- 19 Temmuz 2007
- 4.163
- 5.382
Nirracan çocukluk arkadaşım 4.evre lösemi oldu. İlk kemosu bitti ama malesef istedikleri sonucu alamadılar , ikincisini oldu onda da tam istedikleri gibi değildi. Tek şansı ilik nakli idi. Aileden bir tek annenin yüzde 50 60 gibi bir rakam tutuyordu. En son çare mecbur nakil oldu %50 60 ile düşün ve ilik tuttu. . Şimdi 5 senesi dolmak üzere atlatalı ki en önemli süreç ilk 5 sene. Şimdi çok iyi atlattı bitti gitti. Sen de iyi olacaksın.Haklısınız, hep diyorum Rabbime, bunu unutturacak acı verme diye. Amin. Bende kendime o insanları örnek almaya çalışıyorum, ama inanın okadar zorki, daha ikinci ilacımı almadım, üçüncüden sonra tekrar kontroller olacak, ama ben ya aksi olursa diye düşünüyorum ister İstemez, ya ilaçlar etki yapmıyorsa diye düşünüyorum. Ne zor bir durumdayım, Allah düşmanıma vermesin... çaresizlik, korku, bir tarafta Ümit ama şüphe... Allahu Teala çabucak kalıcı şifa versin inşallah amin.
Elhamdulillah iyiyim. Baş dönmesi mide bulantısı ve çok çabuk yorulmak dışında şimdilik iyiyim. Perşembeye kadar iyi olmalıyım. Eşi gırtlak şeyşi olmuştu bir arkadaşın, beni aradı sağolsun, çok güzel şeyler söyledi, moral oldu, çok savaştılar, adamcağız 46 kiloya kadar düşmüştü, onun beni araması bana güç verdi, o yaptıysa bende yaparım! Diyorum kendime, ve yapacağımda inşallah. 24 Aralık için İstanbul’da bir Prof. Den randevu alındı, inşallah sorun çıkmazda gidebilirim. Şu zorlu dönemde hasta olmamam gerekiyormuş. Hacamat tavsiyesi almıştım, bugün burada yapan bir Türk doktor ile konuştum, güçsüz düşüreceği için tavsiye etmedi. Allah kerimnasılsınnirra
Nirra eğer bu şekilde rahatsız oluyosan bone ya da peruk tarzı şeyler kullanmayı düşündün mü? Evdeki negatif havayı dağıtmak için de film izleseniz ya da birlikte oyun oynasanız. Şu anda zor bi süreç atlatiyosun ama sonu çok iyi olacak insallah bütün bunları geride bırakmış olacaksın. Allah seni feraha çıkaracak inşallah. Turkiyede ne kadar kalacaksınCuma günü saçlarımı kızıma kestirtmiştim, biraz evvel eşime kazıttım, aynaya bakamadım, hatta bugün özellikle muslukları yıkamadım silmedim, yansıma yapmasın diye, musluklarada bakamadım, bugün canım daha çok yandı, ama geçecek! Geçmeli! Ben başarmalıyım! Küçük oğlum, bugün sabah saçma sapan ölümden bahsetti durdu, evde kötü negatif konular hakkında konuşmuyoruz, evet Zeki bir çocuk ama malummu oluyor nedir...tövbe Estağfirullah, geldi gitti beni Öptü durdu, yaladı resmen . Ufak tefek şeyler birikiyor aklımı kurcalıyor, karıştırıyor, birikip beni üzüyor, yok başka konumu kalmadı, sürekli niye aklıma geliyorki? ... ben henüz çok gencim, çocuklarım çok küçük ve bana ihtiyaçları var! Ben bunu atlatmak zorundayım! Allahım tez zamanda kalıcı şifa ver ya Rabbim amin.
Zaten başörtüsü kullandığım için dışarı karşı sorun olmuyor, evdede yazma kullanıyorum, çocuklarım görmesin diye yatarkende başımı örtüyorum. Türkiye de 4 gün kalacağız, 30.12 de 3. İlacımı alacağım için vaktim yok, her 21 günde oluyor ilaç, ilk hafta yatakta geçiyor, ikinci hafta biraz biraz ayaklanılıyor üçüncü hafta daha rahat olunuyor, bizde üçüncü haftaya ayarladık, çok zorlanmayım diye.Nirra eğer bu şekilde rahatsız oluyosan bone ya da peruk tarzı şeyler kullanmayı düşündün mü? Evdeki negatif havayı dağıtmak için de film izleseniz ya da birlikte oyun oynasanız. Şu anda zor bi süreç atlatiyosun ama sonu çok iyi olacak insallah bütün bunları geride bırakmış olacaksın. Allah seni feraha çıkaracak inşallah. Turkiyede ne kadar kalacaksın
Bugün daha iyiyim, kendime sürekli ben saçtan veya göğüsten ibaret değilim! Diyorum, kendimi teselli ediyorum ama hala aynaya bakamadım :)). Kendime güç vermeye çalışıyorum, yatarkende yazma ile yatıyorum, abdest alırken, dişlerimi fırçalarken, kafamı kaldırmıyorum, ya ışığı kapatıyorum yada dolabın aynalı kapaklarını açıyorum. :) alışacağım inşallah. Boğazım ağrıyor biraz, hasta olmamalıyım dua edin bana iki üç gün daha sabr edeyim.Nasılsınnirra ?
Bugün daha iyiyim, kendime sürekli ben saçtan veya göğüsten ibaret değilim! Diyorum, kendimi teselli ediyorum ama hala aynaya bakamadım :)). Kendime güç vermeye çalışıyorum, yatarkende yazma ile yatıyorum, abdest alırken, dişlerimi fırçalarken, kafamı kaldırmıyorum, ya ışığı kapatıyorum yada dolabın aynalı kapaklarını açıyorum. :) alışacağım inşallah. Boğazım ağrıyor biraz, hasta olmamalıyım dua edin bana iki üç gün daha sabr edeyim.
Şimdi yoldayım, Türkiye saati ile inşaallah 12 de alacağım, dediğin gibi daha iyi olacağım inşaallah !nirra nasılsın. İlaç alacaksın bugün değil mi
Rabbim bunun için kalıcı şifalar verip bunu unutturacak acılar hastalıkalar vermesin. Hep aklımızdasın dualardasın. Bazen iş yerinde dalıp unutursak yaz mutlaka. Biz hep burdayız sen iyi olduğunda da burada beraber paylaşacağız mutluluğumuzu.Şimdi yoldayım, Türkiye saati ile inşaallah 12 de alacağım, dediğin gibi daha iyi olacağım inşaallah !
Sanırım şoku atlattım , alışıyorum gibi, inşallah böyle devam eder. Bana dualarla güç gönderin, kemonun yan etkilerini yaşamayım ♥
nirra sana dua ettim..Şimdi yoldayım, Türkiye saati ile inşaallah 12 de alacağım, dediğin gibi daha iyi olacağım inşaallah !
Sanırım şoku atlattım , alışıyorum gibi, inşallah böyle devam eder. Bana dualarla güç gönderin, kemonun yan etkilerini yaşamayım ♥
Yok 1 saat geç girdim, ön muayne konuşma derken uzadı, 1 saatim daha var şuandaBitmiştir herhalde ilacı. Rabbim zorunu kolay etsin nirra
nasılsın peki. Birsey dıyor mu doktorlarınYok 1 saat geç girdim, ön muayne konuşma derken uzadı, 1 saatim daha var şuanda