Bence no hiç kadın gibi gelmiyor bu kadar zayiflık :) sadece zayıf başka hiç birşeyi yok fit durmuyor yani ama tabi zevk meselesi buda senin zaten kilon yok ama bu kadar zayif olmak istediğinden vermek istiyorsubAy evet güzel değil mi?
Şu da olabilir şuna da okeyimBence no hiç kadın gibi gelmiyor bu kadar zayiflık :) sadece zayıf başka hiç birşeyi yok fit durmuyor yani ama tabi zevk meselesi buda senin zaten kilon yok ama bu kadar zayif olmak istediğinden vermek istiyorsub
Bak bu okey tamam zayif ama iyi yukardaki incecik bel degil ki dumduz ama bel birazda genetik istedigin kadar zayifla ince değilse değil benim mesela atim bakim kaburgalarim nerdeyse belli oluyor ama incecik degil maalesef belimŞu da olabilir şuna da okeyimya ben incecik bel seviyorum ve düzgün bacaklar. Ne giyse yakışır
Neden bu gadının çüküsü varmış gibi çıkmış yavŞu da olabilir şuna da okeyimya ben incecik bel seviyorum ve düzgün bacaklar. Ne giyse yakışır
Evet benim de öyle, zayıfken bile bel oyuntum çok değildi. Popo da yoktu eskiden, dümdüz duruyoru. Şimdi popom varBak bu okey tamam zayif ama iyi yukardaki incecik bel degil ki dumduz ama bel birazda genetik istedigin kadar zayifla ince değilse değil benim mesela atim bakim kaburgalarim nerdeyse belli oluyor ama incecik degil maalesef belim
O zaman belin daha ince gorunur popo ve omuz yaparak en azindan goruntuyu öyle saglayabiliriz :)Evet benim de öyle, zayıfken bile bel oyuntum çok değildi. Popo da yoktu eskiden, dümdüz duruyoru. Şimdi popom var
Gızım bu gadının ficudu aynı benim gibiAy evet güzel değil mi?
Bu kadının vücudu herzaman spor yapan bir kadın vücudu baksana dümdüz dogumdan sonra bile baya sağlam sarkma yok çok çalışmak lazım böyle olmak için.İyi akşamlar.
Bu sabah kahvaltı:
1 adet haşlanmış yumurta
Domates(2 adet çeri) salatalık
1 dilim süzme peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam:
ızgara somon
Ayvalı kereviz
Kızımın tabağından da 1 kaşık makarna aşırdım
Akşam 1 saat reformer pilates yapıldı. Egzersiz olarak yürüyüş yapmadım ama gün içinde 11 bin adım atmışım.
Kızımla şöyle gezdiğimiz günlere inşallah
Neyi neyiSildim
Gidip hoca kovaliyacağına gelip totoma baksaydinNeyi neyi
Kimsede etiket yapmamış yazıklar olsunnGidip hoca kovaliyacağına gelip totoma baksaydin
Beybi bende omuzdan bol bir şey yokO zaman belin daha ince gorunur popo ve omuz yaparak en azindan goruntuyu öyle saglayabiliriz :)
Git burdanGızım bu gadının ficudu aynı benim gibi
Simdi bel inceltmek için farkli seyler yapiliyor mesela duzenli korse kullanmak gibi özellikle antremanlarda her karin hareketi bel inceltmez kalinlaştirabilir hatta :) ona gore arastir yavrum
Ben gördümKimsede etiket yapmamış yazıklar olsunn
SporlamiBu kadının vücudu herzaman spor yapan bir kadın vücudu baksana dümdüz dogumdan sonra bile baya sağlam sarkma yok çok çalışmak lazım böyle olmak için.
Toplu bildirim atsaydinBen gördümdaşş
Ne etiket yapcam kızım, gadın cıbıl foto atmış duyan gelse miydi
Ya hakkımi helal etmiyorum püü beeBen gördümdaşş
Ne etiket yapcam kızım, gadın cıbıl foto atmış duyan gelse miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?