- 24 Nisan 2015
- 6.926
- 7.129
- 198
Canım erkekler küçük göğüsü sorun ediyo mu acaba yani evşendiğimde hep destekli taktığım için adam şaşırır mıMerak etme evlenince buyur.
Benimkiler dahada kucuk. 70 bile buyuk olabiliyor bazen modele gore.
En uygunu 65B felan bana, desteksiz sungersiz dahada kucuk.
Ama stres etme.
Benim kiz kardesiminki su an buyuk oldugu icin saklamaya bakjyor, ama pekte saklayamiyor.
Bide evlendikten sonraki halini dusun.
Sunger her zaman en guzel cozum, ben memnunum.
Hem ilerde evlenince nasil gorunur diye dert ediyosan hic uzulme.
Elbise haliyle tek bi sutyenle kalmak arasinda baya fark var. Elbisenin katlari cogaldikca goguslrrin sekli kaybolur kuck durur. Belkide o yuzden alay konusu oluyosun ailede. Oysa evlenince sutyenle sekilli durur dgru sungrrle. Hem cok kisiden duydum erkekler kuck gogusleri daha cekici bulurmus.
Ölçülerimiz aynı bende 80 destekli takıyorum evlendiğimde eşimi mutlu edebilir miyim sencebence hıc kafaya takılacak bırsey degıl sarkık degılse hıc takmaben su an 55 kıloyum boyumda 168-170 arası net bılmıyorum da , yapı olarakta ınceyımdır ve benımde fındık kadarlar 75 detseklı takıyorum ama ıcını doldurmuyor, sadece regl zamanı sısıyor birazcık o kadar ama esımde -bende memnunuz bu durumdan, çocuk olunca ne de olsa büyüyecek ıster ıstemez ben fındıklarımı sevıyorum sende sev bence )))
hem göğsün buyuk olmasını sağlayan yag tabakasıdır, demekkı bızlerde fazla yag yok buna sevınmelısın..
Canım erkekler küçük göğüsü sorun ediyo mu acaba yani evşendiğimde hep destekli taktığım için adam şaşırır mı
20 yaşındayım göğüslerim küçük ve ayrık. 75 beden destekli sütyen kullanıyorum. artık destekli kullanmak istemiyorum . tahta gibiyim ne kıyafet ne de kolye takabiliyorum. bunalıma girdim lütfen yardım edin
Canım erkekler küçük göğüsü sorun ediyo mu acaba yani evşendiğimde hep destekli taktığım için adam şaşırır mı
Canım sütyen e pamuk tıkamak nasıl oluyor ? Cevaplarsan sevinirim :)Acil diyince aklıma sütyene pamuk tıkamak geldi. Bu gecelik idare eder :
Doğum yapınca kıvamında olur merak etme.
İşte sütyeni takıp pamukları içine tıkadığın zaman daha dolgun Görünür ya :) portakal falan da olabilirCanım sütyen e pamuk tıkamak nasıl oluyor ? Cevaplarsan sevinirim :)
Aaa çok iyi bir kandırmacaİşte sütyeni takıp pamukları içine tıkadığın zaman daha dolgun Görünür ya :) portakal falan da olabilir
tabıkıde edebılırsın neden etmeyesın kı tamam buyık gogusler ılgılerını cekıyor ama, fazlası durus bozukluguna yol açtığı gıbı, yazları terleme sorunsalı da yapıyor, hem ele avuca sığacak kadar olsun yeter hatta benımkı nerde benım memısler der yatarken sarılır onlara uyur hıcte sorun etmezÖlçülerimiz aynı bende 80 destekli takıyorum evlendiğimde eşimi mutlu edebilir miyim sence
evlenince olmasa bile doğal büyüten şeyler var özellikle benim gibi dokusu olanlar için..ameliyata ne kadar sıcak baktığımı biliyosun zaten ama herkesi ameliyata yönlendirmekde doğru bişey değil canım herkesin hormon dengesi farklıHala evlenince memesinin büyüyeceğini düşünenler var. Yok öyle bir dünya.. Konu sahibi hiç doğal yöntem falan arama ameliyat ol. İnan doğal memeden ayırt edemez kimse..
ya zaten aşırı küçük değil avucunu kaplar ama ben yinede silikon düşünüyorum sadece emin olamıyorum bi türlütabıkıde edebılırsın neden etmeyesın kı tamam buyık gogusler ılgılerını cekıyor ama, fazlası durus bozukluguna yol açtığı gıbı, yazları terleme sorunsalı da yapıyor, hem ele avuca sığacak kadar olsun yeter hatta benımkı nerde benım memısler der yatarken sarılır onlara uyur hıcte sorun etmez
evlenmeden söylerim destekli taktığımı o zamanevlenmeden önce büyük zannaedip sonra küçücük görürse sorun eder bence :)
Doğal büyüten şeyler gelip geçici, dik ve diri olmuyor her daim.. Sürekli dışarıdan masaj ya da bitkisel karışımlar meme yapısını bozuyor. Meme masaj ile bir süre sonra iyice süner. Protez ameliyatı artık herkes oluyor, memem küçük diye üzülüp düşünmeye bile değmez.evlenince olmasa bile doğal büyüten şeyler var özellikle benim gibi dokusu olanlar için..ameliyata ne kadar sıcak baktığımı biliyosun zaten ama herkesi ameliyata yönlendirmekde doğru bişey değil canım herkesin hormon dengesi farklı
iyide ameliyatın riskleri var herkes göze alamayabilir ailemide ikna ettim paramda var ama hala göze alamıyorum riskleri ben meselaDoğal büyüten şeyler gelip geçici, dik ve diri olmuyor her daim.. Sürekli dışarıdan masaj ya da bitkisel karışımlar meme yapısını bozuyor. Meme masaj ile bir süre sonra iyice süner. Protez ameliyatı artık herkes oluyor, memem küçük diye üzülüp düşünmeye bile değmez.
merhaba,20 yaşındayım göğüslerim küçük ve ayrık. 75 beden destekli sütyen kullanıyorum. artık destekli kullanmak istemiyorum . tahta gibiyim ne kıyafet ne de kolye takabiliyorum. bunalıma girdim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?