- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
yazdiklarini okuyunca acaba ben daha once bukonu hakkinda yorum yapmismiydim deyip nickine baktim.cunku nisandan sonra canimin fotograflari yastigimin altinda durmadan uyuyamiyodum
ev kızı olupta dışarıya çıkamak yok koca bulamamak bu yüzden görücü usülü evlemek baya bir eskide kalmış olmalı...
çünkü şimdi koca bulmak için hiç bir yere gitmeye gerek yok...
elinin altında telefonun varsa rast gele bir çağrıdan bile sevgili koca bulunabiliyor...
heleki net varsa oooo bütün kocalar senin
şimdiki ev kızlarının büyük bölümüde severek evleniyor...
ama çoğu mutlu olamıyor...
aslında olay çok basit,severek evlendiğin zaman sevgin aşkın ağır basar sediğinin kötü huylarını,kötü alışkınlıklarını göremessin...yada görmek istemessin...
heleki ailesi seni hiç ilgilendirmez sevdiğim adamla evleneyimde gerisi boş dersin...
amma velakin evlendikten sonra anlarsınki iş aşkla bitmiyormuş...
ama görücü usulünde sadece mantığını kullanırsın bu adamla evlenirsem nasıl bir hayatım olur...beni neler bekler...
bakayım bu adamın nasıl bir ailesi var...hatta işini evini herşeyini araştırırsın...
eee bu kadar düşündükten sonra geriye kalır sadece bu adamı sevmek...
eğer kalbin boşsa ve onunla evlenmek sana çok mantıklı geliyorsa inanın sevmek işide çok uzun sürmez...bir bakmışsın aşık olmuşsun:asigim:
ben görücü usulü evlendim...görücü usulü derken tabiki görüştük konuştuk anlaştık...
ve evlenmeye karar verdikkaydirigubbakcemile3
ben şıp sevdi bir insan değilimdir...nişanlıyken hep aşk konusunda ona karşı ne hissetiğimi düşünürdüm...ilk zamanlar aşk yoktu sadece onu tanımaya çalışıyordum...
daha sonra nişan olalı 1 ay olmuştu ben nişanda çekilmiş olduğumuz resimleri karıştırıken ona aşık olduğumu hissettim:asigim:resmi öpüp göğsüme bastım:kedi:kaydirigubbakcemile3
o anı hiç unutmam kendi kendime aaa ben aşık olmuşum dedimkaydirigubbakcemile3
rabbime çok şükür hiçte pişman değilim...
birde şu notu düşmek istiyorum...
hiç bir insanla aynı evde yaşayıp aynı hayatı paylaşmadığımız sürece onun tam olarak huyunu alışkanlıklarını ve karekterini çözemeyiz....bu yüzden evlilik işi birazda şans işi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?