Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden böyle düşünüyorsun?
çevremde bu yol ile yuvasını kuran bir çok kişi var ve çok mutlular.
ha görücü usulü ha diğeri bence farkı yok.
görücü usulü dediğimiz olayda zaten karşındakini tanımadan onunla bir hayata başlamıyorsun.
birileri aracılığı ile tanıştırılıyorsun ve belli bir zaman geçtikten sonra nişan ve düğün oluyor.
tabi bunlar fazla uzun sürmüyor ancak iki taraf da birbirini yeterince tanıyor diye düşünüyorum.
bu arada bana gelince ben görücü usulü ile evlenmedim
eşim ile 3,5 yıllık birlikteliğin ardından evlendik
ama eşim bana başkası tarafından tanıtılsa idi yine onunla evlenirdim.
bi kere gorucu usulu senin dedigin gibi her zaman tanistirilarak yapilmaz. bazen insanlar sadece 3-4 kere gorusturulup bisyler yiyip ictikleri ve konustuklari insanlarla dogru duzgun bir seyler paylasmadan evlendiriyorlar, bana gore gorucu usulu bu. bi insani 3-4 gore gorup konusup evlilik karari vermek cok yanlis. bu tip bir evlilikte insanlar birbirlerini yakindan taniyamiyorlar. evlenecegin insanin her aliskanligini, dusuncelerini, karakter yapisini ogrenmelisin. ayrica evlenecegin insanla paylastigin seyler olmali, ortak noktalarin olmali, onda sevdigin huylar olmali ki evlendikten sonra pisman olmayasin...ve en onemlisi asik olmalisin...bunlar benim goruslerim...gorucu usulu evliliklerde insanlar birbirlerini cok iyi taniyamiyorlar bence...
birbirlerini çok iyi tanımayarak evlenen çiftlerde zaten bir süre sonra sorunlar baş gösterir
bu da boşanmaya kadar gider
evet bir noktada haklısın
ülkemizin bazı yerlerinde çiftler birbirlerini 1-2 kez görüp evleniyorlar bazen de sadece düğün günü görüyorlar birbirlerini ben tabi ki bunları savunmuyorum hiç bir evlilik böyle olmamalı.
ama görücü usulu anlattığım şekilde de oluyor ki bu tarz evlilikler bir ömür sürüyor
çok gördüm örneğini
Evet görücü usulü daha uzun ömürlü.Bende görücü usulüyle evlendim.Eşimle aramda hiç bi sorun yok.Taysiye ederim...
Allah herkese görücü usulüyle evlenmeyi nasip etsin...
Evleneceği kişiyi insanın kendisi seçmelidir.Bu görüşümü açıklar herhalde.
ben görücü usulü evlendim ama severek evlenmeyi tercih ederdim görücü usulünde sevgi olmuyor evde gölgesi olsun yemegimi yapsin evi temizlesin cocuk olursa cocuklara baksin baska birsey yapmasin baskada birsey ne o benden beklesin nede ben ondan görüsü oluyor görücü usulü evlenilen erkeklerde sevgiden uzak yasamaktansa hic evlenmeyin derim bence
ben görücü usulü evlendim ama severek evlenmeyi tercih ederdim görücü usulünde sevgi olmuyor evde gölgesi olsun yemegimi yapsin evi temizlesin cocuk olursa cocuklara baksin baska birsey yapmasin baskada birsey ne o benden beklesin nede ben ondan görüsü oluyor görücü usulü evlenilen erkeklerde sevgiden uzak yasamaktansa hic evlenmeyin derim bence
Haklisin, esimin 5 abisi var 5 ininde evliligi bu temeller üzerine kurulmus lmaz:
Bi tek biz severek evlendik, ve kesinlikle abilerinden cok farkliyiz.
Görücü usulü olanlarin cogu böyle maalesef ama böyle olmayanlar da var tabi