Vajinismus İçin Acil Yardım 😭

kelebek214

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
11
3
16
30
Merhaba Arkadaşlar sözlerime nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum çok zor durumdayım bu şeyi yenmem lazım artık 3 yıllık evliyim severek evlendik ama adını bile bilmediğim hayatımda hiç duymadığım bir şeyle karşı karşıya kaldım eşimin çok anlayışlı olması ile bana bi rahatlama geldi yarın olur bir gün olur derken yıllar geçti boşanmayı bile düşündüm kendimce çok ağladım kendimi çok yetersiz beceriksiz hissettim. Ama yapamadım bende bir bebek sahibi olmak istiyorum artık evliliğimi bitirmek istemiyorum bana yardım edin lütfen kimseye açılamadım anlatamadım çok araştırdım aslında dilatör aldım 4 boyunuda ağrısız acısız bir şekilde yapabiliyorum hiç zorlanmadan bu hastalığı yenen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba 😓

doktora gittiniz mi? Hiç mi ilişki olmadı
Doktora gitmedik aslında gitmek istedim çok fiyat verdiler taksit falan olsa dedik onada olmaz denildi hiç olmadı ilişki ilk başlarda denemeler oldu ama kendimi çok kasıyodum yapamadım yakın zaman içerisinde de denedik titreme kasılma olmadı hatta çok az girdi ama ben istemedim korktum belki ses etmesem o gün olcakdı 😓

Doktora gitmedik aslında gitmek istedim çok fiyat verdiler taksit falan olsa dedik onada olmaz denildi hiç olmadı ilişki ilk başlarda denemeler oldu ama kendimi çok kasıyodum yapamadım yakın zaman içerisinde de denedik titreme kasılma olmadı hatta çok az girdi ama ben istemedim korktum belki ses etmesem o gün olcakdı 😓
İlişkiye başlamadan önce kendi kendinizi motive edin korkulacak bir şey yok ön sevişmeyi uzun tutun siz rahat olursanız kolaylaşacak zaten kendi kendinizi yatıştıracak şeyler düşünün ilişki esnasında sadece eşinizi çok sevdiğinizi ve istediğinizi düşünün acıyacak mı vs diye düşünmeyin

Merhaba Arkadaşlar sözlerime nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum çok zor durumdayım bu şeyi yenmem lazım artık 3 yıllık evliyim severek evlendik ama adını bile bilmediğim hayatımda hiç duymadığım bir şeyle karşı karşıya kaldım eşimin çok anlayışlı olması ile bana bi rahatlama geldi yarın olur bir gün olur derken yıllar geçti boşanmayı bile düşündüm kendimce çok ağladım kendimi çok yetersiz beceriksiz hissettim. Ama yapamadım bende bir bebek sahibi olmak istiyorum artık evliliğimi bitirmek istemiyorum bana yardım edin lütfen kimseye açılamadım anlatamadım çok araştırdım aslında dilatör aldım 4 boyunuda ağrısız acısız bir şekilde yapabiliyorum hiç zorlanmadan bu hastalığı yenen varsa bana yardımcı olabilirmi acaba 😓
Dilatör ile yapıyorsan tamam işte başarmışsın demektir 🥰 gerisi psikolojik bunu biliyorsun dimi ?
Eşine söyle ön sevişmeyi uzatın iyice rahatla. Dilatör ile yapıyorsan eşinle ten temasında daha rahat yaparsın merak etme. Hatta daha kolay olur eşinle. Kayganlaştorıcı da kullanırsın

İlişkiye başlamadan önce kendi kendinizi motive edin korkulacak bir şey yok ön sevişmeyi uzun tutun siz rahat olursanız kolaylaşacak zaten kendi kendinizi yatıştıracak şeyler düşünün ilişki esnasında sadece eşinizi çok sevdiğinizi ve istediğinizi düşünün acıyacak mı vs diye düşünme

Dilatör ile yapıyorsan tamam işte başarmışsın demektir 🥰 gerisi psikolojik bunu biliyorsun dimi ?
Eşine söyle ön sevişmeyi uzatın iyice rahatla. Dilatör ile yapıyorsan eşinle ten temasında daha rahat yaparsın merak etme. Hatta daha kolay olur eşinle. Kayganlaştorıcı da kullanırsı

Eşine söyle ön sevişmeyi uzatın iyice rahatla. Dilatör ile yapıyorsan eşinle ten temasında daha rahat yaparsın merak etme. Hatta daha kolay olur

Evet gerçekten psikolojik artık ona inanıyorum İnşallah dediğiniz gibi kolayca olur kurtulurum bende ama şu an içimi buraya dökerek bile rahatlama geldi sanki 😌

Evet gerçekten psikolojik artık ona inanıyorum İnşallah dediğiniz gibi kolayca olur kurtulurum bende ama şu an içimi buraya dökerek bile rahatlama geldi sanki 😌

Benimde ilk evlendiğimde çok çok zor olmuştu ama kafaya koydum ilk başta eşimi sevdiğim için ve açıkçası onu memnun edip daha güzel şeyler yaşamak için 🙈😅 gayret gösterdim. Bak hani bir replik vardı “sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var.” Bunu düşünerek dene bakalım 🤩

Benimde ilk evlendiğimde çok çok zor olmuştu ama kafaya koydum ilk başta eşimi sevdiğim için ve açıkçası onu memnun edip daha güzel şeyler yaşamak için 🙈😅 gayret gösterdim. Bak hani bir replik vardı “sen sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var.” Bunu düşünerek dene bakalım
Tamamdır bendr yapıcam herkes yapıyor sonuçta dimi 🙈çok teşekkür ederim gerçekten buraya başardım yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum 😍

Eşini seviyor musun ? Bunun cevabı sana yol gösterir.
Dilatör dediğin duygusuz,hissiz bi parça dimi ama eşini seviyorsan arada aşk varsa emin ol daha kolay yaparsın. Eşinle ten teması sana yardımcı olacak. Kendini onun kollarına bırak. Çok kötü birşey olsa bu kadar insan yapar mıyız 🥰 eşine vereceğin hazzı düşün. O mutlu olacak ve seni hep isteyecek

Eşini seviyor musun ? Bunun cevabı sana yol gösterir.
Dilatör dediğin duygusuz,hissiz bi parça dimi ama eşini seviyorsan arada aşk varsa emin ol daha kolay yaparsın. Eşinle ten teması sana yardımcı olacak. Kendini onun kollarına bırak. Çok kötü birşey olsa bu kadar insan yapar mıyız 🥰 eşine vereceğin hazzı düşün. O mutlu olacak ve seni hep isteyecek
Çok seviyorum hemde kendimden çok onun için başarmak istiyorum artık bebek istiyor çünkü yakınlarımızın bebeklerini severken eşim içim acıyor sanki bizim de olabilirdi belki diyorum yapabilseydim eğer ki diyorum. Cidden öyle herkes nasıl yapıcakdı kötü bişe olsa 🙈

Hiççç umutsuzlanmayın çoğunu atlatmışsınız eşlide takılmışsınız çok normal ben de bu yoldan geçtim. Aynı şekilde eşlide bir süre takıldım sonra kendime gaz vermeye başladım çünkü aparatı yapabildiğime göre bunu da yaparım dedim ve oraya odaklanmadım kesinlikle aklımı ordan aldım. Sonuç 7 ay olmuştu yeneli hamile kaldım🥰

Vajinusmusum bebeğim oldu engel değil içini ferah tut 🙂

Hiççç umutsuzlanmayın çoğunu atlatmışsınız eşlide takılmışsınız çok normal ben de bu yoldan geçtim. Aynı şekilde eşlide bir süre takıldım sonra kendime gaz vermeye başladım çünkü aparatı yapabildiğime göre bunu da yaparım dedim ve oraya odaklanmadım kesinlikle aklımı ordan aldım. Sonuç 7 ay olmuştu yeneli hamile kaldım🥰

Ne güzell sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bana inşallah bende yenicem bugün buradan çok güç aldım gerçkten kendime güvenim geldi 🥰

Canım merhaba benim de 2 yıla yakın olmadı tam boşu boşuna geçen zamanlar başka bişey değil.
Ben hiç bişey kullanmadım denemedim yani hala daha parmağımı bile sokamam fitil vs koyacağım zaman kötü oluyorum ama eşimle çok rahat birlikte oluyorum.
2 yılı sürtünmeli şekilde sevişşerek geçirdik ve deniyorduk da açıkçası acırsa bırakıyorduk hep.
Kasmadığım bi anda oldu açıkçası o gün evde kardeşim vardı fazla debelenemedm açıkçası Eşimin de gireceğini düşünmemiştim olmuş ama ben anlamadım inanamadım arkası geldi 😂
1 yıldır cinsel hayatım var orama kendiliğinden bişe sokamam ki sen dikatörle yapıyormuşsun onla yaparken eşinle haydi haydi yaparsın öyle daha kolay bide ıslanırsın filan.
Çocuk konusuna gelecek olursak bende çok istiyorum henüz olmadı kendime çok kızıyorum ne vardı ilk iki yıl denenseydi belki hemen olurdu diye şimdi bir yıldır olmadı üzülüyorum açıkçası ve çevremdeki herkes 3 yıldır olmuyor çocuğu diyor.
Bence bı işi erteleme üstüne git yeterince ertelemişsin.
zaten zor bişe olsa dünyada kimse yapmaz

Ben de evleneli 8 ay oldu cinsel ilişkiden öyle korkuyorum ki bazen yapabilirim diye kendimi de eşimi de gaza getiriyorum ama sonuç hüsran.. evlenmeden önce böyle bir sorun yaşayacağımı söyleseler gülerdim çünkü libodo olarak çok yüksektim en ufak bir dokunultan bile etkilenirdim. Evlendikten sonra ne cinsel ilişki yaşayabildim zevkle ne de artık zevk alabiliyorum. Ön sevişme çok uzun sürmesine rağmen en ufak dokunuşla etkilenen ben değil etkilenmek ne zaman biteceğini düşünüyorum. Hayat kalitem yerlerde kendime çok kızıyorum. Vajinime bakamıyorum ki parmak egzersizi yapayım. Kocam da çok üzülüyor. Ne edeceğimi bilemiyorum. Nasıl olur da zevk almam diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Evlenmeden önce kendi dokunuşum bile heyecan verirken zevk yaşatırken asıl olması gereken yerde bu neden olmaz anlamıyorum lütfen rahatlatıcı bir şeyler söyleyin durumum çok kötü.

Çok seviyorum hemde kendimden çok onun için başarmak istiyorum artık bebek istiyor çünkü yakınlarımızın bebeklerini severken eşim içim acıyor sanki bizim de olabilirdi belki diyorum yapabilseydim eğer ki diyorum. Cidden öyle herkes nasıl yapıcakdı kötü bişe olsa 🙈
Dilatörde nasıl başardıysanız hangi açıyla daha rahat olduysa onu eşte deneyin. Siz üstte olun kontrol sizde olsun. Nefes alın derin derin. Nefes verirken alt bölgeyi afedersiniz gaz cıkarır gibi gevsetin iyice gevsedin ıkınır gibi. Ilındıkça açılacak orası.

Pensi alırken de acele etmeyin .

Ve en önemlisi bence.
Biraz acı olabilir çok hafif de olsa ama acı duyduğunuzda kendinizi geri çekmeyin. Sadece acının dinmesini bekleyin. Hep ileri gidin yani bekeleye bekleye. Ben de yasadım bunu bir yıl.
Hala ilk girişte yanma olur. Ama o ileri gittikçe boşluk kısmına gelince geçiyor. Öyle düşğnğn

Acının oldugu kısım sadece iki üç cm lik yer
Gerisi boşş😊 ben 4.dilatörde zorlanmıştım çok. Siz onu yaptıysanız eşli sizin için daha kolay🌸

Back
X