- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
Çok fazla dökülen saçlarımı bir cesaret edip küçük kızıma kestirttim, beni öyle görüp şok olmasını istemedim, o kıyamadı uçlarından kesti sonra ben diplerinden , çok ağladı yavrum, büyük kızım ve annem de çok ağladı, ben güçlü durdum! Kendimi tutuyorum, nezaman patlarım Allah bilir. Tren yolu oldu şimdilik, yarın küçük oğlumunda gözü alışsın sıfıra vurarız, bide ben alışayım tabi...
Haklısınız, hep diyorum Rabbime, bunu unutturacak acı verme diye. Amin. Bende kendime o insanları örnek almaya çalışıyorum, ama inanın okadar zorki, daha ikinci ilacımı almadım, üçüncüden sonra tekrar kontroller olacak, ama ben ya aksi olursa diye düşünüyorum ister İstemez, ya ilaçlar etki yapmıyorsa diye düşünüyorum. Ne zor bir durumdayım, Allah düşmanıma vermesin... çaresizlik, korku, bir tarafta Ümit ama şüphe... Allahu Teala çabucak kalıcı şifa versin inşallah amin.merak etmeyin hepsi anı olacak. Herkesin bir sınavı var dünyada sizinki de buymuş demek ki. Meme kanseri olup uzun yıllar yaşayan bir sürü insan var. Daha kötü hastalıklar var tedavisi olmayan.
Kötü düşünmenin ucu bucağı yok. Meme kanseri olmayıp bir kaza geçirip felç de kalabilirdiniz mesela. Her şey olacağına varır. Bazen hasta insanlar uzun yollar yaşarken sağlıklı birinin bir anda kötü haberi gelebiliyor. Bu işler sırayla ya da hastalıkla alakasız aslında. Kendinizi teslim edin be günlerinizi güzel dinlenerek geçirinHaklısınız, hep diyorum Rabbime, bunu unutturacak acı verme diye. Amin. Bende kendime o insanları örnek almaya çalışıyorum, ama inanın okadar zorki, daha ikinci ilacımı almadım, üçüncüden sonra tekrar kontroller olacak, ama ben ya aksi olursa diye düşünüyorum ister İstemez, ya ilaçlar etki yapmıyorsa diye düşünüyorum. Ne zor bir durumdayım, Allah düşmanıma vermesin... çaresizlik, korku, bir tarafta Ümit ama şüphe... Allahu Teala çabucak kalıcı şifa versin inşallah amin.
Melek gıbı bırısın,gercekten bır yıldızsın seher yıldızıGünaydın nirra. Sen ve 1 kişi için Allah kabul ederse niyetliyim bugün. Rabbim dileklerimizi dualaramızı boş çevirmesin inşallah. Kıyamam o kuzuna senin. Rabbim 4 tane çocuk için masumlukları için gör yarabbim.
Amın ınsallah canım okudum fatıhalarını, Allah kabul etsın sıfalar olsun katbekat ınsallahAllah ne muradın varsa versin, evlatlarının güzel günlerini göstersin ♥, hürmetle Öpüyorum seni
Bak canım bır kez daha yazmıstım,gepecenc bır anne yakalanmıstı buna.Haklısınız, hep diyorum Rabbime, bunu unutturacak acı verme diye. Amin. Bende kendime o insanları örnek almaya çalışıyorum, ama inanın okadar zorki, daha ikinci ilacımı almadım, üçüncüden sonra tekrar kontroller olacak, ama ben ya aksi olursa diye düşünüyorum ister İstemez, ya ilaçlar etki yapmıyorsa diye düşünüyorum. Ne zor bir durumdayım, Allah düşmanıma vermesin... çaresizlik, korku, bir tarafta Ümit ama şüphe... Allahu Teala çabucak kalıcı şifa versin inşallah amin.
Amiin. Allah C.c. Ne muradın varsa versinAmın ınsallah canım okudum fatıhalarını, Allah kabul etsın sıfalar olsun katbekat ınsallah
İnşaallah inşaallahBak canım bır kez daha yazmıstım,gepecenc bır anne yakalanmıstı buna.
Oyle genctı kı 25 yaslarındaydı ancak.
Kuzuları kucagındaydı daha.
Sımdi kızını unıversıteye ugurladı ceyız yapıyor harıl harıl:)
Sende oyle yapacaksın,daha ne cok kosusturmalı gunlerın olcak ohhoo ınsallah
Bak bugun emınönündeydım,ben gezdım sadece,fakat nısan hazırlıgı kına elbısesı vs bakanlar tıklım tıklım.İnşaallah inşaallah ♥
Canım çekti:)Bak bugun emınönündeydım,ben gezdım sadece,fakat nısan hazırlıgı kına elbısesı vs bakanlar tıklım tıklım.
Mısır carsısı da oyle.
Cıvıl cıvıl ınsan seli.
Bır gun sen de karısacaksın o kalabalıga,vapurda cay simit yapacaksın,denızın parıltılarını keyıfle seyredeceksın.
Martıların sımıdı havada kapmasını ızleyeceksın:)
Karşı kıyıyı seyredeceksin,sana bunları yazdıgım gelecek aklına.
Atlattık bee dıyeceksın.Ne gunlerdı ama bıttı.
Çok sükür diyeceksin ÇOK ŞÜKÜR
Canım çekti:)
Bilgi için çok teşekkür, araştıracağım.Muş'ta ışkın diye bir bitki var.Arastirmalar bu hastalığı %50 gerilettiğini söylüyor.Bir de eşek sütü.Baktim şimdi Antalya'dan Almanya'ya eşek sütü gönderen bir firma varmış.Bunları bi araştırır mısın.Bir tanıdığımız pankreas ve bağırsağını sarmış kanseri eşek sütüyle yendi.Doktorlar umut vermiyordu,şimdi işe başladı☺
Allah senden razı olsun, sağlıkla bebeğine kavuş.Sevgili Nirra sessiz takip edenlerdenim seni Allah şifa versin, hamilelerin duası kabul olurmuş dualarımdasın.
Bu dönemde çok tavsiye veren olur ama lütfen doktorlarına danışmadan hiç birini uygulama olur mu ? Eminim herkes iyiliğin için diyor ama bitkilerin, sütün bile ilaçlarla tepkimesi çok farklı. İyi olucam derken daha kötü olmayasın.
Allah’a emanet ol.
Allah senden de razı olsun. Antalya’dan kocaman sevgiler. Antalyada onkoloji konusunda iyi Yapabilceğimiz bir şey olursa hiç çekinme.Allah senden razı olsun, sağlıkla bebeğine kavuş.
evet doktoruma soruyorum. Mesela biri mutlaka sarı kantoron yağı kullanmamı söyledi, çok şifalıymış, fakat onkoloğum sarı kantoronun kemo etkisini azalttığını söyledi ve yasakladı. Başka bir yerde elma çekirdeğinde yüksek oranda B17 vitamini bulunduğunu okudum ama oda günlük çok az birmiktar olmalı, fazlası zarar verebiliyor. Dikkat etmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Buradan bir abla geçen yıl Antalyada tedavi olmuş, şimdilik iyi görünüyor kendisi. Biz 24 Aralık’a istanbula bilet aldık , şimdi hangi doktora gitsek diye araştırıyoruz, geçen yıl çapada görevli bir hemşire aynı rahatsızlığı yaşamış onunla konuştum bana şahsende tanıdığı doktorlarından randevu ayarlayacak bir onkolog birde cerrah. Aslında elbette biliyorum değişen bir şey olmayacak ama umut ediyorum, belki Türk doktorların buradakilerden göreceği başka bir şey olur, veya umut dünyası diyelim. Burada büyüdüm , 32 yıldır buradayım. sağlık sektöründe çalıştım (bildiklerimin hepsi durumumu öğrenmemle hafızamdan silindi) , yinede kültür farklılığı kendini herzaman gösteriyor. Allah diğer hastalarıda benide şifayı kiminle verecekse onunla çabucak karşılaştırsın, Amin.Allah senden de razı olsun. Antalya’dan kocaman sevgiler. Antalyada onkoloji konusunda iyi Yapabilceğimiz bir şey olursa hiç çekinme.
Hassas bir dönemden geçtiğin için böyle duyumları kafana takıyorsun büyük ihtimal ama takmamaya çalış sen. Bazı insanlar meraktan, dedikodudan, huzursuzluk çıkarmaktan besleniyorlar ve bunlar her yerdeler maalesef. Sen onlar yok gibi davran özellikle bu dönemde.Çok teşekkür ederim. Buradan bir abla geçen yıl Antalyada tedavi olmuş, şimdilik iyi görünüyor kendisi. Biz 24 Aralık’a istanbula bilet aldık , şimdi hangi doktora gitsek diye araştırıyoruz, geçen yıl çapada görevli bir hemşire aynı rahatsızlığı yaşamış onunla konuştum bana şahsende tanıdığı doktorlarından randevu ayarlayacak bir onkolog birde cerrah. Aslında elbette biliyorum değişen bir şey olmayacak ama umut ediyorum, belki Türk doktorların buradakilerden göreceği başka bir şey olur, veya umut dünyası diyelim. Burada büyüdüm , 32 yıldır buradayım. sağlık sektöründe çalıştım (bildiklerimin hepsi durumumu öğrenmemle hafızamdan silindi) , yinede kültür farklılığı kendini herzaman gösteriyor. Allah diğer hastalarıda benide şifayı kiminle verecekse onunla çabucak karşılaştırsın, Amin.
dün yine baş dönmeleri mide bulantısı yaşadım, birazda canım sıkıldı.
bir tanıdık kuaför bayan var, 15 yıldır tanıyorum kendisini, evlere gidip saç kesiyor. Kendisinin karakterini çok iyi bilsemde tavrı beni çok üzdü. cuma günü bir yakınımdaymış, hemen atlayıp “sana bişey soracam bişeyler duydum sen bilirsin nirra hastaymış Nesi var anlatsana demiş, arkadaşım benim bişeyden haberim yok sadece rahatsız demiş, bunun üzerine aaa olurmu siz akrabasınız ablanı arada sana anlatsın herşeyi demiş (ablası yengem oluyor), arkadaşım ablamada bişey sormuyorum ben zaten üzgünler bide ben üzmem onları, biz bu konu hakkında konuşmuyoruz demiş “ ve konuyu değiştirmiş. İki gündür istemsizce aklımda. Hani kafaya bişey takmayım diyorum, çok gereksiz olduğunu da biliyorum ama üzüldüm baya. Anlatıp kurtulmak istedim. ♥