Evet abla öyle etkinetmiyor, etki etse bile normalin 2-3 katı zaman içinde etki eder bence. Çünkü kökten alınmalı ki deriye girsin, kıl köklerine ulaşsın. Göz kararı kullanıyorum. tüyleri temizledikten sonra yağı kullanıyorum. diğer gün yine aynı saatlerde tekrar uyguluyorum. 4ya da 5 gün bu yağla masaj yapılıyor. Ama benim tavsiyem 3 gün yap, zaten 4. 5. güne kıl köküne uzlaşmaz ki bence. sonuçta deri kapatıyor, yağ köklere iyice ulaşmaz. Bunu uzun zaman yapman gerek, eğer ki düzenli olarak yaparsan 6-7 ayda biter tüyler denildi. Abla ben 3-5 gün sürmedim. sadece 1-2 gün sürdüm yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sadece kokusu kötü o da benim için sorun olmuyor evli değilim. Yatmadan önce yapılmasını tavsiye ederim. Abla (çok afedersin) sarışın olmama rağmen tüylerim çok aşırı olmasa bile bana bir az fazla geliyor. Sadece bikini bölgemi eldivenle alıyorum, bacak, kol, koltuk altı bunlar makine ile alıyorum. vücudumda olan tüylerin hepsini kökten alıyorum ve size de bunu tavsiye ederim. Bikini bölgemi ağda, ağda bandı, makine bile denedim ama en az acıtanı eldiven gibi geldi. uğraştırıyor ama inanın ki degiyor