merhabalar. 24 yaşındayım.görücü usulu evlilik bana göre değil die düşünürdüm.çünkü beynimde yer eden görücü usulu.işte aileler çocuklarına bi kız beğenirler konuşurlar gider isterler falandı.ama tabi başıma gelince hiçte öyle olmadığını anladım kaydirigubbakcemile3 kısaca olayımı anlatıyım:) komşumuzun akrabasıydı.beni görmüşler ablaları:)
-çok tatlı bi kız acaba bizim muratla tanıştırsak nasıl olur die bi giriş cümlesi::)
(komşumuzun annemle konuşması:) ve annemin bana söylemesi:)
-ve benim hayır tanımadğım biriyle görüşmem ısrarı:)
muratı tanıyan arkdaşlarımın ortaya çıkmasıyla başlayan ısrar ile
-iyi peki bi görüşelim bakalım dememle başlayan ve çok iyi anlaştığım kişi hafta sonu nişanlım olacak inşallah hihoyyyt
ben hangi gruba dahilim peki:) görücü usulümü ,tanışarak anlaşarakmı:):)
görücü usulu başlayan tanışıp anlaşarak devam eden bi olay bizimkikaydirigubbakcemile3
ben olaya söle yaklasıyorum :
evlilik sans işidir bi kumar gibidir.
seversin uzun yıllar mutlu bir ilişki yasarsın ve evlenirsin sonrası hüsran yıllarca birlikte olmasına ragmen insalar birbirlerini tanıyamazlar ve evlilikleri biter
görücü usuluyle evlenirsin mutlu olur bi ömür boyu da ole yasarsın yada yapamaz ayrılırsın
kesilikle evlilik bi kumardır sansın varsa mutlu olursun birazda mantıklı yaklasmalı evlilge bi süre sonra sevgiyle yaklasınca kaybedesin cünküüüa.s
gorucu usulu evlenilir mi yaaaa...git dogru duzgun tanimadigin adamin koynuna gir, onunla bir hayati paylasmaya basla...olacak is degil bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?