Göğüs tüyleri evlilik hayatını etkiler mi?? tüyleri olan bu gibi sorunlarla karşılaştımı??

gzdy gzdy bahsettigin epilasyon lazer degil mi?
Bende de cok tuylenme var ayni sen gibi.
Ne kadar surdu epilasyon seanlarin.kac seans. Ve gogus boyun vs. Icin ne kadar ucret odemistin ortalama
Vilgi verirsen vok sevinirim cidden.
Evlenmeden bu tur seyleri halletmek istiyorum

Commadante- Commadante- evet lazer. ben 2 buçuk senedir devam ediyorum azaldı ama bitmedi.Yine de çok rahatladım ama.Fiyatlara gelince heryerde farklı iyisini bulmak lazım.Ben 2500 civarında para harcadım toplam

Merhaba.Konuyu hortlatıcam ama benim de vücudumda çok fazla kıl vardı.Göğsümde boynumda düşünebileceğiniz her yerde.1 senedir epilasyona gidiyorum ve inanılmaz bir şekilde azaldı.Bence böyle bir problem yaşıyorsan özellikle göğüs kılı kesin gitmeni öneririm.Benimde 1 ay sonra düğünüm var ve bir de kıl problemiyle uğraşmadığım için çok memnunum.Ayrıca bence evlilikte de sorun teşkil edicek bir konu bu.Çözümü varken kendinize eziyet etmeyin kızlar.

Benimde tek tük tüylerim vardı. Lazer gittiğim için jiletle aldım ve hayatımın hatasını yaptım. Şuanda o kadar çok tüy var ki göğüs ucumda. En mantıklısı makasla kısaltmak! Sakın jilet vs vurmayın. Cımbızla alınca bir kıl yerine 3 4 tane çıkıyor.

benimde son 1 yıldır bu sorunum var ve sadece makasla kısaltma yolunu denedimç hem çabuk uzuyor hemde kökten kesince o da jilet gbi ikişer ikişer ve siyah olarak çıkıyor. zaten beyaz tenliyim ve düğünüme 4.5 ay kaldı cidden bi çözüm önerisne ihtiyacım var. göğsüme lazer yaptrmayı hiç düşnmem bizim ailede göğüs kanseri geçmişi bol miktarda var iken korkarım :l

benimde son 1 yıldır bu sorunum var ve sadece makasla kısaltma yolunu denedimç hem çabuk uzuyor hemde kökten kesince o da jilet gbi ikişer ikişer ve siyah olarak çıkıyor. zaten beyaz tenliyim ve düğünüme 4.5 ay kaldı cidden bi çözüm önerisne ihtiyacım var. göğsüme lazer yaptrmayı hiç düşnmem bizim ailede göğüs kanseri geçmişi bol miktarda var iken korkarım :l
Ben yaptırıyorum canım çok araştırdım..Kanserle alakası yok diyorlar ama bilemem tabi ki ..Çünkü evlendikten sonra daha zor oluyor..

Benim kuaför bir arkadaşım lazer eğitimi de aldı göğüs bölgesine hiç tavsiye etmiyor. Kanser riski yüksek bence hiç tehlikeye atmayın. Tanıdığı birisi çok fszla dorun yaşamış göğüs bölgesi lazeri yüzümden. Cımbız çoğaltır diye düşünüyorsanız ya doktor eldiveniyle alın ya da rlinize bir parça ağda slarak parmaklarınızla tüyü koparın. Makas cımbızdan da beter jilet gibi hiç kullanmayın derim.

X