Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim görücü usulünden anladığım birisi evlenmeyi düşünen kızın veya erkeğin ailesine bekar tanıdığını önerir.çift birkaç kere yalnız buluşur anlaşacak gibi olurlarsa iş ciddiye biner.çevremde bu şekilde evlenen çok.bunların içinde okumuş çalışan bayanlar da var.
ben aşkımı görücü usulüyle bulmadım kendim buldumyerimseniben
her iki durumda da önemli olan düşüncelerinizin,karakterinizin, hayata bakışınızın aynı olduğu ve size değer veren birini bulmak...
hangi yöntemle olduğu çok da önemli değil bence
görücü usulüne ben karşıyım,
anneler babalar bi kız veya bi erkek beğeniyo bi pastaneye gidilir ailelerle
gençler yanlarında , sonra gençler başka masaya gider aileler başka masada kalır . tanımadığın bilmediğin biriyle damdan düşer gibi kendini bi pastane köşesinde bulursun 2 kere görüşürsün gelirler seni istemeye , ve sırf aileler istiyor diye evlenirsin. sonrada gıkın çıkmaz....
al sana görücü usulü.....
bu işler kader kısmet işi görücü usulude olsa severekte olsa boşanmalar çok ne kadar tanırsan tanı karşındakini kavun değilki içini açıp bakasın ne çıkarsa bahtına eeee aradan kelek çıkanlarda oluyorfisfisfis
kendine kafana göre yorumlamışssın yada tvde izlediğin filmlerden etkilenerek yazmışssın bunları
iki tarafda 1 kere yada 2 kere görüşerek anlaşıp gayet mutlu ve huzurlu bi şekilde yaşabilirler tıpkı bizim evliliğimiz gibi tek sorun ilk yıllarda aşk evliliğindeki cicim aylarının yerine biraz daha birbirini tanıma ayları oldugundan zor gecebiliyor ama zamanla iki tarafda birbirini tanıdıktan sonra saygı ve sevgiyle uzun yııllar sürer görücü üsulu evlilikler peki
aşk evlilğine gelelim cevremde ve şahit oldugum bi çok boşanma olayı aşk evliliğiyle başlamış aşk bittimi maymun gözünü açıyor
aşıkken en ayılıklarını bile görmezden gelebiliyorsunuz ama aşk bitince (aşk bitmez deme bana sakın komik olursun) herşey bitiyor sindrella gibi altındaki atlar fareye dönüşüyor lmaz:cnm turkbayragi
görücü üsulu evlendim en kral aşıktan daha aşığım eşime onun için canımı bile veririm onun da benim için aynısını yapacağını biliyorum...
kesinlikle görucu usülü evlilikler daha uzun sürüyor
boşanmalara bakın görücü usulü olmayan yerlede buyuk şehirlerde oldukça fazla anadolu da çok daha az...turkbayragi:enbuyukkk: