- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba insanların aklına görücü usulü deyince ne geliyor.sadece birbirlerini gerdekte mi görmeleri geliyo akıllarına acaba,görücü usulündede flört denen şey nişanlılık olarak geçiyor hani sizin aranızda yaptığınız varya bunun farkı aileler var işin içinde.bende görücü usulü evlendim ve çok mutluyum Allahıma şükürler olsun ki.ve bir arkadaşımızn yaptığı yorumada katılmıyorum.ben ev kzı değildim,dışarıda açılmamışlığım yoktu,ailem de baskıcı değildi.ayrıca okumamış da değilim şuandada bir üniversitede doktora yapıyorum + maddi özgürlüğümde var.anlamıyorum ya önyargılı insanlarıÇok üzgünüm çoook
Herhalde en farklı evlenecek olan benim bilmiyorumkismile
Ben ne sevgilimle evlenicem nede görücü usülü. Ben arkadaşımla evleneceğim. 3senelik sosyal arkadaşımla evleneceğim. O da beni sadece arkadaş olarak görüyodu. Fakat son zamanlarda bişeyler hisstemiş ve açıldı bende olur dedim opuyorumnanaktan
Ve bence biz baştan sevgili olsaydık onu bu kadar iyi tanıyamazdım. İkimizde birbirimize kendimizi bu kadar doğal şekilde tanıtmazdık. Direk sevgili olsaydım kasılırdım herhalde. Ama o beni sosyal arkadaşlık sayesinde doğal bi şekilde tanıdı kaydirigubbakcemile5 Şu an tek sorun ailesi ile benm ailem arasındaki fark. Onlar çok dindar. Çok kapalılar. Umarım ilerde sorunlar yaşamam :sinifsinif:
aslında bi yandan görücü usulü evlilikler iyi olabilir. çünkü severek evlendiğinde eşinin evlenmeden önce verdiği sözler, yaptığı jestler falan derken evlilikte de öyle olacak sanıyorsun. ama evlendiğinde yapmadığında tamamen hayal kırıklığı oluyor. sen eskiden böyle değildin demeye başlıyorsun. görücü usulü olsa bunlar olmaz, hayaller yok, verilmiş sözler yok. bi bakıma güzel. ama ben yapabilir miydim :umursamaz:
benm ünivde sevgilim vardı 2 yılımı ona verdim tam istemeye gelcekler filan filan adam beni aldattı görmedim kendi ağzıyla söyledi :) ve bi gün annem seni istemeye gelcekler kızım dedi bende çok karşıydım aslında hiç sevmezdim görücü usulü filan hiç uymazdı bana ama birden tamam anneciğim olur dedim ve canım kocam evimize geldi gördüm beğendim aldım çok iyi bi insan onu çok seviyorum sadece 4 ay nişanlı kalabildim dayanabildim onsuz gün geçirmek istemiyordum rabbim onu bana yazdığı için binlerce kez şükrediyorum :Saruboceq:
benimde üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu, sonrada ufak tefek ilişkiler ama Allah'tan olmamış hiçbiri:)))
nerden biliyorsunuz ki?
görücü usülü deken aklınıza ne geliyor? anne-babanın sizin adınıza karar verip, yüzünü 1 kere bile görmeden evlenmek değildir "görücü usülü".. tanışarak evlenmekten tek farkı sizi birileri tanıştırıyor, hepsi bu..
beni de eşimle bir akrabamız tanıştırdı, aksi halde tanışmamız neredeyse imkansızdı.. o Amerikada, ben İstanbuldaydım çünkü.. gayet güzel bir nişanlılık dönemi geçirdik.. tanışarak evlenmekten hiçbir farkı yoktu yani.. ha anlaşamasaydık ayrılırdık "illa evlenilecek" diye bir kural yok kısaca...