Vajinismus İçin Acil Yardım 😭

Dilatörde nasıl başardıysanız hangi açıyla daha rahat olduysa onu eşte deneyin. Siz üstte olun kontrol sizde olsun. Nefes alın derin derin. Nefes verirken alt bölgeyi afedersiniz gaz cıkarır gibi gevsetin iyice gevsedin ıkınır gibi. Ilındıkça açılacak orası.

Pensi alırken de acele etmeyin .

Ve en önemlisi bence.
Biraz acı olabilir çok hafif de olsa ama acı duyduğunuzda kendinizi geri çekmeyin. Sadece acının dinmesini bekleyin. Hep ileri gidin yani bekeleye bekleye. Ben de yasadım bunu bir yıl.
Hala ilk girişte yanma olur. Ama o ileri gittikçe boşluk kısmına gelince geçiyor. Öyle düşğnğn

Acının oldugu kısım sadece iki üç cm lik yer
Gerisi boşş😊 ben 4.dilatörde zorlanmıştım çok. Siz onu yaptıysanız eşli sizin için daha kolay🌸
İnşallah bende başarıcam henüz denemedim regl olsun bitsin kendimi hazır hissedeyim olucak bu kez inanıyorum. Bir de yorumlarda gördüm denemeden önce dilatör ile başlayın ardından hemen sonra eşli deneme yapın die tavsiyede bulunmuşlar öyle daha kolay oluyomuş onu denicem 😔

Ben de evleneli 8 ay oldu cinsel ilişkiden öyle korkuyorum ki bazen yapabilirim diye kendimi de eşimi de gaza getiriyorum ama sonuç hüsran.. evlenmeden önce böyle bir sorun yaşayacağımı söyleseler gülerdim çünkü libodo olarak çok yüksektim en ufak bir dokunultan bile etkilenirdim. Evlendikten sonra ne cinsel ilişki yaşayabildim zevkle ne de artık zevk alabiliyorum. Ön sevişme çok uzun sürmesine rağmen en ufak dokunuşla etkilenen ben değil etkilenmek ne zaman biteceğini düşünüyorum. Hayat kalitem yerlerde kendime çok kızıyorum. Vajinime bakamıyorum ki parmak egzersizi yapayım. Kocam da çok üzülüyor. Ne edeceğimi bilemiyorum. Nasıl olur da zevk almam diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Evlenmeden önce kendi dokunuşum bile heyecan verirken zevk yaşatırken asıl olması gereken yerde bu neden olmaz anlamıyorum lütfen rahatlatıcı bir şeyler söyleyin durumum çok kötü.
Benimde aynı şekilde hiç bişey hissedemiyorum ama ondan geçtim artık yeter ki olsun kafasına girdim zamanla zevk de geliyomuş alıştıkca bu sorunla uğraşanların çoğu böle hissiz zaten arastırdığım kadarıyla

Benimde aynı şekilde hiç bişey hissedemiyorum ama ondan geçtim artık yeter ki olsun kafasına girdim zamanla zevk de geliyomuş alıştıkca bu sorunla uğraşanların çoğu böle hissiz zaten arastırdığım kadarıyla
Ben aşalı beş ay fln oldu. Zevk hissi olmuyor hala. Bakalım bir sene vajşnismusla uğraştım.
Dilatörle iyice alısın ondan sonra eşliye geçin eşli daha rahat dilatörden emin ol

Back
X