Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bence no hiç kadın gibi gelmiyor bu kadar zayiflık :) sadece zayıf başka hiç birşeyi yok fit durmuyor yani ama tabi zevk meselesi buda senin zaten kilon yok ama bu kadar zayif olmak istediğinden vermek istiyorsub
Şu da olabilir şuna da okeyim ya ben incecik bel seviyorum ve düzgün bacaklar. Ne giyse yakışır

Eklentiler

• IMG_9503.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 35
Şu da olabilir şuna da okeyim ya ben incecik bel seviyorum ve düzgün bacaklar. Ne giyse yakışır
Bak bu okey tamam zayif ama iyi yukardaki incecik bel degil ki dumduz ama bel birazda genetik istedigin kadar zayifla ince değilse değil benim mesela atim bakim kaburgalarim nerdeyse belli oluyor ama incecik degil maalesef belim

Bak bu okey tamam zayif ama iyi yukardaki incecik bel degil ki dumduz ama bel birazda genetik istedigin kadar zayifla ince değilse değil benim mesela atim bakim kaburgalarim nerdeyse belli oluyor ama incecik degil maalesef belim
Evet benim de öyle, zayıfken bile bel oyuntum çok değildi. Popo da yoktu eskiden, dümdüz duruyoru. Şimdi popom var

Bu kadının vücudu herzaman spor yapan bir kadın vücudu baksana dümdüz dogumdan sonra bile baya sağlam sarkma yok çok çalışmak lazım böyle olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…