- 17 Ağustos 2023
- 8.174
- 25.626
- 468
Ya kadın ama dümdüz doğum yapan vücut sarkar ozellikle karın yumuşacık oluyor bu kadinin beden asla dogum yapmış birisine benzemiyor sıkı yanı bence hayatında spor vardir ya yoksa o dogumdan sonra ki karın asla kendi kendine kaybolmuyor birşeyler lazim minion bir tipede benzemiyorSporlamihiç sanmiyorum ama :)
Benim vücut boyle bel ince popo büyük fazla zayiflayinca bel tamamen ortaya çıkıyor o zamanda belimde kemer falan durmuyor ben sinir oluyorum onaŞu da olabilir şuna da okeyimya ben incecik bel seviyorum ve düzgün bacaklar. Ne giyse yakışır
Kuzenim dogurdu hala genç kız gibi 45 kilo civari genelde hep hamilelikte 62 ye cikmisti seviniyordu fotolarda evet çok güzel gorunuyor ama normalde çok zayif kilo alamiyor odaYa kadın ama dümdüz doğum yapan vücut sarkar ozellikle karın yumuşacık oluyor bu kadinin beden asla dogum yapmış birisine benzemiyor sıkı yanı bence hayatında spor vardir ya yoksa o dogumdan sonra ki karın asla kendi kendine kaybolmuyor birşeyler lazim minion bir tipede benzemiyor
Oldu mu :)Galbimi gırdın bibii
Mister gibi işte öyle tipde değilse bu bedeni kolay elde edemez işte bende onu demek istedim bir tarafdan çok şanslilar ama fazla zayiflikta iyi değil kadına etli butlu olmayi bende cok yakistiyorum öyle çok sıska olmasin.Mesela ben ne kadar zayiflasamda o popo peşimi bırakmıyor kalici bakiKuzenim dogurdu hala genç kız gibi 45 kilo civari genelde hep hamilelikte 62 ye cikmisti seviniyordu fotolarda evet çok güzel gorunuyor ama normalde çok zayif kilo alamiyor oda
Çıldıricimmmm biz o popoyu yapmak için ter dokelim bu aglasınMister gibi işte öyle tipde değilse bu bedeni kolay elde edemez işte bende onu demek istedim bir tarafdan çok şanslilar ama fazla zayiflikta iyi değil kadına etli butlu olmayi bende cok yakistiyorum öyle çok sıska olmasin.Mesela ben ne kadar zayiflasamda o popo peşimi bırakmıyor kalici bakiyerinde bizde kadınlarin hepsi popo dik anne tarafdan gelme büyük yani
Ya bibi herkes benim popoma bakiyordu kadınlar yani elbise birsey giyince bende travma oluştu neyse artık senin popon buyuk falan hep bir imalar ben sinir ediyorlardi kendilerinin totosu dümdüzdü amaÇıldıricimmmm biz o popoyu yapmak için ter dokelim bu aglasın
Valla yavrum görmediğim için birsey diyemem göt önemli şekli güzel kalkiksa bırak kalsin herkes deliriyor onun için delimisinYa bibi herkes benim popoma bakiyordu kadınlar yani elbise birsey giyince bende travma oluştu neyse artık senin popon buyuk falan hep bir imalar ben sinir ediyorlardi kendilerinin totosu dümdüzdü amabelkide ondan böyle düşünüyorumdur
Aman aman kafam kadar degil ama işte yukarida olduğu için pis karilar öyle diyorduValla yavrum görmediğim için birsey diyemem göt önemli şekli güzel kalkiksa bırak kalsin herkes deliriyor onun için delimisin
Biri der ben böyleyim diğer gelir aynı ben. Kızım ne geliyonuz o zaman bu topiklereeeBenim vücut boyle bel ince popo büyük fazla zayiflayinca bel tamamen ortaya çıkıyor o zamanda belimde kemer falan durmuyor ben sinir oluyorum ona
Fazla zayiflikta çok iyi gözükmuyor ya dar giyimli elbiselerde o kivrimlar iyi gözüküyor dar ben pek sevmem rahatliga önem veriyorum.
56 benim için sınır oluyor.Sporla kızlar popoda çıkariyo belde inceltiyor azim lazım ya bende spor için çok tembelim yoksa o sıkı dümdüz karınlara çok özenirim.
Ya ben bu kilo alamama olayını hiiç anlamıyorum. Nasıl olabiliyor yani. Benim vücudum sadece kilo almaya programlanmış gibi, sanki birisi doğduğumda kulağıma “kilo al, kilo al” diye fısıldamış, hiç zorlanmıyorum. Böyle hiçbir şey yapmadan dümdüz otursam 1 haftada 5 kilo alabilirimKuzenim dogurdu hala genç kız gibi 45 kilo civari genelde hep hamilelikte 62 ye cikmisti seviniyordu fotolarda evet çok güzel gorunuyor ama normalde çok zayif kilo alamiyor oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?