Göğüste kitle

İyim çok şükür, yan etkiler yarın başlayacak, doktorum moralini yüksek tut gerisi kendiliğinden gelecek diyor.
Evet herşey çok güzel olacak nirra. Kotu bi anı olacak ama herşey çok güzel olacak çocuklarınla. Ben buna canı gonulden inanıyorum. Sen hacca gittiğinde özel dileklerimizi ileteceğiz sana. Ohooo çok işimiz var senle

Acil değil dedi o yüzden yani,hemen deseydi çekilecekti yağ bezesi büyük ihtimal dedi.
Doktorlar genelde anlıyorlar şekli şemalinden elinin altında oynamasından inşallah ve yüksek ihtimalle oyledir ama imkanın varsa başka yere git için hemen rahat etsin. Tekrar çok geçmiş olsun.

Doktorlar genelde anlıyorlar şekli şemalinden elinin altında oynamasından inşallah ve yüksek ihtimalle oyledir ama imkanın varsa başka yere git için hemen rahat etsin. Tekrar çok geçmiş olsun.

Detaylı baktılar zaten,bişi olsaydı kesin ele gelirdi yada sıvı akması olurdu,onlarda yok yani..
Ben rahatım aslında şu anda,görünüm iyi çünkü.
Çok teşekkürler canım sağol:))

Detaylı baktılar zaten,bişi olsaydı kesin ele gelirdi yada sıvı akması olurdu,onlarda yok yani..
Ben rahatım aslında şu anda,görünüm iyi çünkü.
Çok teşekkürler canım sağol:))
Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Son bir iki senedir sürekli ellerim göğsümde. Hep birşey arıyorum. Geçenlerde ölye kendimden geçmiş birşeyler arıyorum ki ucu elime geldi kitle sandım. Paranoyak oldum yani. Eşimde kızıyor hal böyle olunca sanki sürekli koltuk altım memem acıyor aha diyorum bişey var sonra diğerinde aynı şeyi hissediyorum. Bi biri bi biri ağrıyor sanki ya da kaşınıyor gibi. En son ultrasona girdim temiz şükür. Elime de birşey gelmiyor ama iç çamaşırımı giyerken bile tedirginim elime her an birşey gelecek diye. Offf Rabbim çok büyük. Neylerse güzel eyler

Canım aynısı bendede vardı.. Bendeki zamanla yayılmıştı etrafına, ucuna yakın yerdeydi halkanın orda. Bende önemsemedim ilkten, sonra baktım kıpkırmızı olmuş ve sızlıyo. Yürürken dahi sızlıyodu. Şehir dışındaydım hemen yaşadığım şehre gelip otogardan iner inmez hastaneye gittim. Doktorun çıkış saatiydi, umursamadı beni, bişey yok dedi antibiyotik yazdı kullan geçer dedi. Kullandım da geçmedi işte, sorunda orda zaten. Daha kötü oldu. Allah korusun aklıma meme kanseri dahi geldi, yine bir hastaneye gittim. Bu sefer doktorlar acil olarak biopsi alıcaz dedi, ultrasonla bakmışlardı. Biopsi alınırkende iğneyle iltihabı boşalttılar, iltihaplıydı göğsümün ucundan akıyordu. Biyopsi sonucu ne çıktı bilmiyorum, söylemediler muhtemelen kötü huylu birşeydi. İlaçlarımı da kullanınca, geçti çok şükür. Bunun üstünden tam 3 yıl geçti, tekrarlayabilir dediler fakat tekrarlanmadı şükürler olsun.. Korkma, telaş yapma. Her neyse Allahın izniyle geçer, benim problemim 2 hafta geçmemişti ilaçla, birden kendiliğinden geçti.. Geçmiş olsun bozma moralini

Melankolim kötü huylu olsaydı. nirranınki gibi bir tedavi izlerlerdi gibime geliyor

kötü huylu birşey olsa idi oyle ilaçla iki günde geçmez ki arkadaşım. Şükür sizde birşey çıkmamış. Keşke sizin dediğiniz gibi olsa ama değil.

İşte canım biopsi alınırken boşalttılar bende, yarım saat operasyonla boşalttılar hatta bitince sargı beziyle sardılar. Allahın takdiri Birşey çıkmaz Allahın izniyle

İşte canım biopsi alınırken boşalttılar bende, yarım saat operasyonla boşalttılar hatta bitince sargı beziyle sardılar. Allahın takdiri Birşey çıkmaz Allahın izniyle
muhtemelen ya iltihaptır ya da prolaktin hormonun fazla çalıştığı için süy birikmiştir onu çekmişlerdir. Ama kötü birşey değil yani.

Anladım canım işte 3 sene öncesiydi bilemiyorum yalnızca hatırladığım biopsi raporunda yayma+hücre blogu yazıyordu. Zaten dediğin gibi kötü huylu bi durum olsa çok daha farklı testlr yapılırdı direk müdahale etmezlerdi.

Rabbim o günleri nasip Etsinde, başım gözümle beraber Hepinizden ayrı liste alacağım

nirra bugun ya şafi okudum gündüz sana.İnsallah iyi gecmiştir kemon.
Ben de senin duan hürmetine büyük bir tehlikeyi ucuz atlattım.
Evimiz bu akşam yanıyordu neredeyse.
Rabbim yardım etti eşimde evdeydi şükür ki.
Senin duan nasıl benim için kabul olduysa bizim dualarımız da senin için kabul olacak inanıyorum tüm kalbimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…