Göğüste kitle

A

Arkadasim korkma Rabbim safi ismiyle sifa versin .. bendede vardi ayni durum biyopside yapildi .. lakin sut bezlerimin sismesi sonucu o sari sivi gelmis 've kitle olusmus bitkisel icerikli bir ilacla tedavjm yapildi aradan 8 yil gecti dogum yaptim simdi sag gogsumde alisilmisin diisnda cok buyuk 5 cm boyutunda kitle var ultrasona girdim simdi doktora gidicem tekrar namaz kil dua et yer gok dua ustune ..

Vücudun kötü misafiri def etmek için savasıyor canım bir an önce bugünler gelip geçecek kendini üzerek stres yapmak yok saclarınında dert etme iyileştikten sonra daha gür daha güzel saçların olacak ailenle paylaş yaşadıklarını ona buna belli etmeyecem diye kendini yıpratma canım

Sonuçlarını bekliyorum, rabbim korktuğundan emin eylesin.

Akla gelmeyen başa geliyormuş...
Rabbimin sınavı diyorum, üstesinden hakkıyla gelmeyi nasip etsin Amin.
Yinede canım yanıyor, altı üstü saç evet sağlığım daha önemli, kafamda olmasada olur diyorum ama alışana kadar baya yıpranacağım. Bu iletten yeni kurtulan arkadaşımın saçları yeni gelmiş bembeyaz hemde, hemen kına yakmış, dökülmeden kazı saçlarını senin için daha iyi olur dedi, çocuklarıma söyledim, ufaklar ağladı biz senin kel olmanı istemiyoruz diye, en azından akıllarına soktum, bugün yarın kazıycam cesaretimi toplayıp, elimi saçımı bağlamaya götüremiyorum, tutam tutam akıyor, taramaya hiç cesaretim yok.
dün küçüğümün (4) yuvadaki öğretmeniyle konuştum durumumdan haberleri var, oğlumun iki haftadır çok zorlandığını sürekli nezaman beni alacaklar, ben annemi çok özledim, ben eve gitmek istiyorum gibi şeyler söylediğini anlattı. Zaten bana çok düşkündür ama yuvayıda çok sever, içim ezildi, duygularımı anlatacak kelimeler inanın bulamıyorum. Anne beni sen tuvalete götür diye ağladığında oğlum ben hastayım diyorum hadi kalk ben sana yardım ederim deyip sarılıyor beni ufacık haliyle taşımaya çalışıyor, yeterki ben onun için bişeyler yapayım. Bana hem güç veriyor aslında hemde eziliyorum. Allah bugünleri mizi aratmasın. Banada merhamet etsin, Şafi ismiyle kalıcı şifa versin Amin.

kuzular seni ne kadar cok seviyorlar canım senin en buyük motiven çocukların olsun onlar icin sımsıkı sarılmalısın hayata kolay degil biliyorum ama bugünlerinde atlatacaksın sacların içinse iyileşene kadar peruk bandana kullanabilirsin canım şimdikiler gercege cok yakın kendininde iyi hissedersin moral olur sanada

Yavrun için dayan bu zorluklara nirra.
Dunden berı gıremedım telefondaki sorun tekrarladı.Duamdasın gelemesemde.o yavrularının hatrına ıyı ol ayakta dur onlara en guzel hedıye sensın

Yavrun için dayan bu zorluklara nirra.
Dunden berı gıremedım telefondaki sorun tekrarladı.Duamdasın gelemesemde.o yavrularının hatrına ıyı ol ayakta dur onlara en guzel hedıye sensın
öyle düsünmeye calisiyorum , az evvel günler sonra sacimi taradim, durumu tahmin edersiniz... icim aciyor ama yok sürmeyecek gececek diyorum ! Gecer elbette ama iste bide delip gecmese... yeni duruma alışana kadar zorlanıyorum. Etrafımda ilk benim, yani tecrübesizim demek istiyorum, burdan ve instagramdan tanıştığım aynı durumda iki güzel ve çok güçlü bayan var, ve sizlerle kendimi güçlü hissediyorum. Bilmiyorum kaç kere açıp bakıyorum şu sayfaları gün boyu...
benim ufaklık bugün yine pek bi duygusaldı, yatağa girmiş pijamalarımı almış kokluyordu, dedim oğlum bana sarıl onlara değil, dedi sen gelene kadar sarıldım :) mutluluk, güç, Özlem, ve daha birsürü duygu karmaşası yaşıyorum. Bugünler çabuk geçsin Rabbim, kalıcı şifa ver bana ve benim gibilere Amin
Senin duanda olduğumu bilmek ayrıca içimi ferahlatıyor:) teşekkür ederim

Merak etme nirra gelip geçecek. Yavrun da çok hassas:) bugünler gelip geçince bunlar hep anı olarak kalıcak. Allah şifa bekleyen senin gibi anneleri evlatlarına bagislasin sağlıkla inşallah

Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin.
elim yüzüm kurudu iki gündür, pul pul dökülüyor. Diyorum ilacın etkisi! Kendimi inandırmak için çok uğraşıyorum. Rabbim derdimden büyük, elbet benide duyar. Çok korkuyorum çok.

Hiç şüphesiz çok büyük. O ilaç öyle güçlü ki yüzünüzün pul pul olması çok normal. Normal bir ayaz benim cildimi kurak toprakla rçatlar ya oyle çaylatıp kanatıyor. Bacaklarım filan artık oyle çatlak görünümde kaldı kuruluktan. altı ustu bi ayaz bunu yapıyorsa o ilacın yapması çok normal. Ne olur korkuyorum deme korkuyu getirme aklına. Her bulduğun fırsatta çocuklarına sarıl kokla ,her kokladığın şifa olsun sana.

Sana bakmak ıcın baska telden girdim.Yarın otobus yolculugu yapacağım,yolda ınsallah 313 fatıha baska bırgun de 313 tefrıcıye okuyacagım.
Gecen gun sana nıyet az da olsa sadaka verıp sifa dıledım,bıl ve dayan dıye soyluyorum.
İnsan bazen kendınden vazgecer cocugu ıcın dayanır.
Bekarken ölümden korkmazdım,cocuklarım benı hayata daha bır bagladı.
Hepımız oyleyız biz anneler,sen de oylesın bılıyorum, dayanacaksın herseye güzel günler için

Allah ne muradın varsa versin, evlatlarının güzel günlerini göstersin , hürmetle Öpüyorum seni

2-3 gündür baş dönmelerim mide bulantılarım var, öyleki namazlarımı bazen oturarak kılıyorum. Artık içtiğim andız çayındanda midem kalkıyor, ürpererek içiyorum. Bugün cesaretimi toplayıp kafamı kazıtacağım, çünkü çok dökülüyor, kafada olduğundan daha çok gözüküyor. Haftaya perşembe ikinci ilacımı alacağım, havalar baya soğudu hasta olmamak için uğraşıyorum çünkü en ufak grip bile kemo alan kişiyi hastanelik yapıyormuş. Güçlü olmaya, güçlü kalmaya gayret ediyorum

Çok fazla dökülen saçlarımı bir cesaret edip küçük kızıma kestirttim, beni öyle görüp şok olmasını istemedim, o kıyamadı uçlarından kesti sonra ben diplerinden , çok ağladı yavrum, büyük kızım ve annem de çok ağladı, ben güçlü durdum! Kendimi tutuyorum, nezaman patlarım Allah bilir. Tren yolu oldu şimdilik, yarın küçük oğlumunda gözü alışsın sıfıra vurarız, bide ben alışayım tabi...

merak etmeyin hepsi anı olacak. Herkesin bir sınavı var dünyada sizinki de buymuş demek ki. Meme kanseri olup uzun yıllar yaşayan bir sürü insan var. Daha kötü hastalıklar var tedavisi olmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…