunu yapıyor bunu alıyor demiyorum diye onu kiskandigimi düşünüyor kendiside işi gücü beni manipüle etmek. Kayinpederimin baba hakkı verilecek yani tarla falan annesine demiski mavisin yanında konuşmayın bu mevzuları diye bende eşim bu eve adım attığı sürece istesede istemesede ben konulara dahilim kendi aile içinde konuşmak istiyorsa önce kocasını sürüklenmesin dedim. Hesaplamasını şeyler bir değil bin zaten. Oğluma kayinpederimin adını verdim diye babasıyla kavga etti benim oğlumu onun kadar sevmezsin bidaha diye ben duyunca şok oldum zaten kayinpederimde üzülmüş adam kendi anlatti bize çocuğuma iki çikolata getirsin ertesi gün arar babasını benim oglumida markete götür der hiç görüşmek istemiyorum eşimde biliyor huyunu diretmiyor bile bana görüş diye ama hiç görüşmedigim zaman kayınvalidem hastalanmış numarası yapıyor bugün yatak döşek yatıyordur pislik çıktı çünkü kusucem diye korkuyorlar ama yapacaklarındanda vazgecmiyorlar

Benim görümcem böyle kıskançlıkları çok benzer. Neler derdi de şuan sığmaz buralara. Benim kocam her akşam beni arar bişey lazım mı diye abim seni aramıyor gördüm der gülerdi. Çocuğum yok ama neler yapıcağını tahmin ediyorum. Ben çevreme çok sıcağımdır ama görümce de bi o kadar soğuk. Benimle asla iyi olamadı sokmadım alanıma içini bildiğim için. Yaptıkları yanlarına kalmaz üzülmeyin ve kanıtlamaya çalışmayın.

Okadar pişmanım ki olan olaydan zaten. Burdan dışardan nasıl gözüktüğünu çok iyi anladım keşke onu kendi egosu ile herzamanki gibi başbaşa biraksaydim

Okadar pişmanım ki olan olaydan zaten. Burdan dışardan nasıl gözüktüğünu çok iyi anladım keşke onu kendi egosu ile herzamanki gibi başbaşa biraksaydim
Hata yapmasaydınız doğrusunu bilmezdiniz. Pişman olmayın olması gerekiyordu ve oldu. Elinize fırsat işte görümcenizle kesin baya iletişimi ne hali varsa görsün koçişkosuyla. Çocuğunada sinir oldum.

Hata yapmasaydınız doğrusunu bilmezdiniz. Pişman olmayın olması gerekiyordu ve oldu. Elinize fırsat işte görümcenizle kesin baya iletişimi ne hali varsa görsün koçişkosuyla. Çocuğunada sinir oldum.
Aynen olması gerekiyordu zaten böyle birşeyin mesafesini onlarda korur artık kafam rahat ama önceden olsa içim içimi yerdi çok rahatım gerçekten

Ben olsam gülüp geçerdim ya bu kadar uzatmanıza gerek yoktu bence
Evet keşke öyle yapsaydım abuk subuk bı konuda birikmisligin verdiği ofkeme yenik düştüm bende uzadığı için üzgünüm ama olması gerekiyordu bı yerde haddini bilir herkes mesafesini daha iyi korur diye düşünüyorum

e sen başlatmışsın ama. Sen öyle söyleyince bozulmadı mı görümcen.

Şaka mısınız ya benim eşim 15 bin liraya yakın para alır ben kaynanam görümcem verdiklerini ihtiyacım varsa kullanırım 2. El diye burun kıvırmam ne kadar kincisiniz bostan yere geçmişi açarak konuyu sakız gibi uzatmışsn . Gülüp geçmek lazım böyle şeylere yada şakayla karışık benim eşim hediye konusunda üstüne tanımam falan deyip geçebilirsin eskileri açmaya ağlamaya gerek yok

Niye herkes laf soktum gibi anlamış diyorsunuz, çünkü buradan bakınca öyle görünüyor. Görümceniz sağda solda kendisi hakkında istediğini söylesin konuşsun, bu siz de yapabilirsiniz anlamına gelmiyor. Siz yapınca şaka, kayınvalide size söyleyince çok zoruma gitti. Salak salak konuşma demişsiniz, sonra da salak anlamında söylemedim demişsiniz. Şaka yapmak istedim, kayınvalidem laf soktum sandı demişsiniz. Yani hep siz yanlış anlaşılmışsınız, hep karşı taraf hatalı.

Konu uzamış da uzamış. Bazen cevap vermemek susmak ezik olmak değildir. Konuşmanın gidişatı kavgaya tartışmaya varıyorsa susun kapatın konuyu bitsin. Kayınvalideniz yerine görümceniz de size hayırdır sana ne diyebilirdi. Sana ne benim kocamın aldığından verdiğinden diyebilirdi. Pası vermişsiniz golü atmışlar.

Eşim eşim diyorsunuz onların da oğlu abisi. Kan bağı var aralarında. Kayınvalidenin öyle konuştuğuna bakmayın oğlunun başına bir şey gelse içi yanmaz mı?

Bu arada eşiniz bence çok mükemmel bir baba ve koca değil. Ailesi çocuğu olan adam bile bile alkollü araba kullanıp kaza yapmak istemez. Sanki aşırı alkollüyken kaza yapmamış, ailenin tüm birikimini karısının altınlarını yok etmemiş gibi içmeye devam ediyor. Hiç demeyin ayda şu kadar veriyor, sadece evde içiyor diye. Bir kez bu korkuyu yaşayan, bana bir şey olursa ailem ne yapar çocuklarım babasız kalır diye düşünür alkolün ismini unutur. Her ay bütçe ayırdığına göre bağımlı gibi olmuş.

İkinci el diye burun kivirdigim yok bunları bana para karşılığı soyunuyorlar zaten ben neden yenisini alacağım yere onların işini göreyim surekli

Evet içi yanmaz abuk subuk konulara laf sokup ayılip bayilmayi biliyor oğlu kaza geçirdiğinde başka dertler peşinde olmazdı. Herkes kendi iç yaşantısını biliyor aynende öyle kendileri hatalı sonradan gorme hallerini kimse benim üzerimde tatmin edemez birgunluk bir laf yüzünden çıkan bir tartışma değil bu. Kendileri çokta haklı olsaydı bidaha yüzlerine bakmcam diye tutusmazlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…