Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görücü usulü evliliğin tam olarak öyle olduğunu düşünmüyorum. Yani şöyle oluyordur; aracılar tanıştırır gerisi çifte kalır kimse kimseyle sevmediği halde birisi tanıştırdı diye evlenmez ki. sadece tanışma olur bir etkilenme olmazsa ilerlemeden biter. İş veya okul çevremizde de arkadaşlarımız aracı olabiliyorlar bu pek çok kişinin başına gelmiştir o zaman onlar da mı görücü usulü sevgili oluyorlar ve sevmeden evleniyorlar.Görücü usullerinde tavsiye eden kişilerde araya girdiğinden daha uzun sürüyor diye düşünüyorum. Ama ne kadar uzun sürdüğü önemli değil o evliliğin nasıl sürdüğü önemli..
Sevmediğin,tavsiye üzerine evlendiğin kişiyle bir ev nasıl içten paylaşılır bilmiyorum..
Aah ah birbirimize deli divane olarak evlendik de ne oldu...
Aynen aynenAah ah birbirimize deli divane olarak evlendik de ne oldu...
bende görücü usulü biriyle tanştm nişanlıyım 4 ay sonrada evlenicem ama bu dediğiiniz şey eskiden kaldı :) bizim tanıışmamız bi komşu vasıtası ile oldu komşumuz bize geldi söyledi gelsinler dedim bi hafta sonra nişanlım annesi aracı teyze geldi benmde ailemde annem babannem annenem vardı. normal hoş sohbet oldu. odada görüştük başbaşa ama inanın 5 dk değil 1 saat falan normal arkadaş havasında oldu ısındık birbirimize ve 2 ay görüşüp flört edip sonrasında olursa olur die konuştuk. ama nitekim öyle olmadı hergün görüştük nerdeyse ve 15 gün sonunda evlenme niyetimiz ortaya çıktı tanışma sözdü derken şuan 7 ay oldu nişanlıyız ve harika bi yaşantımız var :) yani demek istediğimiz görücü üsulü olablr ama anlattığınız gibi bi durum kalmadı artık :)görücü usulüne ben karşıyım,
anneler babalar bi kız veya bi erkek beğeniyo bi pastaneye gidilir ailelerle
gençler yanlarında , sonra gençler başka masaya gider aileler başka masada kalır . tanımadığın bilmediğin biriyle damdan düşer gibi kendini bi pastane köşesinde bulursun 2 kere görüşürsün gelirler seni istemeye , ve sırf aileler istiyor diye evlenirsin. sonrada gıkın çıkmaz....
al sana görücü usulü.....