Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

Tanışarak evlilik tabii ki.. Görücü usulü evliliklere tamamen karşıyım..

bence de tanışarak evlilik görücü usulü artık karşılaşmıyorum çok fazla

çekecek çile varsa , görecek görgü varsa görücü yada tanışarak hiç farketmiyor..

Ama tanıyıp severek evlenmek onun her halini bilmek ve onunlayken keyif alabiliyorsan evlilik olmalı diye düşünüyorum

evet görücü usulu denen şey nedir önce
sırf ailelerin beğendiği uygun bulduğu birisiylemi evlenmekmidir

yoksa tavisye üzerine tanıştırılır bir süre flört edilir
elektrik denen meret alırnırsa o sıcaklık olursa çifler
ilerisi için adım atar yani zorlama yok yine seçim sana ait
görücü usulündede aşk olamazmı

BENCE BU insanına göre değişir bana göre sevgi biraz olması lazım bence bir evlilikte
SADAKAT
HOŞGÖRÜ
ANLAYIŞ
BİRAZDA SEVGİ VARSA O EVLİLİK UZUN SÜRER vereliniortak

ben olaya söle yaklasıyorum :

evlilik sans işidir bi kumar gibidir.

seversin uzun yıllar mutlu bir ilişki yasarsın ve evlenirsin sonrası hüsran yıllarca birlikte olmasına ragmen insalar birbirlerini tanıyamazlar ve evlilikleri biter

görücü usuluyle evlenirsin mutlu olur bi ömür boyu da ole yasarsın yada yapamaz ayrılırsın

kesilikle evlilik bi kumardır sansın varsa mutlu olursun birazda mantıklı yaklasmalı evlilge bi süre sonra sevgiyle yaklasınca kaybedesin cünküüüa.s

öncelikle sevgi varsa ve bunun yanınada saygı ve hoşgörü eklenirse tadından yenmez :)))

biri konuşurken diğeri dinliyor çemkirmiyorsa sonunda ortak bir paydada buluşulabiliyorsa evlilikler daha uzun süreli olur, bence nerde nasıl tanıştığın değil insanların karakterleri ve bbirbirlerine karşı tutumlarıdır evliliğin ömrünü belirleyen...

Valla bundan sonra mantık evliliği yapacağım beyefendi aradığım kriterlere uygunsa yaş tip boy hiç umrumda değil.. görücü usulude olabilir bu sebeple benle evlenince nasıl yaşayacağını anlatsın ben ona dıyıverıyım olur mu olmaz mı

ondan sonrası cennet olur cennet :)
çünkü aşka sevgiye doydum mide kaldırmıyor fazlasını
ben artık huzur istiyorum destek istiyorum güven istiyorum
evlilik programlarına mı katılsam netsem boşanır boşanmaz ha ha ha

Bana göre bi kimse kendi kararını veremiyosa yaşamasın arkadaşşşşşşşşkaydirigubbakcemile2

bence gorucu usulu hic fark etmez onemli olan nlasabilmek arkadaslar severek evlenmekde guzel.gorucu usulu ile evlenmekde guzel

haklısın şekerim evlilik kesinlikle kumar ve şansı olan kazanıyor:hulya:

gorucu usulu evlenilir mi yaaaa...git dogru duzgun tanimadigin adamin koynuna gir, onunla bir hayati paylasmaya basla...olacak is degil bence...

gorucu usulu evlenilir mi yaaaa...git dogru duzgun tanimadigin adamin koynuna gir, onunla bir hayati paylasmaya basla...olacak is degil bence...

neden böyle düşünüyorsun?
çevremde bu yol ile yuvasını kuran bir çok kişi var ve çok mutlular.
ha görücü usulü ha diğeri bence farkı yok.
görücü usulü dediğimiz olayda zaten karşındakini tanımadan onunla bir hayata başlamıyorsun.
birileri aracılığı ile tanıştırılıyorsun ve belli bir zaman geçtikten sonra nişan ve düğün oluyor.
tabi bunlar fazla uzun sürmüyor ancak iki taraf da birbirini yeterince tanıyor diye düşünüyorum.
bu arada bana gelince ben görücü usulü ile evlenmedim
eşim ile 3,5 yıllık birlikteliğin ardından evlendik
ama eşim bana başkası tarafından tanıtılsa idi yine onunla evlenirdim.

bir de evlilik bir şans işi
insanın eşi ile bir geçmişi olsun ya da başkalarının aracılığı ile evlensin önemli değil
önemli olan huzur, sevgi ve saygı
bunlar olmadıktan sonra ha bir geçmişe sahip ol ha görücü usulü ile evlen o evlilik zaten yürümez
çevremizde çok görüyoruz 5-6 yıllık geçmişe sahip olup evlenenleri ve daha 1 yıl dolmadan boşananları
bunun yaptığınız evlilik yöntemi ile bir ilgisi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…