Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana ters arkadaş görücü usulu filan ..ne o öyle manavdan elmamı alıyorsunuz da hemen karar verip alacaksınız...
ben heyecan duymadığım adamla evlenemem ...o insanı yaşamalıyım heyecan duymalıyım paylaşmalıyım ...
ben severek evlenenlerdenim...görücü usulu evlenseydim evlendiğim adama tahammül edemezdim eminim...
severek evlenmek çok başka bir durum ..sevdiğiniz zaman herşey çok farklı oluyor ...kavag etseniz bile affedebiliyor unutabiliyorsunuz ..ama sevmeseniz herşeyi batar ve evlilik işkence haline dönüşür...
Benimki de biraz ilginç..kimse inanamıyor ama biz internetten tanıştık ve evlendik..şu an 10 ayı doldurduk ve mutluyuz :))
biz eşimle görücü usulü evlendik en iyiside böyle oldu bana göre.sokakta herhangi bir yerde gördüğüm insana ne kadar güvenebilirdimki?tamam maddi yönden sıkıntımız var biraz ama o çok iyi ve tertemiz bir insan.iyiki de akrabalar vesile olmuş diyorum düşününce.hayatı yalnızca ev ve iş arasınde geçen birisi.opuyorumnanaktan