Göğüs tüyleri evlilik hayatını etkiler mi?? tüyleri olan bu gibi sorunlarla karşılaştımı??

Estağfurullah abla ne çok soru sorması. cımbızla aldım yağı sürdüm. ot değil, yağ olarak satılıyor. aslında 4 seans kullanınca etkisini gösteriyor ama benim tüyler gitti çok şükür. Diğer tüylerde de ise yarıyor. koltuk altı ve bikini bölgeme kullanıyorum uzun zamandır. Koltuk altındaki tüyler neredeyse tamamen yok olmak üzere. bikini bölgesi ise baya azaldı, çok fazlaydı. şiddetle tavsiye ediyorum. Bir şişesi 20 TL, neredeyse bütün aktarlarda bulabilirsin
diğer bölgeler ıcın de aynı yontemı kullanıyoruz dımı temızledıkten sonra surcez yanı..peki son bı soru dıger bölgelerın ıcın normalde ne kullanuyorsun sen? ben mesela sadece bacak ve kolda ağda bazen yapabilirsem koltuk altında da ağda kullanıyorum ama zorlandıgım ıcın jilet kullanıyorum bu etkisini azltabilir yağın sanırım:KK43:

diğer bölgeler ıcın de aynı yontemı kullanıyoruz dımı temızledıkten sonra surcez yanı..peki son bı soru dıger bölgelerın ıcın normalde ne kullanuyorsun sen? ben mesela sadece bacak ve kolda ağda bazen yapabilirsem koltuk altında da ağda kullanıyorum ama zorlandıgım ıcın jilet kullanıyorum bu etkisini azltabilir yağın sanırım:KK43:
Evet abla öyle etkinetmiyor, etki etse bile normalin 2-3 katı zaman içinde etki eder bence. Çünkü kökten alınmalı ki deriye girsin, kıl köklerine ulaşsın. Göz kararı kullanıyorum. tüyleri temizledikten sonra yağı kullanıyorum. diğer gün yine aynı saatlerde tekrar uyguluyorum. 4ya da 5 gün bu yağla masaj yapılıyor. Ama benim tavsiyem 3 gün yap, zaten 4. 5. güne kıl köküne uzlaşmaz ki bence. sonuçta deri kapatıyor, yağ köklere iyice ulaşmaz. Bunu uzun zaman yapman gerek, eğer ki düzenli olarak yaparsan 6-7 ayda biter tüyler denildi. Abla ben 3-5 gün sürmedim. sadece 1-2 gün sürdüm yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sadece kokusu kötü o da benim için sorun olmuyor evli değilim. Yatmadan önce yapılmasını tavsiye ederim. Abla (çok afedersin) sarışın olmama rağmen tüylerim çok aşırı olmasa bile bana bir az fazla geliyor. Sadece bikini bölgemi eldivenle alıyorum, bacak, kol, koltuk altı bunlar makine ile alıyorum. vücudumda olan tüylerin hepsini kökten alıyorum ve size de bunu tavsiye ederim. Bikini bölgemi ağda, ağda bandı, makine bile denedim ama en az acıtanı eldiven gibi geldi. uğraştırıyor ama inanın ki degiyor

Evet abla öyle etkinetmiyor, etki etse bile normalin 2-3 katı zaman içinde etki eder bence. Çünkü kökten alınmalı ki deriye girsin, kıl köklerine ulaşsın. Göz kararı kullanıyorum. tüyleri temizledikten sonra yağı kullanıyorum. diğer gün yine aynı saatlerde tekrar uyguluyorum. 4ya da 5 gün bu yağla masaj yapılıyor. Ama benim tavsiyem 3 gün yap, zaten 4. 5. güne kıl köküne uzlaşmaz ki bence. sonuçta deri kapatıyor, yağ köklere iyice ulaşmaz. Bunu uzun zaman yapman gerek, eğer ki düzenli olarak yaparsan 6-7 ayda biter tüyler denildi. Abla ben 3-5 gün sürmedim. sadece 1-2 gün sürdüm yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sadece kokusu kötü o da benim için sorun olmuyor evli değilim. Yatmadan önce yapılmasını tavsiye ederim. Abla (çok afedersin) sarışın olmama rağmen tüylerim çok aşırı olmasa bile bana bir az fazla geliyor. Sadece bikini bölgemi eldivenle alıyorum, bacak, kol, koltuk altı bunlar makine ile alıyorum. vücudumda olan tüylerin hepsini kökten alıyorum ve size de bunu tavsiye ederim. Bikini bölgemi ağda, ağda bandı, makine bile denedim ama en az acıtanı eldiven gibi geldi. uğraştırıyor ama inanın ki degiyor
anladım canım cok tesekkurler en kısa zamanda edineyim bu yagdan ben de:) birşey daha kafama takıldı hani ilkinde temizledin sonra yagla masaj yaptın ikinci gun yaptıgında da mı o bolgeyı tuylerden arındırman gerekiyor yoksa sadece yağla masaj mı yapıyoruz

anladım canım cok tesekkurler en kısa zamanda edineyim bu yagdan ben de:) birşey daha kafama takıldı hani ilkinde temizledin sonra yagla masaj yaptın ikinci gun yaptıgında da mı o bolgeyı tuylerden arındırman gerekiyor yoksa sadece yağla masaj mı yapıyoruz
hemen cıkıyor tuyler malum bır gunde de olsa

Eğer ki çıkan tüylerin varsa onları da al abla. Bende çıkan olursa yağı sürmeden önce alıyorum sonra yağı uyguluyorum :) inşallah memnun kalırsın

Ne yagi bu ?

Hâlâ devam etmiyorum ince tüylerle başa çıkılamayacağını öğrendim :/

merhaba
düzenli olarak kullanmayı bıraktığınız takdirde eski haline mi dönüş oldu? tam olarak anlatabilir misiniz. ben de bu başlıkta öğrenince başlamayı düşündüm de hamam otu yağına.
ince tüy kalın tüy farkediyor mu , bir de kullanmaya devam etmeyince ne oldu
teşekkürler şimdidenn :))

Merhaba.Konuyu hortlatıcam ama benim de vücudumda çok fazla kıl vardı.Göğsümde boynumda düşünebileceğiniz her yerde.1 senedir epilasyona gidiyorum ve inanılmaz bir şekilde azaldı.Bence böyle bir problem yaşıyorsan özellikle göğüs kılı kesin gitmeni öneririm.Benimde 1 ay sonra düğünüm var ve bir de kıl problemiyle uğraşmadığım için çok memnunum.Ayrıca bence evlilikte de sorun teşkil edicek bir konu bu.Çözümü varken kendinize eziyet etmeyin kızlar.

Benimde tek tük tüylerim vardı. Lazer gittiğim için jiletle aldım ve hayatımın hatasını yaptım. Şuanda o kadar çok tüy var ki göğüs ucumda. En mantıklısı makasla kısaltmak! Sakın jilet vs vurmayın. Cımbızla alınca bir kıl yerine 3 4 tane çıkıyor.

X