Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltının eşlikçisi müge abla sanırımArada kahve içtim bugün gene çok az yediğim bir gün oldu maalesef.
Şu tabaktaki şey bizim yöresel yemeğimiz karalahana yemeği ezmesi bir iki kaşıkta pirinç yedim
Hahaha her zamanKahvaltının eşlikçisi müge abla sanırım![]()
![]()
Çocuk uyuyunca bakıyım dedim tiktokçu amca vardı kapattımHahaha her zamanbu ara çok sarmiyor ama iyidir gene
Bibiiim afiyet olsun yoksa sende rizeli misinArada kahve içtim bugün gene çok az yediğim bir gün oldu maalesef.
Şu tabaktaki şey bizim yöresel yemeğimiz karalahana yemeği ezmesi bir iki kaşıkta pirinç yedim
Orenda selamm, benim ne yazık ki çok işim var ve eczaneye gidemiyorum. Yarına ancak.
Öğle yemeği akşam yemeği falan da yemedim. Yiyip tüm günün menüsünü yazarım
Regl şişkinliği olabilir canım tabi sıkma canınıOrenda sıfır kayıp… hatta 1 kg fazla görünüyorum. Ve ben öğlende ve akşam yemedim hala. Bugün beklenen regl günüm ondan mı acaba ama offf sanmıyorum neyse devam edeceğim tabii daha çok erken.
Hurma? Kuru dut ya da fit tramisuAkşam çayı boş içemeyenler olarak ne yapabiliriz ya![]()
Akşam çayı boş içemeyenler olarak ne yapabiliriz ya![]()
Gerçi sen süt ürünleri diyeti yapıyorum demiştin. Fit tramisu olmaz ama diyete uygun hurma topları, kayısı topları falan var. Böyle hindistan cevizine bulmalı tarifler. BakabilirsinHurma? Kuru dut ya da fit tramisu![]()
Badem sütü veya yulaf sütü kullanabilir benim listede de süt ve süt ürunleri yok şu ara hos ben normal süt zaten kullanmiyorum artik peynir yoğurt yiyorum ama tabiGerçi sen süt ürünleri diyeti yapıyorum demiştin. Fit tramisu olmaz ama diyete uygun hurma topları, kayısı topları falan var. Böyle hindistan cevizine bulmalı tarifler. Bakabilirsin
Bademi suda blend edince oluyor dimi badem sütü? Markette satılan bademli içecek diye geçiyorBadem sütü veya yulaf sütü kullanabilir benim listede de süt ve süt ürunleri yok şu ara hos ben normal süt zaten kullanmiyorum artik peynir yoğurt yiyorum ama tabi
Hurma yedimHurma? Kuru dut ya da fit tramisu![]()
Evet öyle biliyorum sonrada süzüyorsunBademi suda blend edince oluyor dimi badem sütü? Markette satılan bademli içecek diye geçiyor![]()
Senin algını biraz değiştirmek lazim bence bu kadını beğeniyor musunİyi akşamlar.
Bu sabah kahvaltı:
1 adet haşlanmış yumurta
Domates(2 adet çeri) salatalık
1 dilim süzme peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam:
ızgara somon
Ayvalı kereviz
Kızımın tabağından da 1 kaşık makarna aşırdım
Akşam 1 saat reformer pilates yapıldı. Egzersiz olarak yürüyüş yapmadım ama gün içinde 11 bin adım atmışım.
Kızımla şöyle gezdiğimiz günlere inşallah![]()
Ay evet güzel değil mi?Senin algını biraz değiştirmek lazim bence bu kadını beğeniyor musun