Bende yediğim içimde durmadığı için alamıyorumYa ben bu kilo alamama olayını hiiç anlamıyorum. Nasıl olabiliyor yani. Benim vücudum sadece kilo almaya programlanmış gibi, sanki birisi doğduğumda kulağıma “kilo al, kilo al” diye fısıldamış, hiç zorlanmıyorum. Böyle hiçbir şey yapmadan dümdüz otursam 1 haftada 5 kilo alabilirim
Boyun kaç aşko senin?
Boyum 1.59 60 diyelim işte siz yabancı değilsinizBoyun kaç aşko senin?
E tut, bırakma. Sıkı sıkı sarıl onaBende yediğim içimde durmadığı için alamıyorum
İyisin iyi o zaman bi şey olmazBoyum 1.59 60 diyelim işte siz yabancı değilsiniz
gızım neler neler ediyom bi bilsen amma yoggg illa çıkacakE tut, bırakma. Sıkı sıkı sarıl ona
Senin avzın bal yisinnn ballll muahhhhhİyisin iyi o zaman bi şey olmaz
Zayıfsın aşko ama sen seviyorsan sorun yok sorun sende kilo almak istiyorsun aha bu susmuyorda sen gibi olmak istiyor
Diyende eksi bedenİyisin iyi o zaman bi şey olmaz
Zatiiii ona hiç bişeycik demiyommm püüüüZayıfsın aşko ama sen seviyorsan sorun yok sorun sende kilo almak istiyorsun aha bu susmuyorda sen gibi olmak istiyor
Vücut tipi öyle dediydim yav kari ariza çıktı ziyaa babaaag demek ki kilo almışsız ondan burdayiz yavvBiri der ben böyleyim diğer gelir aynı ben. Kızım ne geliyonuz o zaman bu topiklereeeSonra hıkkımı hılıl ıtmıyırım
Üşenmezsem yarın spora gitçem inşDiyende eksi beden
Gerçekten çok kilolusun nasıl vereceksin hiç bilmiyorum o 4 kiloyuVücut tipi öyle dediydim yav kari ariza çıktı ziyaa babaaag demek ki kilo almışsız ondan burdayiz yavv
Dedi çirozlardan biri dahaİyisin iyi o zaman bi şey olmaz
Ya yavrum istesende olamazsın ahh ahh keske olabilsek 2 senedir totomu yırtiyorum bana bi kas gösterin allasen karıyız biz karı hormonlar çok engelliyor senelerce yapicanda çıkacak birseylerÜşenmezsem yarın spora gitçem inşama öyle kaslı değil de sıkı olmak amacım
Öyle demee depresif aşkımGerçekten çok kilolusun nasıl vereceksin hiç bilmiyorum o 4 kiloyu
Anam zaten ben dediğim gibi öyle spora kendimi adayamam kiYa yavrum istesende olamazsın ahh ahh keske olabilsek 2 senedir totomu yırtiyorum bana bi kas gösterin allasen karıyız biz karı hormonlar çok engelliyor senelerce yapicanda çıkacak birseyler
Seni görme şansımız var mı?Zatiiii ona hiç bişeycik demiyommm püüüü
Daha nerene sıkcan acabaÜşenmezsem yarın spora gitçem inşama öyle kaslı değil de sıkı olmak amacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?