• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
53
40
3
Merhaba KK üyeleri.
Uzun yıllardan beri takipteyim siteyi yeni üye oldum fakat çoğunuzu tanıyorum buradan yorumlarda.
Üç yıldır evliyim ve evliliğim baştan beri sorunluydu eş ailesi bakımından fakat bu aralar daha büyük sorun olmaya başladı.
Hiç tam ilişki yaşamadık eşimle ben evlilikte olması gereken birşey olduğunu düşünüyorum bilemiyorum bi soğukluk var evlilikte belkide dile getirmesekte bundan kaynaklı.
Eşim Dr gitti fakat ilaçlarını kullanmıyor ve erteliyor (farklı yönelimi yok bunuda brlirtiyim boşa tartışma olmasın)
Bu duruma alışmış ve bu konuda hastayım diye kabul edip oturmuş durumda.
Bende alıştım pek umurumda değil fakat bi eksiklik var istemesemde.
Sizce evlilikte bu normal mi yani hadi ben kabullendim fakat başka bakış açısıda istiyorum sizin başınıza böyle bir durum gelse durumu kabullenir miydiniz yoksa yolunuzamı bakardınız?
Sadece bundan sebep boşanırmıydınız tabi anlaşmazlıkta var fakat bu büyük bir sebep mi?
Farklı ve gerçekliği olan fikirler almak istiyorum bu sebeple size soruyorum.

Merhaba KK üyeleri.
Uzun yıllardan beri takipteyim siteyi yeni üye oldum fakat çoğunuzu tanıyorum buradan yorumlarda.
Üç yıldır evliyim ve evliliğim baştan beri sorunluydu eş ailesi bakımından fakat bu aralar daha büyük sorun olmaya başladı.
Hiç tam ilişki yaşamadık eşimle ben evlilikte olması gereken birşey olduğunu düşünüyorum bilemiyorum bi soğukluk var evlilikte belkide dile getirmesekte bundan kaynaklı.
Eşim Dr gitti fakat ilaçlarını kullanmıyor ve erteliyor (farklı yönelimi yok bunuda brlirtiyim boşa tartışma olmasın)
Sizce evlilikte bu normal mi yani hadi ben kabullendim fakat başka bakış açısıda istiyorum sizin başınıza böyle bir durum gelse durumu kabullenir miydiniz yoksa yolunuzamı bakardınız?
Sadece bundan sebep boşanırmıydınız tabi anlaşmazlıkta var fakat bu büyük bir sebep mi?
Merhaba canımmm.
Senin ve eşin adına çok üzüldüm. Erkekler için bu konu konuşulması zor, çözümünü aramak için ise doktorlara gitmek utanç verici geliyor. Onu da anlamak lazım, anlamadan çözmeye çalışmak senin için de çok yıpratıcı olacaktır.
Ayıptır sorması, eşin mastürbasyon yaparak kendi kendine boşalabiliyor ve seninle ilişkiye mi giremiyor yoksa onu da mı yapamıyor ? Bence bu önemli bir detay. Eğer mastürbasyon yapabiliyor ve senle birlikte olmuyor ise bu psikolojik bir sorun olabilir. Ama her ikisi de yoksa fizyolojik bir sorun ihtimali daha yüksek.

Merhaba KK üyeleri.
Kesinlikle normal degil, hamilelikten dolayi bir suredir korktugumuz icin bizde ara verdik. Ama zor yani ev arkadasi gibi gun sayiyoruz. Sizinde 3 yildir kabullenip buna alismaniz saglikli bir davranis degil. Cinsellik olmayacaksa cift olmanin bir anlami yok ki. Tedavi olmayi kabul etmiyorsa ayrilin. Baska bir yonelimi varsa neden evlensin ki demişsiniz. Bunu cevresinden gizlemek, saglikli bir birey oldugunu dusundurmek icin evlenmis olabilir. Sonucta disardidan bakildiginda kim bilebilir bu yasadiklarinizi.

Sadece bundan bosanilirmi yooo bosanilmaz tabi baskasina aşık olmamak gerekir yani sizde hayatın o yönünü gömün hani hintlilerde koca ölünce kadinida yanında yakıyor gömüyorlarmış ya benim için sorun değil diyorsanız kimseye anlatmayın eşiniz ev arkadaşı ise odalar ayrılır mesela ortak giderler verilir bence beraber gezmekde manasız sonuçta insanlar ev oda arkadaşı arıyor ilanlarda siz öyle olmuşsunuz.Sizi rahatsız etmiyorsa arkadaş gibi yaşamak sorun değil.Arkadaş olursunuz .Böyle evlilikler pek sürmüyor genelde zaten evlilik değil bu kankalik aslında.Ha normal arkadaş ha bu durum.Kizmayin böyle değilmi durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back