Çok teşekkür ederim. Buradan bir abla geçen yıl Antalyada tedavi olmuş, şimdilik iyi görünüyor kendisi. Biz 24 Aralık’a istanbula bilet aldık , şimdi hangi doktora gitsek diye araştırıyoruz, geçen yıl çapada görevli bir hemşire aynı rahatsızlığı yaşamış onunla konuştum bana şahsende tanıdığı doktorlarından randevu ayarlayacak bir onkolog birde cerrah. Aslında elbette biliyorum değişen bir şey olmayacak ama umut ediyorum, belki Türk doktorların buradakilerden göreceği başka bir şey olur, veya umut dünyası diyelim. Burada büyüdüm , 32 yıldır buradayım. sağlık sektöründe çalıştım (bildiklerimin hepsi durumumu öğrenmemle hafızamdan silindi) , yinede kültür farklılığı kendini herzaman gösteriyor. Allah diğer hastalarıda benide şifayı kiminle verecekse onunla çabucak karşılaştırsın, Amin.
dün yine baş dönmeleri mide bulantısı yaşadım, birazda canım sıkıldı.
bir tanıdık kuaför bayan var, 15 yıldır tanıyorum kendisini, evlere gidip saç kesiyor. Kendisinin karakterini çok iyi bilsemde tavrı beni çok üzdü. cuma günü bir yakınımdaymış, hemen atlayıp “sana bişey soracam bişeyler duydum sen bilirsin nirra hastaymış Nesi var anlatsana demiş, arkadaşım benim bişeyden haberim yok sadece rahatsız demiş, bunun üzerine aaa olurmu siz akrabasınız ablanı arada sana anlatsın herşeyi demiş (ablası yengem oluyor), arkadaşım ablamada bişey sormuyorum ben zaten üzgünler bide ben üzmem onları, biz bu konu hakkında konuşmuyoruz demiş “ ve konuyu değiştirmiş. İki gündür istemsizce aklımda. Hani kafaya bişey takmayım diyorum, çok gereksiz olduğunu da biliyorum ama üzüldüm baya. Anlatıp kurtulmak istedim. ♥